Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Prezidentu meklējot: Atrast to, nezin ko

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Buba
B
Par kādu REĀLU balsošanu vispār var runāt? Saskaņā ar Satversmes slepeno protokolu prezidentu izvēlas un nozīmē "smagos kriminālnoziegumos apsūdzēta persona".Bet pašas Āboltiņas kandidatūra der "kā kulaks uz acs", - kā reņģēdāju visskaļāk izsvilptā persona Saeimas vēlēšanās.
ILARS
I
Tikai ne vēlreiz šo ŅUŅŅU berjoskinu ...!!!
Kumule
K
Birgmanis ir bijusais komunists un tagad Lemberga kabatas krancis, abi ir idioti, degradati, zagli, divkosigi anusi.
Spidola
S
Kapec Latvija pedejos 25. gados par prezidentiem tiek iestumti kaut kadi gadijuma cilveki, nespejigi un nepiemeroti kretini, kuri pec savas dabas ir alkatig, kompleksiem nomakti kretini??? Latvija prezidentam ir jabut altruistam, kuram rup Latvijas valsts pastavesana un latviesu tautas dzives limenis kau tvai emelentaras izdzivosans iespejas, bet ne ta ka sie alkatigi ekretini Rumpis, Vikene, Zatlers, kuri ielien dargajos valsts dzivoklos, sanem nepelnitas lielas pensijas, dargas valst automasinas, miesassargus, soferus, sekretares.......laika kad lielaka dala Latvijas iedzivotaju dzivo neiedomajama nabadziba, ar niecigajam 120-250 eiro menesi pensijam, kad liela dala bernu ir pusbada un daudzi nevar apmelet skolu, jo vecaki nevar atlauties savus bernus apgadat ar visu nepieciesamo.?
Feina bilde-
F
tuklais sukjis kraac pirsdams,smaku jau bildee juut...
Juhans
J
Resnums un negausība ir mazāks grēks par lepnību.
  • 2
  • 1
BBKK
B
Varbūt, var iztikt bez..
kellija
k
Mēs jau četrus gadus iztiekam bez ,to karikatūru jau par prezidentu nevar dēvēt...
  • 10
  • 0
teatris
t
kaa var prezidentu pa kaktiem izveleties, kaa??? Visiem, kas velas but prezidenti ir jaiesniedz pieteikums un tad velesanu rezultataa izvelas vienu, visatbilstosako, Bet tagad - pa kaktiem cukstas, melo, noklusee kaa vispar taa drikst darit!!!!! Prezidents parstaves valsti, tapec procesam jabut atklatam un godigam ar debatem. Maitas ne saeima, tads pats aksts Berzins!
Vesturiskais
V
Jāsasauc tautas sapulce, kur kandidāti apzvērēs uz Krimināllikuma, ka nav zaguši.
Kad beidzot
K
šī "lemberga-bērziņa-brigmaņa" kliķe beigs mūs erorizēt? Un ne tikai ar pilnīgi apkaunojoša prezidenta izvēli, aizmuguriski sarunājot balsis, bet arī daudzās citās jomās? Bijušais finanšu ministres Vilks SKAIDRI visiem pateica: kamēr lembergs Lat ijā turpināsies, NEKĀDA UZLABOJUMA NEBŪS!!! Cik ilgi vēl? Vai jau tāds kā punduris putins mums uzkundzējies un ar saviem miljoniem, bet aprobežoto domāšanu un tur visus savā nāvējošā žņaudzienā? PIETIEK!
Tas
T
Jūs pateicāt pilnīgi precīzi. Nožēlojami, ka Latvijas valsti tik ilgi vada kaut kāds LKP CK instruktors, turklāt smagos finanšu noziegumos apsūdzēts, kas ar ietekmīgu, labi apmaksātu advokātu palīdzību astoņus gadus velk garumā iztiesāšanu. Pretīgi. Tikpat pretīgs ir Puzes pundura glaimīgais rokaspuisis no tās paša LKP CK nomenklatūras - Brigmanis. Nu cik var ļaut šitiem noziedzniekiem diriģēt parādi??? Vai tad tiešām sabiedrības viedokli vairs neņem vērā?
  • 6
  • 1
Juhans
J
Oficjāli ir minēts Bondara kungs, taču tā nav taisnība, jo ir izvirzīts arī Kramiņa kungs, jo Latvijas Naciōnālā skolotāju savienība (turpmāk tekstā LNSS) ir oficjāli rosinājuse Latvijas Saeimas frakcijām virzīt prezidenta amatam savienības priekšsēdētāju Edgaru Kramiņu, jo tā ir teikts LNSS paziņojumā.
Tālis
T
Ar katru dienu paliek smieklīgāk! Kurā valstī vēl šādi meklē prezidentu?
tekla
t
prezidents jau ir izvēlēts - vēstnieks ASV Andris - vnk jānogatavo sab.doma, jau uzpeldējis intervijās presē par dažādām tēmām, kaut agrāk nekad nebija zīmējies.
  • 3
  • 0
Vidiņš
V
un es nekaadi nevareeju saprast , kaadeeļ mums tik s ū d ī g ceļi , tagad lasu ka Latvijas ceļu būveetaajs valdes priekšseedeetaajs ir bijušais veestures skolotaajs ar kompartijas staažu 10 ngadi , no pleskavas šosejas pa taisno Latvijas ceļa buuveetaajos , apsmiekls
Zigis
Z
Kādu vēl nezin ko? Vai 100 galvas nav gudrākas par 1 Bojāru, kurš atrada VVF?:)
Sarmite
S
nafig latvijai prezidents un valdiba vecie perdeļi
!
!
Piekrītu Senajam. Un uz plikdibena prezidenta dzīvokļa, "audu" un miesassargu rēķina arī izdotos ietaupīt. Vispār nepamet sajūta, ka šī tēma ir absolūti mazsvarīga, jo šeit prezidents ir tikai tāda kā dekorācija.
!
!
Man nav tāda uzstādījuma - par kaut ko kāda priekšā kaunēties, vai lepoties ar svešiem cilvēkiem. Man nepatīk politiķi.
  • 1
  • 0
Vārds
V
Katrai valstij ir svarīga skaista dekorācija, tāpēc Jums nepiekrītu! Tikai ļoti svarīgi ir patiešām atrast cilvēku, par ko nebūtu jākaunas citu tautu priekšā! Skatījos sarunu ar Ilvesu un bija ļoti skumji par mūsu varas priekšrtāvju necienīgo attieksmi pret valsti, ka šādu cuilvēku gatavi ievēlēt pat izrautu no patiltes, ja tikai tas izdevīgi!
  • 7
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas