Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Premjers prasa VID un VDI ik mēnesi atskaitīties par aplokšņu algu izskaušanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...
.
ka man riebjas, ka daudzi uznemejus uzskata par iznidejamu sugu, kas tikai to vien dara, kaa cakare nabaga cilvekus. domasanu vajag mainit. uznemeji ir tie, kas uztur so valsti. nevienam prata neienak, ka cilvekiem tiesam sak maksat mazakas algas? vai vispar neko nemaksa, jo nevienu nenodarbina? paceliet vel nodoklus un tad paskatisimies, ka smukie plani pildisies. labak butu IIN nolaidusi, nevis apceretu, ka no nabagu grasiem 300-500 ls iebliezt progresivo nodokli
Yo
Y
Kāpēc viņi iedomājušies, ka ar represijām panāks visu nodokļu nomaksu?! Ja pieķers un sodīs, tad ne jau sāks maksāt, bet noies pilnīgā pagrīdē vai arī izbeigs biznesu un dosies uz VSAA pēc pabalsta. Tie,kas līdz šim nav maksājuši, tie arī nemaksās! Iesniegs maksātnespēju, bankrots un VIDs tāpat uzrēķinu dabūs norakstīt. Bet VIDa upuris nodibinās jaunu SIA un sāksies viss no gala.
xxx
x
VIDa darbiniekiem samazināja attalgojumu par 45%, tādēļ arī arī samazināts darba laiks, jo oficāli visiem ierēdņiem samazina tikai par 15-20%, bet no šī gada vairums uzņēmēji ir pārgājuši uz darba algas izmaksām "aploksnēs". Lai pierādītu, ka maksā aploksnēs ir jānoķer pie rokas, jābūt izmaksas brīdī klāt un tad vēl jāpierāda viesiem - uzņēmumam un tiesai, ka tā ir bijusi aplokšnu alga, ko noliegs gan darba devējs, gan ņēmējs, jo redz viņš ir saņēmis tikai un vienīgi aizņēmumu no uzņēmuma šajos grūtajos laikos, kuru nezina vai atdos, bet tiesa vienalga ticēs, ka tas ir bijis tikai un vienīgi labdarība nevis aplokšņu alga.
rabinovičs
r
Neviens VIGam nav noņēmis to vienu darba dienu nedēļa. Droši vien pašam ir labāk zinaµs, kāpēc tas tā, un tāpēc nevajag fleitēt!
Faķīrs
F
Iesaku, prasīt katru dienu atskaites un pie viena meditēt. Tad noteikti tiks izskaustas aplokšņu algas.
kraa
k
Pareizi ir, lai tik VID šancē - lai kūkas nekūko un nešķirsta žurnālus tais pašās 4 dienās, kad jānāk darbā. Iedomājieties, nodokļa maksātāja numuru Rīgā TAGAD jāgada 2 pilnas nedēļas, lauku nodaļā iedod 2 dienās. Vai tiešām šobrīd ir tik daudzi, kas sāk uzņēmējdarbību?! Jāsmejas! Vajag viņiem skābekli piegriezt, lai vismaz attaisnojas viņi kā tādi.
Norvēģis
N
Problēma ir galvās, nevis kur citur.
no VID
n
Nevajag pārbaudīt SIA kur 3 strādājošie,bet kur simti tur jadzer nervu zāles pirms vispar gribi ko baudīt!
mamma
m
Elkorā mana meita pārdevēja vēl pagājušonedēļ saņēma naudu aploksnē!
jurisM
j
Nu ja īsteni prātīgs solis - noņemt VIDam vienu darba dienu nedēļa un tagad prasīt rezultātus..Super! Apmēram kā nogriezt zirgam vienu kāju un prasīt kā veicas ar lauka aparšanu...
lauku vecis
l
Diemžēl Dombrovskis tā arī nav izdarījis pašu galveno aplokšņu algu apkarošanai- radījis cilvēkos kaut vai cerību, ka viņu samaksātie nodokļi tiks izmantoti saprātīgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas