Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

precizēta - Bijušais ONAP šefs Bogdanovs strādā VID

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AD
A
Ja patiešām pazemes spēki gatavo valdības gāšanu, tad smagākais apsteidzošais trieciens tiem būtu VIDa galvgaļa sakārtošana.
Berta
B
vajadzēs vērtēt vadītāja atbilstību ieņemamajam amatam = Nu, tad pasteidzies, Repše! VID ir viens vienīgs shēmotāju un noziedznieku perēklis.
Ros
R
īsta valsts pārvaldē ar valsts varu piesegušies īpaša personu rasa kas valsti izskata par savu, kooperatīvu.
IncParaac
I
Einārs Repše atceras, kā "orannža" - knosījās izbīlī par Sončikanetes papuča krēsla grīļošanos. Cik bendikvekteriem mēli nācās bāzt - Nagļa, Sončikkrēsla stabilizēšanai. Birkof/borofkof - i dien, i nakt' nepārstāja ... Es ar' atceros. Tik Aidis Dievticīgais - LR1 - nezina/neatceras kopīgi ar poličšišku - par kāaadu gan čigānbandu runā zvanītāja - "Tunelī?Grūtniece?Izrau maciņu?Stokmaņpārdevējas daudzus zin cietušos?Noķerto zagleni - policija atlaiž?" Nē!Nē!Par to neko nezina - ne uz radio atnākušais poličšiška, ne Aidis Dievticīgais un glumi ķiķinās - "Nu tā vajaga! Lai nacionālo naidu .. tak!Glābjam Romu!" "Fsjo horošo!" Horošo? Bermonds pie tiltiem!Radio zem ūtrupes! Horošo, Aiģis?
slakters
s
kaut viņam no penzijas un algas atņemtu 70 procentus,ietu uz krāsns un gulšņātu
jautrais
j
Un pensionāru 70% ? Laikam būs labdaris.
???>>>pensionārs
?
Šim cilvēkam tiešām ir pieredze - jau PSRS laikā, lai saņemtu aizdzītu mašinu,pieprasīja "pateicību", tikai parto, lai pateiktu kur mašīna atrodas, jo to viņam paziņoja iedzīvotāji pie kuru mājām tā bija pamesta.
pensionāre
p
tas taču ir ļoti normāli,jo šim cilvēkam ir pieredze,ir zināšanas,un galvenais,ko šis cilvēks ir apēdis kādam,ja jau šī avīze tā ar negatīvisma pieskaņu to publicē,man šis cilvēks ir licies vienmēr patīkams.
oho
o
tā jau domāju,vai tad Vid šefu liks mierā,jo redz viņam ir nepareizā tautība,jo nav sorosists.
Zirnis
Z
Labāk būtu,ja Repše pats spētu pavilkt savus pienākumus FM,jo vēl nevar paredzēt,kas te notiks pēc pāris dienām.,gluži kā ar pensionāru apzagšanu,bez brīdinājuma.
mērglis
m
Repše , izsauc no cietuma Oderovu , tas skaidri un gaiši pateiks cik santiimu par katru litru kontrabandas bencīna tika atskaitiits de Vaškevičam , nav briinums ka tao naudu nodeva kurpju kastees , taapeec simt kurpju paaru ar visaam kasteem atrada...tas bijušais milicis ar taads pats ģimenes draugs kaa lopaarsts Veldre ,bez kura paraksts arii nevareeja kontrabandas gaļas ešeloni iebraukt Latvijaa , soliida kompaanija
opis
o
nudien nasaprotu kāpēc Repše palicis tik nestingrs. Vai tiešām nevarēja to kūti izmēzt ar lielaku sparu, kāpēc šāda vilcināšanās , lai lielos blēžus nesakustinatu par daudz
????
?
Vai tas ir tas Bogdanovs, kas vēl PSRS laikā strādāja milicijā un pieprasīja kukuli par nozagto mašīnu atrašanu?
RRR
R
No comments... Nonsenss...
mjaaa
m
diezgan skaidrs, kurš īsti vada ministriju un pakļautības/padotības iestādes...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas