Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Politologs: Vēlētājs labāk izvēlas ko "cēlu un nezināmu", nekā bijušo politiķi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lilī
l
Vēlētājs labāk izvēlas ko "cēlu un nezināmu", nekā bijušo politiķi ... Tamdēļ, ka muļķi, kurus var piemānīt ar tukšām programmām!
CSD
C
jaliek ziime " repshem Jeekaba ielaa ieiet aizliegts"
viesis
v
P.S. Visu šo "bijušo" centieni atgriezties politikā, vairāk izskatās nevis pēc vēlēšanās strādāt vēlētāju labā, bet gan pēc vēlēšanās tikt pie garda kumosa ar minimālu piepūli.
viesis
v
Es gan domāju, ka politologi stipri kļūdās. Problēma nav vēlētājos, kuri "vēlas jaunas sejas politikā". Problēma ir politiķos, kuri nav spējīgi strādāt atklāti, godīgi, un to pašu vēlētāju labā. Piemēram- tā paša Repšes: "Kā var nesolīt..." , kurš sevi cienošs cilvēks pēc tāda izteiciena (un ne tikai tā vien) balsos vēl par viņu. Diemžēl, laikam Latvijas sabiedrība okupācijas laikā ir tik ļoti sabojāta, ka ir ļoti grūti atrast līderus, kuri būtu spējīgi strādāt sabiedrības labā, un kuri nebūtu sabojāti ar sociālisma idejām, ka cilvēki eksistē valstij, nevis valsts cilvēkiem....
Ivars Graudums
I
Latvija pastaavees gan, jo latvieshi ar laiku kljuus gudraaki. Guus arii pieredzi aarzemes, atvediis jaunas idejas. Un varbuut neuzskatiis politiku par vieglas peljnjas iespeeju. Veeleshanaas dariit kautko sabiedriibai noderiigu, buus svariiga. Naudu gribees tikai tikdaudz, lai izdziivotu (kaa pie Vaacijas fabriku straadniekiem, darbiniekiem).
ekharts
e
Latvijas vēlētājiem ir biezpiens galvā,sākot no Joahima Zīgerista līdz Valžim Zatleram!Tā turpināt,un pēc pāris Saeimām ,Latvija vairs nepastāvēs.
cēls&nezināms
c
REPŠE!
izskatās
i
ka Ījabam ir personīga cemme uz ZRp jeb jau kaut kas traumai līdzīgs. ja grib saglabāt nosvērta eksperta tēlu, vajadzētu no šīs ieciklēšanās pēc iespējas atbrīvoties. Štrunts ko domā par Zatleru, visu laiku pieminēt ZRp nu galīgi nav objektīvas spriestpējas rādītājs. Drīzāk rāda vieglu aizkaitināmību.
Murgs
M
Atvainojos, bet es Ījabu, vairs neuztveru nopietni :)))
Edzis
E
Kāpēc vadība slēpj Laimes Lāci ??? Gribam savu Leiputriju! Mums pienākas! Nost ar vecajiem zagļiem, kam jau pilnas kabatas - gribam tikai jaunus, tīrus un nesamaitātus. Visus uzņēmējus sadedzināt uz sārta un mantu sadalīt tautai. Gribam izpriecas - negribam strādāt! ;)
Storm
S
Vai ir arī citi politologi Latvijā? Kapustāns, Ījabs un Providus pētniece... Kažoku šodien aizklausīties nevar! Varbūt laiks pievērsties izglītības problēmām gaidāmo "reformu" laikā, nevis "весь день толочь воду в ступе." [Льюис Кэрролл. Алиса в стране чудес].
viss
v
kura partija dabus Sudrabu ta ari panems tautu
second best
s
Pareizi , jo Zelts po ļubomu ir aiz SC
  • 0
  • 0
PBR
P
Mēs, vēlētāji, paši izvēlēsimies balsot par nezināmajiem vai zināmajiem. Netraucējiet!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas