Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 15. jūnijs
Vilija, Vits, Žermēna, Baņuta

Prezidents Bērziņš kā sava ceļa gājējs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
XXX5.
X
Man viņš nepatīk ,jo ļoti neizteikta runa un nav savas drošas nostājas. ZATLERAM bija sava nostāja,ko domāja to ari pateica.
petrovics
p
Tadus "sava cela gaajeejus" kaa A. Berzins Latvijaa var atrast duchiem. Varu piedavaat pats sevi - nedzeru, nepipeju, dzivoju pieticigi, zinu tris valodas. Nu un, vai Latvijai tieshaam vajadzigs TADS prezis? Ceru, ka kaadu dienu mums tomeer buus tautas velets prezidents.
ILARS
I
PREZIS PALIEK PREZIS - IZLIETO UN IEMET KLOĀKĀ.
  • 0
  • 0
to Raimis
t
neskatoties uz to ka vācu valoda ir daudz svarigaka visa pasaulee neka latvieshu - tur bija ( sakara ar val. letoshanu internetaa ) val. reforma : ü = ue; ö = oe ; ä = ae; ß = ss ... PS. ari Latvijai bus apmierinaties ar to ka ir Europa, nevis Eiropa ( citad visus € naudas zimes bus japardrukat par savu naudu ...)
halava
h
Ta jau Zatlers bija labāks. Par viņu vismaz iesmiet varēja. Šitais ir pinīgs barankas caurums.
Edzis
E
To ka prezidents nejaucas - uzskatu, ka pozitīvi. Par to aicinājumu pārliecināt ... nu tas gan naivi. Vismaz ja pavēro komentārus portālos, tad "pārliecināšana" aiziet rupjībās un viedokļi aizvien vairāk attālinās, nevis tuvojas. Manuprāt - jābeidz tur daudz brēkalēt par šo jautājumu - referendums skaidri parādīs, ka otrā vslsts valoda netiks ieviesta un viss! Jautājums būs slēgts.
kronšteins
k
Nu taads- nekaads, Bet nevienam netraucee.
rq
r
Prezis pēc mūsu ģimja un līdzibas- tadi mēs esam !
Laimīgu taciņu!
L
Vari iet. Tikai tālāk no tautas.
es
e
Tāds pasūtījuma rakstiņš izskatās.. Bet grāmatu ieteiktu izlasīt, lai cilvēki saprot, ka mūsu prezidents lielo turību un pensiju nav nopelnījis ar kādiem profesionāliem sasniegumiem, bet gan ar tradicinālu valsts īpašumu prihvatizācijas shēmu realizēšanu.. Viņš vienmēr ir bijis nomenklatūras darbinieks, kur galvenais ir labi sadzīvot ar pareizajiem cilvēkiem. Latvija ir pelnījusi labāku prezidentu. No šī mēs nekādu tautu iedvesmojošu rīcību nesagaidīsim. Neko viņam nevajag, neko viņš negrib un neuzskata par vajadzīgu darīt. Tāds saguris vīriņš.
Teodora
T
Neko jaunu šajā rakstiņā neizlasīju.
ihaha
i
Neiet uz referendumu un neaizstaaveet latvieshu valodu, samierinaaties, ka atgrieziisies laiku, kad visi papiiri jaaraksta krieviski. Iipatneejs 'savs celhsh'.
lauķis
l
Man gan viņš patīk arvien vairāk, kaut nepiekrītu viņa attieksmei pret referendumu. Kaut kāds patiesības grauds tur ir, jo kāpēc jābalso par saprotamām lietām tikai tāpēc, ka kāds duraks to izdomājis? Jābalso gan, jo tie paši naida kurinātāji, nepiedalīšanos bazunēs kā atbalstu viņu muļķībai. Stulbi, bet paši esam to pieļāvuši!
ILARS
I
NE JAU MĒS ESAM TO PIEĻĀVUŠI , BET MŪSU IZCILIN TRULĀ VALDĪBA.
  • 0
  • 0
Piekrītu Jums -
P
arī man viņš patīk arvien vairāk - viņš nav sīkumains, jo neatbild uz jautājumiem - cik bērnu ir viņam? Tas izcili patīkami - prezidentam nav jābūt sīkumainam, tas traucē sekot valsts izaugsmei...
  • 0
  • 1
dita
d
Miera mika,bet tas no vecuma.Es gribētu tādu kā estiņiem.
Dr.xy
D
Nav pilnigi nekadas nozimes so viesu nama "Komunisma Kajinas" ipasnieka darbibu vai nedarbibu komentet,vienigais jautajums ir,kad vins beigs bojat gaisu,un pazudis no skatuves.
saule
s
Man nevajag viduveju prezidentu!Man vajag prezidentu,kas slavina savu Valsti,kas neuzvedas ka krievu laika kolhoznieks-visus punkojas.Lai pamacas no Igaunijas Prezidenta!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

uzziņa 1

  • Valsts prezidents Andris Bērziņš šā gada atlikušajās nedēļās plānojis parlamentā iesniegt likumprojektu, savukārt janvārī – divus. Prezidenta preses sekretāre Līga Krapāne gan pagaidām nav atklājusi likumprojektu saturu, jo darbs pie tiem vēl nav pabeigts.

uzziņa2

  • Vienu likumu – grozījumus Civilprocesa likumā – A. Bērziņš šogad arī atdevis Saeimai otrreizējai caurlūkošanai.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas