Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Premjeram nav iebildumu pret Repšes uzvalku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ES
E
Man nav iebildumu.
ES
E
Man ari mav iebildumi.
vecās lapsas
v
Tiešām jābrīnās, ka daļai cilvēku ir tik daudz laika un enerģijas apspriest viena mūsdienīga vīrieša garderobi. Tāda sajūta, ka "reņģu ēdājiem" ir pamests kauls, lai novērstu uzmanību no lielām lietām. Jābrīnās arī par Kalniņas kundzes komentāriem "Latvijas avīzē", ka viņa tādus uzvalkus nav redzējusi. Ir redzēti gan Eiropā, gan citur. Tad jau drīz apspriedīsim arī, kurš no deputātiem valkā stringus, kurš špricē botulītu utt.
Dita
D
Man,piemēram,riebjas Godmaņa saņurkātā žkete kopā ar,mūždien,saņurcītām biksēm.Bikses ir tik tizlas un īsas,ka mūždien rēgojas plika ,spalvaina kāja,jo arī zeķes ir ļoti īsas!Un neviena poga īsti nav aizpogāta un rēgojas resnais kuņģis-fui.Kāpēc par to Stirna nebļaustās?
Čiko
Č
Dombrovskis ir prātīgs zēns.Lai katrs valkā ko grib.
Sirmais
S
Pilnīgi vienalga kā ģērbjas Repše ,bet nav vienalga kā ģerbjas valsts ministrs.Žēl,ka mūsu valstī tik daudz neizglītotu cilvēku,kas neko nav dzirdējuši par ģērbšanās kultūru un par etiķeti diplomātijā.
Zane Grīnberga
Z
atraduši par ko runāt....:)) Bet katrā ziņā, dīvains tipiņš ir Repše, ja tusē ar ādas uzvalku...:)) Kurš normāls cilvēks valkā ādas uzvalku...?? Tas tak ir neērti...:)))
Terorists
T
Nu kāds pretenzijas var būt padotajam pret savu partijas bosu.Nu kas būtu Dambrovskis bez sava patrona -MARSA EINĀRA.Nevienam nepazīstams,politiski neitrāls,viduvējs fiziķītis un varbūt tagad lasītu gurķīšus kāda angļu plantatora laukā un neviens par viņu neinteresētos,bet tagad liels rumpis ar ko visiem jāreiķinās. Tātad Einārs varētu staigāt arī apenēs,bet rumpītim ir jāsaka ,,Nu kādas man var būt pretenzijas,ja Eināram patīk un nav kā ekstremālim auksti lai tik staigā.Kā nekā boss un partijas virspavēlnieks".
fiksais
f
Vai tad roklaiža kodis saimniekam?
ok
o
Galīgi sajājusies tauta. Kāds gādīgi pasvieš Repšes uzvalku = big deal... Bet par Flika algu neviens internetā nez kāpēc protesta parakstus nevāc... Murgi kaut kādi.
Krize
K
Es sapratu: Einārs novilks to, kad būs beigusies krīze. Lai izdodas!!!!!!!
Penša
P
Uzvalkam nav ne vainas!
MS
M
Viens ir skaidrs,ka tiešām nu nav vars kur piekasīties Repšem,ja ņemas gar viņa apģērbu.Man personīgi patīk gan Repšes darbošanās kā ministram ,gan viņa apģērbs.
smejos
s
Čaks Noris ir pazaudējis svīrtainu ādas uzvalku. Atlīdzība garantēta! :)
Sigfa
S
Lai straadaa kaut vai pidzhamaa; atradushi kam piekasiities.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas