Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Premjers no "Latvenergo", LDz un "Lattelecom" prasīs paskaidrojumu par pabalstu izkrāpšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Valdis
V
to, vai tā ir vai nav krāpšana taču var pārbaudīt ļoti vienkārši, izlasot konkrētā uzņēmumu koplīgumu par atlaišanas pabalsta apmēru. Esmu pārliecināts, ka nekādas krāpšanas tur nav, vienkārši bez pārbaudīšanas palaista informācija.
Uldis
U
Pilnu revīziju un vainīgie lai atmaksā vai sēž.
lkl
l
ja tiesam ir parkapumi, tad "viena taisniba visiem" vainigos noskaidrot publicet un saukt pie kriminalatbildibas par valsts lidzeklu krapsanu.
Gatis
G
Gaidām turpinājumu!
Juris
J
Šo uzņēmumu padomes ar visu "lielo atbildību" atlaist!
Wala
W
NU goda vārds jūs ļautiņi tā kā tādi stūrgalvīgi auni. Sociālās iemakas tāpat nāk no šō konkrēto cilvēku maksātajiem nodokļiem, tā kā tīri tehniski ja vien ļautiņš nav pieņemts darbā uz vienu dienu, tad savus pabalstu ir nopelnījis godīgā darbā. Tas ka valstij ir sūdīgi nedod tiesības tai atteikties no saistībām, jo pretējā gadījumā kāda kuja pēc tāda valsts vispār ir vajadzīga ??? Citas jautājums varētu būt apr tiem kas nodokļus nemaksā, un tad tiešām izveic mahinācijas ar pēdējo mēnešu algām, bet nu tas tad ir cits stāsts un nekādi nav attiecināms uz Latvenegro, Lattelecom utml.
Jānis
J
Vai jāsāk nebija ar valsts sekretāru algu,nevis pensiju samazināšanu?
Pēteris
P
Ar paskaidrojumiem vien ir par maz! Budžeta izlaupīšana turpinās!
Vuarzazi
V
Tie uznemumi tiek valditi no bijushas koalicijas politikiem vai vinu ielikteniem.
limuzinss
l
Nevis skaidrojums, bet lieta jarosina par konkreto noziegumu ! Ar tik mikstiem zeniem varas koridoros arsana nebusa diemzel nakas secinat ! Ja par krapsanu var tikt sveika ar paskaidrojumu, tad viva tiesiskums un ta sargi !
eiropas demokraatija
e
Latvenergo elektro samaksas tarifi ir tik lieli,ka ir naudas paarpilniiba arii Andrejeva atbalsta un kaadeelj saviem darbiniekiem pirms pensijas vai pabalstu perioda neizdariit forseetas pieshprices jeb pierakstiijumus,lai tad vinji kaash veel ilgi naudu no budzeta.Peec manaam domaam par taadu shmaukshanos,mahinaacijaam,kas nodroshina vissveetaakaa un vaajaakaa valsts budzeta vaajinaashanu un noveshanu uz mazspeeju,ir jaatbriivo no darba pats generaldirektors-prezidents,lai tad meklee taisniibu tiesaa.
cony
c
Jaa,tieshaam,ko saka darba deveeju savieniiba,kas gan ljoti grib lielaaku atbalstu darba deveejiem,bet tajaa pashaa laikaa atljaujaas pierakstiijumiem,kas ieveerojami noaarda muusu kopeejos budzeta fondus,kurus vareetu izlietot daudz lietderiigaak ,kaa labas zaales pakritusham vai saslimusham.Ko saka Kriigers,kas vada arodbiedriibas,kas vienmeer it kaa iestaajaas par sociaalo taisniigumu. Gribeetos dzirdeet visu sociaalo partneru atbildiibu.
Financialis
F
Un pēc kā mēs spriedīsim, ka notikusi krāpšana? Vai arī, kurš noteiks ka ir notikusi krāpšana? Jaunais Laiks????? Vai nākamais solis būs nodokļu likmes noteikšana un Pensija vai Pabalsta piešķiršana atkarībā no balsojuma Saeimas vēlēšanās???? Ziniet, jau klīst tāda anekdote uzņēmēju Kādā aitu fermā nepārtraukti zuda aitas... Aitas nolēma grizties pie paša resnākā auna, kurš noteica, ka jānoalgo sargs. Taču sargs nevar strādāt nepārtraukti viens pats, tādēļ tika noalgoti vēl divi sargi. Par cik sargu nu bija trīs, tad tika noalgots sargu nodaļas vadītājs. Par cik kolektīvs pieaga, tika noalgots apsardezes priekšnieks. Nu cilvēku jau bija tik daudz, ka bija nepieciešama kasiere un grāmatvede, kurām savukārt ievajadzējās priekšnieku - tā tika izveidota finansu daļa un tai tika algots vēl viens priekšnieks... Kolektīvs auga un aitas saprata ka resnā auna idejas nav efektīvas, jo naudas apsardzes nodrošināšanai sāka pietrūkt. Tad tika nolemts ka nauda apsardzei jāaizņemas no cūkām, bet tās noteica, ka naudu iedos tikai tad, ja aitu apsardzes sistēma tiks optimizēta un izdevumi samazināti... Aitu barā sākās kņada un burbuļoja neapmierinātība. Un tad aitas atcerējās, ka kādā ganāmpulkā ārzemēs ganās viens ļoti skaists un gudrs jauns auniņš. Aitas ataicināja viņu mājās, nolika par galveno un lika parūpēties par to, lai ganāmpulka apsardze būtu efektīva un nebūtu tik dārga. Un jaunais, smukais auniņš izdarīja sekojošo: Sākumā viņš samazināja visam kolektīvam algas - sargiem par 30% sargu priekšniekiem - par 20%, finansu nodaļais par 10%... Taču cūkas uzskatīja, ka tas ir par maz lai viņas iedotu naudu un vajadzētu samazināt personāla skaitu.... Tad smukais, gudrais auns ķērās vēlreiz pie darba un atlaida no darba trīs sargus, bet paŗējiem samzināja algas vēl par 20%.... Bet par cik atkal sāka zust aitas - sēdēja un katru vakaru rakstīja iesniegumus prokuratūrā... Un aitas gavilēja... Jo Neviens cits auns tā nebija rūpējies par viņām, kā īs smukais gudrais jaunais auniņš....
murgs
m
Par krāpšanu ir jāliek ciedtumā!!!
Société Anonyme
S
Tāda ideja ir pretrunā ar socapdrošināšanas jēgu - tik ņemt un ņemt no cilvēka, uz neplānot nekad atmaksāt. Vismaz pensijas laikam pienākot - tik un tā nāksies, ja vien sistēma nav domāta vairāk pelnītāju likumiskai aplaupīšanai. Labāk uzdodiet sev jautājumu, kā interesēs varēja tikt pieņemts šis lēmums - īslaicīgi iekasēt itkā pirmajā gadā par 59 milj vairāk, tad vēl vairak, utt. "Banku lobija" valstī manas iztēles pietiek tikai vienai cilvēku kategorijai - otrā līmeņa pensiju pārvaldītāji...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas