Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Politologu domas dalās, vai Gods kalpot Rīgai! jākļūst par Saskaņas centra piedēkli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zex
z
Šajā partijā jāužem arī žādnoka,..... jo viņa visu laiku,visūr,nozākā,kalpo Latvijai !!!!!!!!!!
Politologs
P
Domāju, SC saimnieki pareizi izsecinās, ka viņiem nevajag piesiet svina bumbu pie kājas, bloķējoties ar jaundibināto 20% partiju. Ja godīgi, vajadzētu aizliegt sastāvēt citās partijās biedriem, kuru nu jau nobeigušās partijas nav samaksājušas KNAB uzrēķināto soda naudu. Vēl labāk, ja apķīlātu to buldozeru mantu, kam pārkāpuma brīdī partijā bija paraksta tiesības.
bubulis
b
Rīgai vienmēr vislabāk klājies tieši tad, kad Rīgas Domes vadībā ir valdošās koalīcijas partijas. Savādāk notiek tāda kā savstarpējā ieriebšana. Rīga ir valsts valstī un ja valdība un rīgas dome šķūrē katra savā virzienā, tad nekas labs nav sagaidāms.
Mjā...
M
Izbrīna vispār fakts, ka kāds ir gatavs apspriest šī erzacveidojuma nākotnes izredzes. Komjaunietim Amerikam uz vecumdienām sāk zust realitates izjūta, taču iedomāties, ka tas pats ir noticis ar lielu daļu latviešu tautas...
Zēns no Ezerzemes
Z
Ko tu kažoku apmestais boļševiku ideologs muldi un kavējies atmiņās par komjaunatni. Mjā... Vai nav tā?
  • 1
  • 0
privāt
p
Piedavajums strādat Rīgai, bet kadas komentāros emocijas, pedejais sasaukums strāda bez histerijas un dara daudz, jā nepatik bezmaksas transports pensionāriem un skolniekiem, tad rādiet citu iespēju palīdzet ridziniekiem.
K-K
K
.... Andrejam: ' ... kailam politikanismam te nav vietas ... Lai ar to nodarbojas galma sociologs Freimanis' .... Tuk, tuk , jasmejas ... ... Ar ko tad te nodarbojas politologi Ijabs un Rozenvalds ?????????????????? ... Vai siem abiem 'vecas POLITIKAS sistemas' APOLOGETIEM piemirsies, vispirms izvertet so cilveku pagatni un atbilstibau 'GODIGUMAM' ,!!!!!! ... Citadi PERSONISKAS INTERESES un LIEKULIBA domines neaizskartas saja NEOPARTIJA -- PASLEPTAS aiz LIELO MELU aizskariem, kurus PAR KATRU CENU tura aizvertus uzpirktie politiskie klauni !!!!
Mjā ...
M
Kājslauķis Ušakovam un Urbanovičam. Ar baudu pildīs Sutkas lomu. Līdīs uz vēdera, lai tik izkalpotos "Vienotās Krievijas" Latvijas filiāles puspriekšniekiem.
Andrejs
A
Vai nebūtu laiks atbrīvoties no kārtējas nomelnošanas politikas, kas ved uz nekurieni. Var stundām ilgi filosofēt, kas ir gods, kurš latvietis ir pareizāks par otru latvieti, kā savos komentāros cenšas darīt vairāki autori. Pilsēta ir ļoti sarežģīts tautsaimniecisks organisms un to gudri un atbildīgi vajaga pārvaldīt visu galvaspilsētas iedzīvotaju interesēs. Un ja ir piedāvājums to darīt labāk nekā līdzšim, tad tas ir atbalstams. Kailam politikānismam te navvietas. Lai ar to nodarbojas galma sociologs Freimanis.
Sika
S
Nepareizs domu gājiens.
  • 0
  • 1
voldemārs kārlis markuss
v
Rīgas dome nekrologā Kurdjumovam aizmirsa pieminēt ka viņš 1990 gada 4. maijā balsoja pret Neatkarības deklerāciju un bij Rīgas pilsētas Ļeņingradas rajona kompartijas 1sekretārs un kopā ar Uškovu un Ameriku kalpoja Rīgas ,,godam,, ar visiem saviem interfrontes spēkiem.
Ivars Graudums
I
Man arii ir taada nojauta, ka SC maniija, ka peec nevajadziigaa valodu referenduma daudzi latvieshi, veeleetaaji atvadiisies no shiis patiesaas krievu partijas :SC. Un tadeelj bija jaataisa otraa partija, kura vareetu savaakt shos neapmierinaatos latvieshus un peectam sadarboties ar SC !
voldemārs kārlis markuss
v
Saka Amerika kungam esot segvārds-iesauka 20%. Vai tas apzīmē prāta trūkumu vai pārākumu ,vai kā saka komisijas procentus lai dabūtu viņa piekrišanu kaut kādās lietās.Varbūt viņa jaunajā partijā ir jaunie-vecbiedri ar citādām procentu likmēm?Ja būs redzams bankrotējušais SC kopā ar N.Ušakovu tad viņiem nav cerību,un to viņi nesapratīs kā nesaprot jau tagad.Partijas dibināšanā piedalās ļoti daudz vecie politiskie līķi.Vislabāk partiju nosaukt ,, 20% no Rīgas ,, visi smiesies un partijai veiksies labāk.Nosaukumu dāvinu no atlīdzības atsakos, jo Amerika kungs izteica spārnotu teicienu ,,vēzi nevar ārstēt pa daļām,,
who cares
w
Ja šamie nebūs SC piedēklis, tad nedabūs RD nevienu vietu.
Ha,ha,ha...
H
Valde ir izcila!
tūdišs
t
sorosiešiem un jenotībai neredzēt RD krēslus,a siekalas ta jau sen tek sagraut visu ka valstī.
jā!
j
RD krēslos sēdināsim vecos zagļus!Cieti!
  • 9
  • 2
Juta
J
kaut ko jau izdomas,lai pievilinatu,bet laudis ir kluvusi gudraki.Pietiek jau ieraugot tas pasas vecas sejas.Aizsegai R.Vanagu,varbut I.Teterovski.Lai nu neuzkeras uz nosaukumu.Karjeru var veidot sava profesija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas