Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +26 °C
Skaidrs
Otrdiena, 28. maijs
Vilhelms, Vilis

Profesionalitāti var iemācīties, un Zatlers ir tam piemērs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kurzemnieks
K
lapsa 05:16 . Varbut ka kaut kur ir labaks kandidats par Zatleru bet nekur prese tads nav dzirdets iznemot kriminal sodos apsudzetos un Maskavas roklaizas. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ko tavuprāt Zatlers laizīja Kremlī un daudzajās sinagogās ar jūdu mici galvā? Jaunsleinis līdzcietīgi izsakās, ka prezidenta darbs esot dikti grūts. Neesot viegli tautai vienkāršiem vārdiem ieskaidrot, ka melns ir balts un ka nabadzība, posts un sabrukums ir mūsu valsts augstākais mērķis, kuram mēs arvien straukāk tuvojamies un ka tautai tas būtu jāuzņem ar gavilēm. Varbūt atpestīsim Zatleru no šī titāniski smagā darba un sagādāsim viņam iespēju kārtīgi atpūsties?
Janis
J
Tagad bus nezeliga cina, dazi kam smird cietums, citi kas izpilda Maskavas norades apvienosies un metisies cina pret tauta cienito prezidentu Zatleru. nu nezinu ka tas beigsies..
lapsa
l
Zatlers ir stabilitates garants. Var but ka kadam vins nepatik bet cik var spriest pec komentariem prese tauta vinu atbalsta un atbalstu ari es. Paldies Jaunsleinim par rakstu. Varbut ka kaut kur ir labaks kandidats par Zatleru bet nekur prese tads nav dzirdets iznemot kriminal sodos apsudzetos un Maskavas roklaizas.
labais
l
Jaunsleiņa 1.aprīļa joks.
TTPP
T
Ne vien "profesionalitāti" var iemācīties, jo līdz tam jau bija apgūta aplokšņu, "pateicību" pieņemšana. Arī zvērests Saeimā neradīja problēmas, jo mēs, tauta, tagad "pateicamies" Zatleram par šīs smagās nastas, prezidentūras uzņemšanos, un vai lūdzamies to darīt atkārtoti.
civ, čiv!
c
Tāda 4 -gadīga dresūras skola pārāk dārgi sanāk nabagu valstij!
vilis
v
Jā!Mērkaķi var iedresēt,kur ta nu vēl augstas klases ārstu!
ziepes
z
ielien vēl mazliet dziļā!
(*****)
(
Kukuška hvaļit petuha!
lapsa
l
Redzi, Andri, sausa profesionalitāte ( zināšanu kopums) pats par sevi ir diezgan maz. Labi ja to papildina talants uz konkrētu lietu. Un Zatleram talants uz ķirurga darbu bija dots. Un to iemācīties nevar, tas vai ir, vai nav. Bet mūsu valstī tas nav svarīgi, tādēļ arī ir tik beztalantīga politika.
tā saka AR
t
Mūsu valsti vada divi paimaļčiki, kuri neko nesaprot no tā ,ko vini paši dara ,jo dzīvo un vada valsti pēc savu sieviešu vai svešu kungu diktāta Abi jenotības valži tik tiešam ir pelnījusi beigtu jenotu./aploksnē/
bimbam
b
1. aprīļa joku ziņa!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas