Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 10. jūnijs
Malva, Anatols, Anatolijs

Politologs: SC ilgstoši iestājies pret to, uz kā bāzēts Latvijas valstiskums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ff
f
Ja krievus, tad ne jau šo partiju apvienību ar sliktākajiem "latviešu" eksemplāriem: īgno komjaunatnes dižvīru urbanoviču, rūdītu politčekistu Ādamsonu, naidpilno Rubiku ar ģimeni, un "primknuvšemu k ņim" karogā šņaucēju Kabanovu.
jaa
j
ha
Anna
A
Paldies Sprūdam. Labi un precīzi pasaka!
:))
:
Ja nav tikai Krievijas ietekmes instruments tad ir divu kungu kalps?
!!
!
NĒ sc!
Air
A
Ļoti iespējams, ka iesaistot krievi kļūs mazāk uz Krieviju orientēti kā neiesaistot. Kas viņiem patreiz atliek - noskatīties no malas. Pareizi iesaistot var rasties pozitīvs klikšķis un laba motivācija.
alberts
a
SC mērķis ir vienkārss - atgrizt Latviju LPSR limenī - ja kāds atceras ĶĀ bija? Ekonoimika vinus galigi neinterese.Gala rezultata vini sapņo Latviju pievienot Putina "Eirazijai!.Citu merķu viņiem NAV.
  • 0
  • 0
Vitai
V
Iesaistīšanu valdībā SC uztvers kā uzvaru un kļūs daudz pārliecinātāki, ka viņu mēŗķis - nacionālas Latvijas valsts demontāža ir iespējams. Par to, ka viņi kļūs lojālāki var sapņot tikai galēji vientieši, kas šo kompāniju nepazīst.
  • 2
  • 0
selga
s
Runājot Ģērmaņa vārdiem-vai latvietim mūžīgi jābūt naivam? Paskatoties uz visu to baru 9 maija tusiņā ,neliekas gan,ka šiem varētu kāds klikšķis un laba motivācija rasties,vislabprātāk šie latviešus un Latviju redzētu zārkā baltās čībiņās,vai labākajā gadījumā īrijā.
  • 2
  • 0
Vita
V
Nav runa par krieviem, bet partiju SC, kurā darbojas dažādu, pat diametrāli pretēju uzskatu cilvēki, arī tādi, kas vispār neatzīst Latvijas valstiskumu.Latvietim (ja vien nav muļķis vai kangars!) tas nekad nebūs pieņemami!
alberts
a
Ir krievu inteliģence kura aizbega no cariskas Kruievijas 19 gs. BET ir krievi kuri pēc 2.pasaules kara beigam šeit sabrauca bariem - ieņemot dzīvevietas ar visam mantam - kuri bija izvesti uz Suibiriju iznīcībai - IR starpība.
Vai
V
Vai tomēr nav tā, ka partijas ir vairāk biedējušas latviešus ar SC. Vai sauklis "Sarkanie nāk" uz to nenorāda?
Arturs M.
A
Un ik pa 20 gadiem,mēs par veciem cilvēkiem sakām,nu jā,ko tad nu vecam cilvēkam mācīties latviski,BET viņiem tad bij 40!!! Un SC šo pozīciju visu laiku propogandē,tas nekas,ka Latvija atsākās jau 20 gadus atpakaļ!!!
erger
e
Un taapeec mums buutu jaapiekaapjas krieviem. NEKAD!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas