Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

PTAC brīdina par krāpniekiem, kas sola atklāt citu personu īsziņu saturu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rīdziniece
r
Pilnīgi piekrītu!
neitro
n
Es nezinu, kāpēc man vajadzētu lasīt citu cilvēku īsziņas. Ja kāds ir gatavs maksāt par to, tad ir pelnījis, ka paliek ar garu degunu.
XAU
X
A tos "cietušos" pašus nevajadzētu saukt pie atbildības par mēģinājumu nelikumīgi iegūt personīgu informāciju?
Plekste
P
Veicu analogu eksperimentu un ievadīju savu darba numuru, pa kuru vakaros runāju ļoti reti, bet īsziņas nesūtu nekad un arī man parādijās tieši tāds pat teksts par zvaniem vēlu vakarā un aizdomīgām īsziņam :) Vienīgā patiesā informācija, ka numuram ir LMT pieslēgums. Vispār interesanti zināt, ko šie sūta, ja nu kāds neprātis tomēr to īsziņu par 5 latiem nosūta?
to Greex
t
Es ar pačolēju, kas tas par joku un ievadīju nepareizu numuru. Bet pēc teksta "no šī numura reģistrēti zvani uz vienu un to pašu numuru vēlu vakaros un aizdomīgas īsziņas..." es gandrīz no smiekliem zem galda nokritu. :)
rīdziniece
r
Tas ir labais prikols.. :)) Nu ko, tātad tie krāpnieki darbojas ne tikai kā naudas izkrāpēji, bet arī kā citu cilvēku attiecību bojātāji..
Greex
G
Jā, jā, šāds prikols ir redzēts. Joka pēc ievadīju savas vecās, jau pāris mēnešus nelietotās O-Kartes numuru. Pēc ilgas mirkšķināšanas parādījās teksts, ka no šī numura reģistrēti zvani uz vienu un to pašu numuru vēlu vakaros un aizdomīgas īsziņas :) Un, ja gribiet uzzināt vairāk, sūtiet kaut ko tur uz kaut kurieni... Bet - šī SIM karte man mētājas somas iekškabatā un fiziski pie viņas neviens cits netiek klāt. Citam arī šis numurs nevar būt iedots, jo vēl ir derīgs un atjaunojams. Tā nu sapratu, ka neviens nav "izhakerējis" LMT bāzes un tas viss ir lohotrons... :))
ļoļiks
ļ
Kas ir atļauts Jupiteram to nevar atļauties vērsis.
JVK
J
Bet KNAB ?
nv
n
vecais stāsts par aitām un cirpējiem. es tik brīnos, ka tās aitas ir tik ļoti daudz. tik mazā valsts ar tik daudzām proporcionāli iedzīvotāju skaitam, aitām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas