Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +18 °C
Apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Premjers kritizē IZM sadarbību ar pedagogu arodbiedrību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zvirbulēns
z
Dombrovskītis tēlo lielo demokrātu, smieklīgi :)))
ii
i
zīdaiņiem ? agrāk nebija tādu māmiņu algu,kad augi tu ! tagad to pārvērta par naudas pelnīšanas avotu un valsts kases tukšošanas iemeslu...vispirms mamiņa,tad tētiņš ..murgs kautkāds ! tāpēc arī kase tukša ,pašas augšas to izdomāja savā labā,jo viņu algas mērāmas tūkstošos ,līdz ar to pabalsti,par to liecina protesti,kad noteica griestus 500 ls, un vēl tas Endziņš-netika par prezidentu un tagad musina tiesāties..
Tautas bendes
T
Pēc Jaunā laika un ZZS ofensīvas pret zīdaiņiem un viņu vecākiem drīz varēs slēgt arī IZM
kāmis
k
tu gadījumā neesi Āzis?
A.P.
A
Koķi jāatlaiž ar visu viņas kompāniju. Ar šiem nekas uz priekšu nekustās.
Dārznieks
D
Lielķibele ir taustāms indikators Latvijas skolotāju masveida neprasmei ilgstošā laika periodā. Tas , ka esam mazattīstīti tautsaimniecībā, vareni politiskā blefošanā un grandiozi savtīgumā ir galvenokārt Latvijas pedagogu nopelns. Kurš gan cits, ja ne skolotāji ir tie, kuri pirmie saskata savu audzēkņu galvenās rakstura iezīmes un to negatīvo vai pozitīvo iedarbību uz pārējiem klases un skolasbiedriem. Neapšaubāmi , ja saskata un cenšas audzēkņu spējas virzīt sabiedriski racionālā gultnē. Tā vien liekas, ka šoreiz dējot pedagoģijas dzegūzes olas tās trāpijušās iedētas pedagogu ligzdā un , kā zināms, dzeguzēni nav sevišķi naski savu vecāku apgādātāji.
kāmis
k
kas ta nu, valdiņam, lēcies. grozījumus takš partijas biedrs izstrādā. varēja jau ar tautu aplaimot. lai nu kas tur iglītības ministrijā, bet uzņemies nu pats atbildību. gavenais esi. vai kāds cits tevi stūrē? bet nu bardaks jums tai valdībā. kā lēmums, tā pārpratums.
U2
U
..''lācītis'' atvēris acis...IZM..savākušies ''lielākie kretīni''!!! :)))
dzeris - meitene
d
Nu un kāpēc taisni tā Linde? Vēlreiz saku - mums ko, vairāk nav palicis neviens normāls cilvēks Latvijā?Jā samierinās ar šiem te? Ja nav kandidatūras no ZZS, lai nāk kaut no JL, vai PS, tas būtu jāprasa arodbiedrībām un skolotājiem, naudu prasīt bezjēdzīgi, jo naudas nav un nebūs.
Ērglis
Ē
Tāpēc ka ZZS nevēlās uzņemies savārītos sūdus. Acīmredzami.
dzeris - Jana
d
Ak tiktāl jau esam, ka jāpateicas Ķoķei, ka viņa, kaut "bandinieks", bet, tomēr, "dumpojas"? Jā, tiešām izcili kritēriji ministra amatam. Varbūt, pažēlosim to nabaga Ķoķi? Izteiksim viņai līdzjūtību? Ja jau cilvēks tur neko nelemj, un jūtas kā bandinieks, ko tad viņš tur sēž un nedemisionē? Nav Latvijā mums atbilstošāki kandidāti? Cik saprotu, ne Finanšu ministrijā, ne Ekonomikas ministrijā - tur, tomēr, nav bandinieki, tātad var būt arī tā?
meitene jautātāja
m
Kungs, vai ontopsiholoģe Ņina Linde Jums liktos labāka?
Jana
J
Gan Koķe, gan Eglītis ir tikai figūras bandinieka līmenī. Piemēram IZM visu vada oranžais shēmotājs Mareks, tai skaitā piebaro arodbiedrību, kas līdz ar to arī iegūst oranžu iekrāsu. Ko dos bandinieka nomaiņa? Vai vispār jēga spriest par tā kompetenci? Visu cieņu Koķei kas dumpojas pret sev ierādīto lomu.
dzeris
d
Ķoķe un Eglītis jau sen jāatbrīvo no darba, pat uz vispārējās pārējo ministru neprofesionalitātes fona šie divi stipri izceļas ar totālu neatbilstību un absolūto nespēju izdarīt ko jēdzīgu. Cik ilgi vēl ļaus tiem graut tālāk jau tāpat sagrautas nozares?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas