Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 8. jūnijs
Mundra, Frīda, Frīdis

Politoloģe: Vienīgā šādas organizācijas jēga ir saglabāt Andri Ameriku Rīgas domē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Buba
B
Vai ta vēl nav priekšā "Par labu Rīgu", autopacēlājs, bezmaksas avīzes pasta kastēs. Interesanta ir ( neafišētā) Šlesera loma, jo tikai naivulis noticēs,. ka viņš aizies no cīņas par varu citādi, kā vai nu kamerā vai baltās čībiņās.
Blēdis!
B
Kaut visas Rīgas kaijas viņam uzķēzītu!
bālā
b
bet man ameriks patīk. intliģents vīrietis, gudrs un izskatīgs. katras sievietes sapnis. taraties andri, sievietes par jums balsos. lai tie suņi rej.
Andris_
A
"...Līdzīgās domās ir arī Providus pētniece Iveta Kažoka..." ------------------------------------------ Neprecīzi!!! Precizējums: ...Līdzīgās domās ir arī Francijā NOTIESĀTĀ kriminālnoziedznieka Sorosa apmaksātā Providus pētniece Iveta Kažoka....
Andris
A
Būsim godīgi ,Andri_,neaizstāvi negodīgumu ,vai augstprātīgumu.Visiem zināms --esiet taču par tiem 20 gadiem salikuši labos amatos galīgi nekompetētus cilvēkus ,lai tik saņemtu lielu algu ,un esam tur kur esam----ekanomika nolaizta ,korupcija ,valsts galīgi izzagta ,valoda nolaista pat LIDZ REFERENDUMAM untt ,untt .Vai tiešām tev nav kauna minēt Sorosu ,iznāk ka viņš Latviju būtu izzadzis ekanomiku nolaidis tik tālu ,ka latvieši izbrauc untt ,untt.Tev taču nav PAMATOJUMA .Andri_Neķeri lētticīgos Andri_,VILCIENS PASENIS IR GARĀM.
  • 0
  • 0
bālā magone
b
bet man patīk ameriks. gudrs, pieklājīgs, seksīgs vīrietis ar harizmu, kurš patiecoties saviem talantiem un gribai ir pratis arī kļūt bagāts. jebkura sieviete sev tādu vēlētos. šeit jau tikai neveiksminieki plosās, aplej ar mēsliem. turieties, amerika kungs. es un kolēģes par jums balsos, jo jūs mums patīkat.
nabags
n
kļuvis bagāts no kā? no 20% pelēkās nodevas?!
  • 1
  • 0
Pamatu licējam
P
Labāk Andrītis tanī sapulcē būtu visiem pastāstījis, kā lika pamatus dārgākajam tiltam Eiropā un par tv kamerā solīto to uzbūvēt trīs gados.
dzeltenbiksis
d
ja ameriks ar savu partiju savāks 10 no 60 vietām rīgas domē, tad viņš atkal ar sc būs koalīcijā un vicemēra amats rokā. tikai tad, ja viņš netiks pāri 5% barjerai, sc parādās problēmas. tā kā uz ameriku cer visi, kam uztrauc normāla pilsētas attīstība. saki ko gribi bet tikai šās rīgas domes laikā pilsētā beidzot ir sākusies normāla attīstība un pilsētas iestādes iztīrītas no visādiem iepriekšējo gadu ielikteņiem. to zinu, jo mans draugs strāda rīgas domē..
biedrs
b
Kukuļņēmēju vadoni, vai tu pats sev nekad neriebies?
Rīga, vai tu mani dzirdi?
R
Būvēt šodien sociālās mājas par 960 LVL / m2 vot tas ir kārtīgs un labi padarīts dabs rīdzinieku labā un unteresēs :-(
Izmaksas
I
Rigas domei pieder loti daudz zemes.Modulu majas jeb gulbuves ar otros stavu ap 50 kvadratmetru lielas maksa apmeram 5 000 ls.Laikam kadam ir izdevigi cilvekus turet sprostos un barot buvniekus par neadekvatam cenam.
  • 0
  • 0
nu nē
n
padzīt beidzot to nelielo pulku sorosiešu,cik ilgi var sēdēt neko prātīgu nedarot,vien savas rebes funktierējot.
lupa
l
knab drīz būs nākamais darbiņš. nav dūmu bez uguns ja tautā šo uzrunā amerikāniski par mr. 20%.
nazis
n
Ameriks vadoshaa amataa naakoshajaa domaa ir nereaali. Paskatamies peedeejaas veeleeshanas un secinam, ka SC+PLL sanjem 44% Riigaa. PLL ir pazudis no politiskaas sktauves, SC ir sasmeereejies nejeegaa un veel vairaak naaks gaismaa pirms veeleeshanaam, turklaat VL! ir stipri pieaudzeejis muskuljus, tai skaitaa Riigaa. Maksimums uz ko Ameriks var cereet ir atseedeeshana opoziicijaa.
Otkatovich
O
Par kukuļņēmēju tiesībām vienotā Rīgā PKTVR
alias
a
A kāpēc viņš ar visu varzu nestājas SC? Pat koalīciju nevajadzēs, visi vienā partijā. Ņemot vērā Rīgas nacionālo sastāvu, tāpat skaidrs, ka Rīgas Domē arī nākamo periodu valdīs Ušakovs. Mums visiem no tā, protams, nekas labāks nebūs, bet nu būsim reālisti - viņiem konkurentu Rīgā nav.
no
n
Tombovas nākušas kazas parasti mazas, bet iebraucot Latvijā paliek lielas kazas
  • 2
  • 0
kaza
k
Ameriks ir forss vecis un SC noteikti iegus daudz balsu velesanas,Riga ir daudz laba izdarits Usakova vadiba,vina organizacijai ir visas iespejas kopa ar SC nonakt koalicija RD.
  • 1
  • 3
Nu, nu
N
stipri kļūdainas prognozes. SC nāca pie varas tikai pateicoties LPP/LC - šamo vairs politikā nav un nebūs? Kas tad pēc referenduma ies Rīgas domē kopā ar SC? Rīgā pie varas būs esošais pozīcijas modelis - V+ NA + ZRP. SC turpmāk ilgi nespīd būt pie varas Rīgā, par to viņi var pateikties Lindermanam un citiem krievu neonacistiem.
  • 4
  • 0
Fakts
F
Ušaks lai iet mājās un audzina savus koškas. Domē vēlreiz viņš nebūs. Ko viņš tur labu izdarījis? Tikai skrējis kā dullais, zīmējies kameru priekšā un nav domājis līdzi, ko runā. Arī krieviem Ušaks ir piegriezies ar savu divkosību. Bet Ameriks ir prātīgs, neskrien ar pieri sienā, neaicina balsot par vairākām valsts valodām.
  • 0
  • 3
dzeltenbiksis
d
Tauta, ko ņematies. Ameriks ir normāls vecis ar plašiem sakariem, kas palīdzēs piesaistīt krievu balsis. domāju, ka rīgai labākais variants ir sc plus amerika jaunā partija nevis tie tūdaliņi fašiki.
Atbilde Rīgas iedzīvotājam
A
Gribu redzet pat pašu labāko efektīvāko uzņēmumu, kur darbinieki strādā bez vadītāja. ČIks vien sanāks. Bez Amerika un pārdomātiem lēmumiem nekāda Rīgas Ostas attīstība nenotiktu. Domā, ko runā.
  • 0
  • 3
Rigas iedzivotajs
R
Dievs mus pasargi no tadiem Amerikiem un Almertiem Ludvikiem!Sodien Ameriks LNT rita raidijuma 900 sekundes lielijas ka Rigas osta ir butisks kravu pieaugums,ka vajag buvet jaunus terminalus lai ostas attistiba neapstatos piesaistot valdibu.Man smiekli sanaca,patiesam.Tas viss ir vecas RD demagogijas velesanu tradicijas iekalts teksts-redz mes daram.Kads sakars ostas apgrozijuma pieaugumam ar Ameriku?Tiesi ta-nekads!Tas ka uznemeji sava starpa vienojas un attista biznesu caur Rigas ostu nu nekadigi nav Amerika nopelns.Ostas valde varetu tikpat labi sedet pamatskolas skolnieks un neko nedarit-paklausities ko iesaka zinosakie konsultanti un parakstit dokumentus,ligumus.Galvenais svarigi izskatities.
  • 6
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas