Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Protestējot pret centrālās vadības lēmumu, Saskaņu pamet 113 Jelgavas nodaļas biedru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Smējējs
S
Man ir savs iespaids par Saskaņas kopu Jelgavā: 1) ļoti sociāldemokrātiska gaisotne, vēlme celt taisnīgu un gaišu Latviju, 2) reizēm kaut kāds dīvains juceklīgums un nesaprotami ķīviņi iekšējās attiecībās. Kopumā no malas skatoties, šķiet, ka situāciju ar deputātu Stoļarovu varēja un vajadzēja risināt kaut kā pieaugušiem cilvēkiem atbilstošāk. Vispirms, pārdomāt - kādas īpašības piemīt izvirzāmajiem deputātu kandidātiem. Otrkārt, partijas Statūtu ietvaros savlaicīgi un savaldīgi risināt attiecības ar deputātu. Izslēgšana no partijas - tas var būt ļoti sāpīgs sods politiski aktīvam cilvēkam. Viegli izšķiroties par kāda izslēgšanu, izslēdzēji paši it viegli var kļūt par cilvēkiem ārpus politikas. Aktīviem cilvēkiem, kādi ir Jelgavas kopas cilvēki Jelgavā, tas ir smags trieciens. Man ļoti žēl, ka izveidojusies tāda muļķīga situācija. Varbūt tomēr jāmeklē risinājums kopā ar Saskaņu? Nav jēgas taisīt pašiem sev kādu sīkpartiju, nav jēgas sēdēt grāvjmalā un niknoties uz dzīvi. Jādomā!
Trollis JT
T
Atkal vēlos pievērst uzmanību tam, ka mūs par varītēm grib pārliecināt par "politiskā spēka" klātbūtni, lai gan patiesībā ir "ne-spēks". Reālam politiskajam spēkam ir kaut jel kāda ideoloģija, virziens , mērķis. Kāds mērķis ir LV "politiskajiem spēkiem"?
rusdeģenerātelim
r
Tas, ka šis mērķis tavai rusdeģenerāteļa pakaļai, kur tev atrodas smadzenes, nav saprotams, nenozīmē, ka mērķa nav. Mērķis, rusdeģenerāteli, ir. Kāds? Nelaist rusdeģenerāteļus rusnacisteļus krievu tanku bučotājus pie varas. Ko nu, sakautais rusmeli rusdeģnerāteli?
  • 2
  • 1
Kur viņi liksies?
K
Kam viņi piesliesies? Cik no viņiem pēc visa šī vispār aizies no partiju aktivitātēm?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas