Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Premjers Grendi no amata atbrīvo elektroniski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ups!
u
elektroniski? cik kulturāli :)
Nekas
N
ELEKTRONISKO MEĻU DIKTATORU PAKALPIŅU VALDĪBA ! AGRI VAI VĒLU VISS MAINĪSIES !
lustīgais nerris uz tirgus plača
l
Bet - ja tā ar vēsu prātu - pasvītroju - ar VĒSU PRĀTU apdomā, tad Kultūras ministrija ir padomju laiku ieviesums un palieka. Plus vēl mīļajā Latvijā šī te tracinoši ietiepīgā pieķeršanās kultūras izpratnei šaurā MĀKSLAS nozaru nozīmē. Tātad - mums patiesībā ir "mākslas nozaru ministrija", kas neko vispār nevar ministrēt, jo - mākslā viss ir atkarīgs no talantiem, bet talanti, savukārt, ja vien spēj sevi pārdot ārzemēs, tad tā arī dara, jo tur viņiem labāk maksā. Vai Latvijai no šī "talantu eksporta" atlec kāds labums - kas to lai zina? Padomju laikos kultūras ministrijai bija cenzūras misija, bet, kas tagad? Ja galvenā misija ir dalīt naudu, tad to jau var darīt Finansu Ministrija vai Tautsaimniecības ministrija, ne?
Lienīte (kurai jau virs 30!)
L
jap - ir jau gan patiesi padomjlaika palieka par visiem 100 punktiem. Bet ne jau visiem patiks Tavs uzskats. Tagad tikai gaidi, ko tauta par to teiks! Bez tam - nu tak nevar aizklappēt ciet to vai citu ministriju, jo tad jau koallīcijai portfeļi pietrūks!
  • 2
  • 1
Juris
J
Beidzot tikām vaļā no tās nesimpātiskās ministrienes, un vēl kultūras!!! Paldies premjeram!
Vārds
V
tikām vaļā no kultūras un ilūzijām par kultūrdarboņu ideālismu - patiesībā merkantilas odzes un biznesa haizivis tur spieto!
  • 3
  • 0
Zigis
Z
Atvērts jauns kultūras portāls www.mustvisit.lv
uzņēmējs
u
Dombrovskis malacis! Bija tas balagāns jāizbeidz!
rēka
r
šnaucēji&dupšu glāstītāji....
Matrix
M
Nu re, Lielais Matrikss Žanetku atslēdza no lielā informācijas pupa :D Ko lai Žanetka tagad iesāk - jabrauc uz Franciju Sarkanajās Dzirnavās dejot Latvijas tautastērpā :D - ieskandinam nākamos dziesmudejusvētkus :D
K-K
K
... Grendes jautajums Maskava vieta !!! ... Stanislavskis ieguva plagiotiska veida Menningenas speletaju metodes ,Cronegk, sistemu, kad tie viesojas Maskava ... !!! ... Talak vins piesavinajas Danchenko metodes, Maskavas teatri, no 1898 ... !!!! ... Ludzu slavofili un komunjaku lidzskrejei vai Bezabrenes nomenaklaturas aizstavji ... PATIESIBU NEVAR NE NOKAUT, NE NORAKT !!! ... NEDRIKST ATLAUT PARAKSTIT VESTURI ... NEVIENA SITUACIJA !!!
Tautas opera
T
Ķeska patriekta pie deviņiem velniem ui ka derēja!Dombrovski visu cieņu!
ha=ha
h
Tagad vien atliek fiksi un ātri izvākt no “reper-tūra” tās operas, kuras ir iestudējusi persona, kuras uzicību bija pazaudējusi apslimusī eksministere un tad var uzsākt akciju “tuvāk tautai, tuvā mājām”. Varbūt valdošā operas dvoika katram “no tautas masas” izdalīs pa latam, lai tautai opera būtu pieejamāka un katrs varētu stāvvietai biļeti nopirkt? Un tad da zdravstvujet gaišā nākotne! Urjaaaaa! p.s. tas nav joks! hahahaha p.p.s. saka, ka izlejamo alu operas bufetonā (nu tad beidzot!) tagad ar tirgos, BET.. tikai 1. antraktā, bet voblas netirgos.
K-K
K
... Arprats !!! Nav sis vadosais cilveks ne atklats, ne viriskigs, ne taisnigs patriots !!! ... Cels uz poliitisko haosu nobrugets ar sadu lemumu !!! ... Tatad, SX un citu pretlatvisku un pret reformu orientetu partiju ministri vares tikt atlaisti, ja nepadosies vienalga kadau izsauktam spiedienam !!! ... Sadam MP nav vietas modernas un demografiskas - nacionalas, likumigas un racionalas - valsts vadiba !!!
priekszimigā
p
Priekšzīmīgā ir atlaista, Tāds prieks man ,rakņājusies*pa cita raksturiem ,bet nav novērtējusi to darbus, Loti priecājos ,ka ir atlaista psihologe *,priekszīmigā *nu jau bijusī
Starp citu,
S
Ja es kaut ko režisētu un manus dižos centienus Maskavas kritiķi skarbi apzīmētu ar vārdu "režopera", iespējams, ka tas man liktu pārdomāt savas talanta spējas. Bet ko gan es saprotu, vai ne? :) Lai gan "režopera" ir brīnišķīgs apzīmējums.
>starp citu
&
Brīnišķīgs gan! It īpaši ja atdala pirmo zilbi.....
  • 1
  • 0
L.Grantiņš LRTT
L
"Premjers arī noraida NA paustos pārmetumus, ka viņa argumentācija atlaist ministri nav pietiekama un neiztur kritiku. "Ja ministre nespēj atrisināt konfliktu, kas ir vērsies plašumā, tad tas ir pietiekams arguments," norādīja premjera preses sekretārs Mārtiņš Panke." Šāda veida atruna ir debilitātes iezīme, biedr Dombrovski. Grende taču brīnišķīgi atrisināja problēmu, padzenot vienu nelieti, kurš ir narkomāns un gejs. Tādiem latviešu kultūrā nav vietas.
Grantinzeen
G
vai esiet gatavs ari atbildet par saviem vardiem - ja nu vajadzes? Vai jums ir arsta ziime, kura teikts, ka varat izteikties ka jums- tiik bez sekam un represijam?
  • 0
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas