Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

Premjers: TP rīcība ir ciniska pret valsti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Čiko
Č
To,ka TP vienmēr ir bijuši lieli draņķi,nevienam nav nekāds noslēpums.Šķēles vadībā tādus mēslus savārīja,ka vēl ilgi žagosimies.Un vēl tagad nevar likties mierā,nu tā gribās vēl pavaldīt,ne viss vēl ir izzagts,kaut kas ir,par brīnumu,palicis.Lai nu Dombrovskim pietiktu spēka ar visu to šļuru tikt galā.Novēlēsim viņam veiksmi Jaunajā gadā!
ja kas
j
paņemt Maskavā jumta līgumus nav tas pats kas sarunas ar Rietumu tirgu..
dīvaini
d
dīvaini,ka Šķēle pat savam partijas biedram Kalvītim neieteica netrakot un saudzēt valsts ekonomiku...
ha..ha
h
..divas .''.interešu grupeles'' ..cenšas ''noskaidrot'' kurš lielāks IDIOTS!!''..manuprāt ABAS!!!..katrā ir TĀDI ''āži par dārzniekiem''...ka riebumu izraisa ABAS!!!
atbalstu Zalanu!
a
e talonu ieviesa tagad Zalans grib ieviest identifikacijas kartes ierosinu vel ieviest Pirdiena Skaititajus!
gio
g
Premjeram un viņa partijai vienmēr ir jāatbild uz TP ālēšanos, nevis jāieņem poza - "mēs stāvam pāri šādām sīkām nelietībām". Vienmēr ir jāatgādina, ka TP ir tā, kas noveda valsti līdz bankrotam un pati nedz spēja nedz gribēja kaut ko darīt lietas labā, un tad lūdzās JL, lai uzņemas vadīt valdību. Tagad, kad situācija sāk stabilizēties, atkal jau ķeras pie melošanas vai arī uzvedas kā histeriskas vecmeitas lētā melodrāmā. Bet chill out , oranžā zagļu banda, nonāksiet tajā pašā politikas miskastē, kur Ārgalis jūs jau gaida!
Vija - Māris
V
Vari tos skaitļus "birdināt" bez pārtraukuma, tikai neaizmirsti vienu - VALSTS IR IZZAGTA UN IZSAIMNIEKOTA! Tas pasaka visu, un ir muļķīgi aurot par to, ka valdībai jāapšķērē mūsu ienākumi, jo nav jau citas izejas. Vairāk mums vajadzētu padomāt, kāpēc nonācām šādā situācijā un kas to radīja. TP tagad plosās, un tas kaut kā atsauc atmiņā veco teicienu - "suns zin, ko ēdis!"
velena
v
TP zagli, korumpanti ministri ir jaizmet no valdibas. Kapec sie TP banditiska grupejuma parstavji Zalans, Riekstins, Seglins, (TP), kuru vieta ir saput cietuma, atrodas Latvijas valsdiba? Kapec Latvijas perzidents nepasludina arkartas velesanas jau sodien? Ir tacu skaidris,ka latviesu tautas slepkava, Latvijas valsts izlaupitajs Skele ir devis komandu TP izdzimteniem ministriem fass.....tas nozime, ka viniem ir jadara viss, lai izjauktu sis valdibas darbu, lai terorizetu un santazetu V.Dombrovska vadito ministru kabinetu. Godmanis (LC/LPP), Skele (TP) ir nekavejoties jaties aun jasoda ar publisku naves sodu par noziegumiem pret cilveci, pret Latvijas valsti.
LVD
L
TP laikam nepielec, ka ES pacietība arī nav bezgalīga.. Tomēr tā lielā mērā ir bijusi Eiropas nauda, kuru pēdējos septiņus gadus šķiež(am) pa labi pa kreisi.. Un ES ir visas tiesības prasīt atskaiti par šīs naudiņas izlietojumu, kuras summa ir tik liela, ka pat Kalvītim treknums gar acīm nogriezās, šo "gardo" skaitli ieraugot.. Un šis laiks nav aiz kalniem.. Un tad gan paskatīsimies, kura madāma vairāk gražosies un visādas špāses taisīs.. Ka tik vienam otram kalvītim , godmanim, šleseram un citiem nenākas jau tagad domāt, kurā pasaules malā kuplākas palmas aug..
Bez popūlisma
B
Jāievieš progresīvais ienākuma nodoklis,jāapvieno ministrijas,jāapliek ar nodokli ne tikai motociklus,bet arī privātās lidmašīnas,jahtas un bentlijus,jāpaaugstina PVN luksusprecēm un pakalpojumiem,vairākārt samazinot to vismaz Latvijas luksusprecei- maizei!
Ralfs
R
Pret cinismu jācīnās,atjaunojot Latvijā starptautisko aizdevēju ieteikto progresīvo ienākuma nodokli!
Māris
M
Vai tik pat ciniska nav arī strādājošo pensionāru pensiju zem iztikas minimuma samazināšana par 70% no šā gada 1.jūlija un 200.000 latu ikmēneša dividenžu aplikšana tikai ar 10% nodokli un pusgadu vēlāk? Piemēram,Lielbritānijā dividendes virs 150.000 angļu mārciņām tiek apliktas ar 42,5% nodokli,Dānijā-27%,Zviedrijā-26,3%,Vācijā un Beļģijā-25%,Polijā-19%,Rumānijā-16%,Čehijā,Slovākij ā un Austrālijā-15%,Itālijā-12,5%.Vai budžetā,pēc pensionāru un skolotāju apcirpšanas,naudas ir par daudz?
Mājsaimniece
M
JL arī....
& un&
&
Jaunais laiks arī....un visi, kas Saeimā
ha
h
NAPLĀTIES AR SAVU GARA NABADZĪBU!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas