Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Premjera amatam uzrunāta arī Straujuma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
padoms
p
Rīgā esot 107 gadu veca iedzīvotāja.Varbūt vajadzētu uzrunāt viņu.Daudz pieredzējusi,visādus laikus un valdības redzējusi.Domāju,ka būtu ļoti laba kandidatūra.
stella
s
Prezidentam vajadzētu nevis ēst saldējumu ,bet gan atzīt,ka Dombrovska atlaišana bija ļoti liela kļūda un pašam aiziet nepelnītā pensijā reizi pa visām reizēm.Nu kā tas var būt ,ka visi pavalstnieki mierīgi noskatās opja izdarībās ,un neko nevar iesākt?
stella
s
Palīgā!Negribu!Šitā ir tā tantīte ,kas neatcerās ko parakstījusi! Dodiet atpakaļ Dombrovski!
zj
z
Diemžēl, te manāma dižā Šķēles personāliju virzīšanas pieeja - jo lielāks kretīns, jo labāk. Neattiecinu šo skaudro apzīmējumu uz Straujumu, tomēr domāju, ka nevar Straujumas kundze pildīt šo augsto amatu. Kaut vai nepārliecinošp runas spēju dēļ. Un arī visādas saitītes no pagātnes pinās pa kājām.
tā viš i !
t
dzenis kokā kaļ un kaļ- Valdim Dombrovskim jānāk atpakaļ !!! Tā atkāpšānās bijja gana cēls žests, bet, kā redzams, pilnīgi aplams ! Visi kandidāti, izņemot to Pēteri no LĻ komsomoļcu kompānijas, baidās palikt Dombrovska ēnā.
Laine
L
Divas kaķenes vienā maisā....diez' kā būtu ?!
Elza
E
Ļoti laba kandidatūra. Ar lielu pieredzi valsts pārvaldē, nosvērta, pārvalda angļu val., lieliska Zemkopības ministre utml. Būs mums sava Merkele.
Hav
H
Ka nu tas vecais vīns ko solīja SC un ZZS prezidents neizrādās biku ieskābis.
ss
s
Cik var nirgaties par valsti ar sadiem kandidatiem. pat bernus nevar uzticet sadam darbonim uzskatit ilgak par 1 minuti..
Par šo tanti
P
Ne tikai šai tantei vien ir vienalga par tautu kopumā, ja to skatās uz varā un valdībā esošajām personālijām. Ja šai tantei arī nebūtu vienalga, tad viņa tāpat neko sakarīgu nav spējīga sabīdīt savas vienpusējās domāšanas un sevis pašas ierobežoto apgriezienu dēļ. Viņas karjeras griestiem vajadzēja palikt lauksaaimniecības konsultāciju dienestā. Tur būtu kāda jēga tautai kopumā. Vēlākos amatos viņa neizkrita tikai tāpēc, ka pilda augstākos un arī "atseviķos" pasūtījumus un tāpēc, ka viņai bija un ir sakarīgi palīgi.
Vai šī tante lemj par VPM?
V
Tad tās ir šausmas! Kamēr viņa nebija pie teikšanas ZM, tikmēr jebkurš, kas uzturēja savu zemi labā kārtībā saņēma Eiropas maksājumus līdzvērtīgi. Kā iesēdās šī tante, tā sākās. MLA maksājumi tikai tiem, kam 0,2 liell. vien/ha. Bet, ja kartē tā ir MLA zeme, tad tā ir visiem, neatkarīgi no kaut kādām vienībām. Tāpat par VPM, ceru, ka tas ir baumu līmenī. Lielos maksājumus par ha (ko visi gaidījām un ko piešķīrusi ES - ne jau mūsu ministri! ) saņemšot lielzemnieki un lielražotāji. Kam tās zemes tikai daži ha un ražo tikai savām vajadzībām, tie kaut kadus grašus saņemšot, nu tā - lai nesaka, ka neko nemaksāja. Kam tad ir vieglāk zemi uzturēt labā kārtībā- lielzemniekam, kam sapirkta tehnika, pateicoties dažādām subsīdijām, vēl visādu atvieglojumu jūra, plus nauda par pārdoto produkciju, vai tam, kas saražo tikai savam patēriņam un visi pakalpojumi jāpērk par naudu? Protams, lielzemnieks var maksāt un samaksāt, un viņa interesēs likumi tiks bīdīti. Tāpat kā Straujuma aizbīdīja uz ES savu radinieci, lielzemnieci Dzelzskalēju. Es uzskatu, ka šī kundzīte ievēro tikai dažu intereses un par tautu kopumā viņai ir vienalga. Nedomāju, ka tā ir premjera amata cienīga tante.
Hilda
H
Ja tas atbilst patiesībai, tad tas ir ārprāts. Tad ko mēs te sitamies par Latvijas valsti? Nevar nepiekrist ASV prezidentam par Latvijas nākotnes prognozi, ja valsts vadīšanai gatavi ielikt cilvēku, kurš tik vien var kā savā pašapmierinātībā kašāties pelavās.
Bāc un pukš.
B
Varbūt tomēr vajag pieteikt karu Igaunijai un ātri padoties. Tad vismaz iztīrīs tos mūsu korumpantus austrumu bankās un saziņas līdzekļos, kā arī oligarjus un to stipendiātus. Arī ministrijas cerams sakārtotu citādi jau par daudz tā korupcija dziļi te vietām sēž.
  • 0
  • 0
pilsonis
p
vienotībai piespēlēts kārtējais šķēles un lemberga partiju relikts. bērziņa prasības premjeram skaidras- kandidātam jābūt iepriekš bijušam šķēles, šlesera- amerika, vai lemberga partiju biedram un vēl labāk, ja kandidāts pabijis vismaz divās no šīm partijām. tādi kandidāti patīk bērzinam. un nekādā gadījumā nedrīkst būt tāds kā pabriks, kurš ar skandālu aizgāja no šķēles partijas uz vienotību.
Dora
D
pēc šitā raksta es tiešām 100proc vairs nebalsosšu par vienotību
tam vai tai Būs savādāk
t
Jūs rakstījāt, ka būs jauna pieeja darbam. Ja ir runa par darbu, tad tur kaut kur tuvumā jābūt strādāšanai. Tas nu gan nav šīs sieviņas dzīves stilā. Ja vajag darbu un pašu strādāšanu sarežģīt, tad viņu var pieaicināt. Tur viņa der, bet vēl jāpiemin ārkārtigi lēnā un seklā domāšana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas