Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 13. jūnijs
Uva, Ainārs, Zigfrīds

Prezidentam jābūt neitrālam politisko procesu vērotājam un līdzdalībniekam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Eva Braun
E
murgi
Populists
P
Kāpēc mums valstī vajadzīgs kāds latviešu starpnieks - vagars vai Amerika atsalstu meklējošs ? Vismaz nebūs jāzaudē 3 stundas dārgā laika un Valsts noslēpumus saturoša informācija jāsūta caur Amerikas vēstniecību ! ! !
Populists
P
Vislabākais kandidāts šoreiz būtu ne no Kanādas uzaicināts, bet no pašas Amerikas.... ! Kāpēc mums valstī vajadzīgs kāds latviešu starpnieks - vagars vai Amerika atsalstu meklējošs ? Vismaz nebūs jāzaudē 3 stundas dārgā laika un Valsts noslēpumus saturoša informācija jāsūta caur Amerikas vēstniecību ! ! !
Populists
P
Vislabākais kandidāts šoreiz būtu ne no Kanādas uzaicināts, bet no pašas Amerikas.... kāds no naudas aizdevējiem ! Kāpēc mums valstī vajadzīgs kāds latviešu starpnieks - vagars vai Amerika atsalstu meklējošs ? Vismaz nebūs jāzaudē 3 stundas dārgā laika un Valsts noslēpumus saturoša informācija jāsūta caur Amerikas vēstniecību ! ! !
Populists
P
Vislabākais kandidāts šoreiz būtu ne no Kanādas uzaicināts, bet no pašas Amerikas.... kāds no naudas aizdevējiem ! Kāpēc mums valstī vajadzīgs kāds latviešu starpnieks - vagars premjers vai Amerika atsalstu meklējošs prezidents ? Vismaz nebūs jāzaudē 3 stundas dārgā laika un Valsts noslēpumus saturoša informācija jāsūta caur Amerikas vēstniecību ! ! !
Populists
P
Vislabākais kandidāts šoreiz būtu ne no Kanādas uzaicināts, bet no pašas Amerikas.... kāds no naudas aizdevējiem ! Kāpēc mums valstī vajadzīgs kāds latviešu starpnieks - vagars premjers vai piebalsotājs prezidents ? Vismaz nebūs jāzaudē 3 stundas dārgā laika un Valsts noslēpumus saturoša informācija jāsūta caur Amerikas vēstniecību ! ! !
Stulle
S
Vot pareizi Mārtiņš runā,ir jābūt neitrālam prezidentam!Bet ar piebildi,izvirzītam no Vienotības! Pārējie neder!
mutt prez
m
Vai latvijijas prezidentam arī jābūt nekompetents impotents? Man suns būt labs kandidāts
Dzelksnis
D
Lai izdomātu kaut ko bezjēdzīgāku, vajadzīga liela garīgā piepūle.
ha
h
Prezidents ir neitrāls politisko procesu vērotājs un līdzdalībnieks- kaut ko tik stulbu tikai mūsu ačgārnajā valstī var pateikt- neitrāls līdzdalībnieks
kreatīvi
k
.. jābūt neitrālam politisko procesu vērotājam un līdzdalībniekam... -- Tas ir kā? Vienkāršāk runājot - jābūt pašam sev antiPOdam! - Vienlaicīgi jādara 2 pretējas darbības! Tādus medicīniski sauc: "cilvēks ar personas dalīšanos"...
Dido
D
Māra Zālīte un pēc tam Raivis Dzintars.
K-K
K
... Un atkal kads NEINTRTALS akademikis pratulo un megina parrakstit tuvo vesturi ! ... Un kadus tad specigus un neatkarigus politiskos procesus ietekmeja VVF, prorektora kungs? Ludzu uzskaitiet ! Valsts valodas garantija? Tieslietu 'Tikumiba' ? Financiala likumiba? Vai Satversmes izvarosana Bezabrenes situacija ari piederetu pie siem iedomatiem neatkarigiem procesiem jusu uzskata? ...Un kas tad ir VP vajadzigas NEATKARIBAS ista nozime, uz kadam kriterijam ta balstas !!!??? ... Ir tikai viens pamatojums Valsts Prezidentam - aizstavet Satversmi, kas savkart ir domata valsts suverinitates un tas pamattautas interesu aizstavibai - un cits nekas!!! ... Tatad, liekas jusu VP iedomata NEINTRALITATE no jusu puses ir nekas cits ka paslepts Liberalisma /Globalisma ideologijas viedoklis!!! ...
Jocīgi
J
Pec Mita kritērijiem ASV netiktu ievēlēts neviens prezidents!
šodien
š
Tad na hr.. tāds prezis ir vajadzīgs!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas