Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 25. maijs
Junora, Anšlavs

Premjeram nav iebildumu pret Repšes uzvalku

Premjeram Valdim Dombrovskim (JL) nav iebildumu pret finanšu ministra Einara Repšes (JL) ādas uzvalku, kuru daudzi nodēvējuši par ekstravagantu, aicinot to nomainīt.Jautāts, vai viņam ir kas iebilstams pret kolēģa E.Repšes uzvalku, premjers bija īss un teica: "Nē."Plašāk partijas biedra ģērbšanās stilu premjers nekomentēja, tikai viegli nosmīnēja.

Kā jau vēstīts, interneta vidē jau vairākas dienas tiek aktīvi vākti paraksti, lai panāktu, ka finanšu ministrs nomaina savu ekstravaganto ādas uzvalku. Parakstīties iespējams ar sociālo tīklu _Twitter _saistītajā lapā http://twitition.com/dheef. Parakstījušies aicina ministru pārtraukt apkaunot valsti un nomainīt strīpaino ādas uzvalku.

Iepriekš E.Repšes uzvalku kritizējis eiroparlamentārietis Roberts Zīle (TB/LNNK). Savukārt ministra ādas uzvalka autors Aleksandrs Pavlovs iepriekš Diena.lv uzsvēra, ka nākamgad kāds no politiķiem varētu nokļūt ģērbšanās mākslas līderos ar jauniem aksesuāriem un rozīnēm, tomēr tik drosmīgs, kā finanšu ministrs "laikam nebūs neviens".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas