Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +24 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

precizēta - Cimdaram nav ētisku problēmu, ka iepirkumā uzvar viņa dibināta firma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Populists
P
Katram augstākam valsts ierēdnim karjeru uzsākot, vispirms ir jānodibina sava firma. Stājoties amatā, no firmas ir jāatvadās, atstājot vietā kādu savu labu paziņu, lai vēlāk neteiktu, ka maksā pats sev.... KAUT KĀ NO VALSTS TĀ NAUDA TAK IR JĀNOZOG ! Nevajag pārdzīvot ... tā firma uzvarēs tikai tik ilgi,- cik ilgi Cimdars būs amatā ! ! ! Nesaprotu tikai vienu: KĀ TIK GODĪGAM VĒLĒŠANU KOMISIJAS PRIEKŠNIEKAM VĒLĒŠANĀS UZVAR TIK NEGODĪGI "TAUTAS KALPI" UN PIE TAM VIENI UN TIE PAŠI ? ? ?
šūmans
š
Vai kāds var pateikt, kādi ir zinātnieka Malaškovska atklājumi?
KOBRA
K
TEVI NO AMATA PADZIT KĀ JAKANU,,,, AR KALVITI ŠKELI TO BABU VAIRU,,,, UZ ŠUŠENŠKU
Cunftes brālis
C
Raksta autorei Barbarai Ālītei ir salmi galvā. Par Cimdaru bija nevis NP, bet gan raidījumā "de facto". Smieklīgi - ka vienam žurnālistam nav sajēga par to - kas ir viņa kolēģi citos medijos. Varbūt Ālītei nebūs iebildumi - ja viņa turpmāk tiks saukta par Neatkarīgās Rīta avīzes žurnālisti?
Q-Q
Q
Jūs neticat Cimdaram, neticat CVK, neticat valstij, neticat visai pasaulei... Bet akli ticat tikai mūsu godīgiem, morāli tiriem, ētiski nevainojamiem žurnālistiem. Malači, aitiāns! Meklējiet noziegumus tur, kur ir tīra atriebība par to, ka tām aģentūrām kumosiņš gar muti paskrēja. veiksmi jums šajā sarežģītajā prāta darbā!
??
?
Ja cilvēks nav dzirdējis vārdu ētika, viņam nevar būt ētisku problēmu. Sabiedrība ir tiktāl degradējusies, ka krāpniecība, vadošiem darbiniekiem, ir goda lieta. Cilvēka dzīves līmeni mūsu valstī nosaka nevis izglītība, talants un darba spējas, bet gan prasme ''apčakarēt'' valsts būdžetu.
KAMPĒJCŪKU BANDA
K
ARĪ ZOOPARKA PREZIDENTAM NAV ĒTISKU PROBLĒMU , VALSTS BANKROTA PRIEKŠĀ , BET TAS UZDZĪVO KANĀDĀ PAR NODOKĻU MAKSĀTĀJU NAUDIŅU !!!!!!!!!!!!!!!
KAMPĒJCŪKU BANDA
K
KAD ARESTĒS CIMDARU ? KAMPĒJCŪKĀM NEKAD NAV ĒTISKU PROBLĒMU , TO JAU MĒS SEN ZINAM ................
Ai!
A
Kur ir kaut viens, kam būtu ētiskas problēmas zogot, krāpjot, melojot, veicot mahinācijas, veidojot shēmas vai laupot valsti , tautu, vai vienalga kādu personu vai personu grupu? PARĀDIET KAUT VIENU!!!!
Lems
L
Ja pats uzraksta ko grib iepirkt, tad paša firma var arī uzvarēt. Domāju ka kārtejais valsts ierēdņu noziegums pret valsti. Domāju ka jāievieš šādiem ļautiņiem strādāt 10 gadus valsts apmakštos amatos...
hmz
h
A kadas attiecibas ir Cimdaram ar TP?
!
!
Jāiet prom - tad redzēs, kā sokas biznesā. Vēlēšanu balsis vienmēr skaitītas, kā pareizi vajag.
Ja,ja
J
Šis blēdis turēsies pie krēsla, tāpat kā Jakāns, kā utis kažokā, jo ir, kas atbalsta šos shēmotājus no valdības gala. Tāpēc jau nav ko brīnīties, ka balsojam par pavisam citiem cilvēkiem, bet pie varas tiek pavisam citi. Šī pretīgā sistēma nebeigsies tikmēr, kamēr Cimdars būs amatā. Bezcerīgs stāvoklis. Nav vērts iet balsot, jo rezultāts nemainīsies. Neiešu es un neies mani radi, draugi paziņas, kamēr Cimdars neatkāpsies. Tieši viņš ir ĻAUNUMA SAKNE!!
KLM
K
Nelietīgie komentētāji - demokrātiskā valstī ir vārda brīvība - ja Cimdars neredz ētiskas problēmas - viņš izmanto vārda brīvību - savukārt ģenerālprokuratūra nevar apkarot demokrātijas pamatvērtības - jo dzīvojam demokrātiskā valstī...pat ļoti demokrātiskā...Tā kā beidzat apriet Cimdaru - demokrātijas cienītāju un izplatītāju valstī....
tantuks
t
Televizijas nebus,nebus darba sim kungam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ušakovs: Apstākļi mainās, Saskaņa - nē

Partija Saskaņa nav mainījusies, mainījušies tikai apstākļi, intervijā aģentūrai LETA apgalvoja partijas Saskaņa saraksta līderis Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās Nils Ušakovs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas