Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Premjers Latvijas paviljona atklāšanā Ķīnā iecerējis lidot vēja tunelī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
NLO
N
Kā tāds pūkains taurenītis...
pro
p
eu 09:33 nu forshi ka Shanhajaa dzivojoshie latvieshi netika ieaicinati ------------------------------------------------- -------------------------------- Un par ko tad lai viņi būtu ieaicināti? Un kas viņiem liedz pašiem apmeklēt izstādi?
eu
e
nu forshi ka Shanhajaa dzivojoshie latvieshi netika ieaicinati
durnis
d
Jaunpupīšu politika visu laiku ir bijusi citu apcūkāšana ,ko tad tagad satraucas ,ka tos sū saņem pretim... aldziņu ar tiem visu laiku maksā par melno PR jau sen... Tagag tik savus lēmumus ar ždaņukas parteiju var pieņemt... nu tad ejiet tai pakaļu bučot nevis te par naudiņu BĻAUROJAT par saviem lidoņiem...dupsēni...
s
s
nu tagad ir skaidrs kāpēc tas idiots tā uztraucās ka paviljons nav vēl atvērts. tas smirdīgais ļicemers. Repše arī savā laikā lidoja na haļavu. tādi ir tie ierēdnīši, ka tik kkur kko par velti.
papucis
p
Labāk nevajag!Kas būs,ja iepūtīs"'ne tajā vietā""?Mums jau tā ir lieli parādi SVF!
hehe
h
Godīgums, godaprāts un sapratne ir Dombrovska vērtīgākās īpašības... ---------------------------- godīgums? nez kurš tur pirms vēlēšanām meloja ausis kustinādams? godaprāts? nez kurš ar šleseriem un šķēlveidīgiem bija gatavs vienā koalīķijā sēdēt? sapratne? mapītē no svf atsūtīta?
hehe
h
jaunais laiks tāpat kā tp-isti un lpp-pisti piesēdinajuši savus komentatorus.. nu tie driķē acis pārgriezuši, putam uz lūpam.. ejiet, izgulieties.. ar visiem saviem šleseriem, šķēlēm un apdauzītiem lidotajiem dombrovskiem visus viena maisā.. vienā trubā .. un caur ķīnu azšaut uz marsu
nerons
n
Beidzot čalim pieleca, ka šeit uz vietas vairs neko glābt nevar.
zanE
z
Apbrīnojami, kur TP un LPP/LC ņem tik daudz daunīšu, ko piesēdināt pie klavieres....viņi tos klonē? Laikam jau,....jo komenti visiem tik vienādi.....un tas jau norāda uz vienveidību klonēšanas procesā....
No senatnes
N
Es domāju, ka Dombrovskis var atļauties palidināties, jo, atšķirībā no dažiem tuklajiem valdības vadītājiem, neko nav prihvatizējis... Godīgums, godaprāts un sapratne ir Dombrovska vērtīgākās īpašības.
lasītāja
l
jau tā brīžiem liekas ka viņam viss nav kārtībā ar galvu, tāpēc labāk nelido Valdi, smadzenes vajaga trenēt savādāk............
va, vellos !
v
Bija tāda veca krievu filma "Cirks" - tur ielika aktrisi lielgabalā un izšāva - nākošajā izstādei varētu tādu tautas saimniecības sasniegumu brīnumu sagatavot . Abet vispār jau šūmēties nav iemesla - naudu nokoptu šā kā tā, bet tas paskats - kamēr sāks šito pumpīti atklāt, viss tur jau taisīsies ciet.
va, vellos !
v
A kancelejas vadītāja un partijas geņeraļnaja sekretarša - nav iekšā ? Varētu visa saime tur nobraukt un izlidot - vot, būtu LATVIJSTĒLS ! Visa pasaule pus gadu runātu !
Terorists
T
Nu bet kad Ķīnā ja varētu te un uz vēlēšanām.Ķīnā kā saka statistiķi šis rādītājš ir maldīgs,bet kapteinis Dambītis domā kad būs mūžīgs.Tu pat pazoles ķīniešu kultūrai nevari nolaizīt kur nu vēl pārsteigt ar lidojumu,jo augstākajā Nirvānā lidojums ir mūžīgs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

SKATIES VIDEO

 

Kā Šanhajā iedarbināja Latvijas paviljona vēja tuneli, skaties šeit.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas