Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Politologs: Urbanovičs ir padomju līderis; grūti noticēt, kā viņš kļūs par mūsdienīgu līderi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautātājs
j
atpestī mani, KUNGS, no politologiem!...
esi iecietīgs!
e
VISIEM SAVA MAIZĪTE JĀPELNA
  • 2
  • 0
frage
f
kapustāns??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Tales from the Crypt
T
Is it my cup of tea?
  • 0
  • 0
latvietis
l
kas tie par kapustaniem
DD1
D
Novodvorska Latviju brīdina. Pat man, kam ļoti nepatīk hipernacionālistiskas idejas, palika bail.
heta
h
jā tā progresīvā krievu zurnāliste bija Zintniekā varenu interviju sniegusi . Ir gan arī Krievijā godīgi politiķi.
  • 0
  • 0
pt
p
Politologam būtu jāatšķir "padomju" līderis no "prokrievisks" u.t.t.
Vārds
V
Vai vispār, ja šeit i r atšķirība?
  • 2
  • 1
keme
k
Politalogs loti precizi raksturo okupantu pecnaceju uzvedibu n vinu ricibu, bet kaut kada iespeja ir jadod, tapec valdiba ir javeido sada: Vienotiba+ Visu Latvijai+ Zatlera partija un +SC ka parbaudijuma trusisi.
Jasis
J
Mums neviena partija bez tādiem nav. Nu gan nolaida.........
monitors
m
9.maija svinēšana nav ne 17.jūnija, ne 21.jūlija svinēšana, kas saistās ar Latvijas okupāciju. Konteksts šiem svētkiem cits - PSRS uzvara pār Vāciju karā ko izraisīja nacisti. Bet latviešu valodas kā vienīgās valsts valodas statusu SC atzinis. Bez šaubām, kas tur kuram nelatvietim ir galvā, tas ir cits jautājums, bet SC šajā ziņā ir Satversmei atbilstīgs. Bet tas nu tā. Dīvainākais ir politologa runas par moderniem un nemoderniem, padomju līderiem. Urbanovičs taču nenāk no meža. Viņš taču visu neatkarīgas Latvijas periodu pa Saeimu dzīvo. Un nekas no parlamentārās demokrātijas tehnikas viņam pa to laiku nebūtu pielipis? Vai arī viņš joprojām par strādnieku šķiriskajām interesēm no Saeimas tribīnes bazūnē? Vajag politologam viedokli kaut kā pamatot. Es vienīgi piekritīšu, ka Urbanovičs reti kad tā saucamo buržuāzisko apģērba atribūtu - šlipsi velk atšķirībā no Ušakova, Bet tas man drīzāk lauku nevis padomju stilu atgādina.
Dr.xy
D
"Politologam" : Biskekas urbis nav nekads padomju lideris.Lideri atrodas kremli.SC , PCTVL un sociki ir tikai kremla "neredzamas frontes" cekistu filale Latvija. P.S. Vai Jus par saviem primitivajiem spriedelejumiem sanemat ari naudu?
41
4
rokas bikšu kabatās un pojehaļi ! Mūsu Brežņevs!
zilupe
z
Jā ,jā krekls no biksēm ārā...
  • 3
  • 0
dusmīgā Marija
d
Izskatās, ka arī ZRP daži sāk saprast, ka būs divatā ar SC jāstrebj ievārtā putra, tāpēc sāk runāt par palikšanu opozīcijā. Vispirms ar Pret oligarhiem atlaiž Saeimu, tad Pret Vienotības stagnantiem veido vēlēšanu kampaņu un nu ar Par integrāciju veido vaidību. Neirotiska un bezatbildīga rosīšanās.
nunu
n
Dzelzceļa uz Rietumeiropu nav joprojām, bet uz Maskavu grib būvēt vēl otru dzelzceļu. Protams, ka ne nejauši.
lapša nauši
l
Protams, ka tīri nejauši!
  • 3
  • 1
nostaldža
n
Bet redz , ka nostrādā!!!?!!?
Ministry of Truth
M
Lietotājs (nezinu, ko tieši, bet lieto) Gogi man nesen neveiksmīgi centās pierādīt, ka 9. maiju svinēšot tikai tik ilgi, līdz dzīvi būšot kara veterāni. Jau tagad 9.maiju pēc matemātiskas loģikas veterāni īpaši vairs nevar svinēt, jo tiem ir minimums 66+18 gadu. Pat vidējais vīrieša dzīves ilgums šajos platuma grādos ir mazāks par laiku, kas pagājis pēc kara. Tā ka uzjautrina jau tie latvieši, kam gribas uzstāties par advokātiem, bet kas to neprot. Urbanovičs ir komunistu-interfrontistu partijas LSP draugs, kas politikā ienāca no PCTVL (Ždanoka). Neglābjams opis un stagnāts.
bulciņa
b
Apsveicu Dienu ar sakarīga komentatora atrašanu. Ticiet man ir arī labi eksperti bez pārgudrajiem neprašām Ībeļiem un Kažokiem

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas