Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Prezidents lūdzis tiesībsarga vērtējumu par "Amnesty International" atzinumu par diskrimināciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Strīpainais Āpsis
S
"nepilsoņiem Latvijā joprojām nav pilnībā ļauts piedalīties politiskajos procesos" Vai tad kautkur citur nelegalajiem imigrantiem ir dots vairak tiesibas? Piemeram velet un tapt ieveletam, pat neesot pilsonim un nezinot valsts valodu? Mulkibas! Vienreiz jasak sutiti tris majas talak tos pargudros pamacitajus.
Ols
O
Es domāju, amnestijai vajadzētu sākt ar to, lai noskaidrotu, no kurienes un kā vispār Latvijā ir radies kaut kas tāds, kā "nepilsoņi". Un pēc tam mēs varētu apspriest viņu čalas par tiem.
hihi
h
hmm..ja jau mēs AI uztveram kā vienu no "purkšķiem", tad jau tiešām nav vairs tālu no Krievijas līmeņa... skumji, ļautiņi, skumji, ka šitādas klapes uz acīm. Diez cik ilgs laiks paies, kamēr latvietim (un krievu izcelsmes latvietim) beidzot būs pietiekami spēcīga pašapziņa, lai nebūtu viss citādais un svešais, nepazīstamais jānosoda kā pretdabisks vai pretīgs...
Ou, Yes !
O
Ziņojumā uzsvērta lielas sabiedrības daļas un amatpersonu naidīgā attieksme pret lesbietēm, gejiem, biseksuāļiem un transpersonām. ---------- Aber ar varu jau nevar piespiest viņus mīlēt. Ko padarīsi, ja naids ir pret pretdabisko.
X
X
Loti labi, ka atrodas ārvalstu ziņotāji, kas Eiropai sniedz info par notiekošo šajā valstelē. Ja vēl vini intensīvi ziņotu par totālo valsts izzagšanu , par naudas grūšanu privātās baņķelēs,par iedzīvotāju novešanu nabadzībā -. varbūt Eiropa ieraudzītu patieso stāvokli Latvijā .
kristiine
k
... nu un 10 no 13 augstaak lasaamajiem komentaariem apstiprina AI pausto viedokli. Bet LV liidz civilizeetai naacijai raksturiigai izpratnei par toleranci un cilveektiesiibaam veel taals celjsh ejams.
hm
h
"amatpersonu naidīgā attieksme pret lesbietēm, gejiem, biseksuāļiem un transpersonām." Ja policijas šefs atsakās apsargāt geju/lezbiešu gājienu, tad ko jūs gribējāt redzēt tajā ziņojumā?
Berta
B
Zatleram darīt nav, ko? Nevajag taču reaģēt uz katru purkšķi.
ars
a
Nacionalistiem-idiotiem nakas atgadinat par vinu idiotismu...
hee
h
Traki gan pie mums. Pašā Evropas savienībā šitādas lietas (vispār kur ir tā jevropas savienība, tieši tagad, krīzes laikā). Vīzentāla centra cienīgs raports. Arī droši naudas aptrūcies, kaut kā jātgādina par sevi.
zvirbulēns
z
Prezidents apjucis, viņš ielenkts no sorosistu un tamlīdzīgu organizāciju puses, a tie tik "močī"/ P.S. Valdi, sūti tak viņus visus vienu māju tālāk, neāksties līdzi muldētājiem :)))
Senais
S
Tur jau tas "joks", ka prezidentam derētu palūgt Apsīša atzinumu par situāciju tiem ļaudīm, kas pieminētas ziņojumā, nevis par ziņojumu.
lūriķis
l
Ziņojums tāpēc ir ziņojums,ka tas ir jāpieņem zināšanai,ar šada satur paziņojumu pilnīgi pietiktu,jo nekas nezināms jau netika pateikts,tur nav ko pētīt un ķērnāt naudu.
Senais
S
Kārtējo reizi mūsu prezidentam kāds "iezāģējis" iesakot tādu dumju rīcību. Kāds gan sakars Latrvijas tiesībsargam ar starptautiskas organizācijas opaziņojumiem? Bet, ja prezidentam radušies iebildumu, kāpēc gan viņš pats tos nepublicē?
lūriķis
l
Ceru ,ka BNS ir izlasījis šo ziņojumu nepastarpināti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas