Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 24. maijs
Marlēna, Ilvija, Ziedone

Pujats: tie, kas izturēja čekā, nevar izturēt Saeimā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ezis
E
Nu manuprāt būs jāapzīmē tikai ar zvaigznītēm pujāts ,lai nebūtu nepieklājīgs......... un tādu ..... p..... atkal un atkal citē šo ....ļu.Tas nav cilvēks ,tā vārda tiešā nozīmē ,bet ...... neizglītots.....deb.....pi.......
papucis
p
Pieņemwsim,ka noticēju tam ,ko teica Pujāts!Nu tad izdari vēl vienu labu darbu-kā 1905 gadā sociāldemokrāti-Pasaki to visu""Apolitiskā""runā no baznīcas kanceles:PAR KO IR VĒRTS ATDOT SAVU BALSI NĀKAMĀS VĒLĒŠANĀS-taču ne par demagoģi Rugāti....no Rīgas televizijas...
Valdis
V
padomasim vienu bridi ar ko Pujatam bija darisanas. tie ir istie cekisti
Nepiekritu
N
Saeima ir parpildita ar anti-Latviesiem un vispar vecina Latvijas Russifikaciju. Es varetu nosaukt vismaz 15 deputatus vai valdibas meslus kuri laikam darbojas Ceka.
lielaisjaanis
l
Ja buus ticiibas maaciiba skolaa....Vai buus sliktaak? Drosi varam teikt ka buus tikai labaak! Redzu jauniesus Iirijaa, pat visaadi apsaubaamas uzvediibas shmuli un huligaani tomeer atrodas kautkaadas normaalas uzvediibas raamjos. Te ir vismaz elemantaara cilveecisko attieciibu kultuura, kaa biezi pietruukst Latvijaa.
vecis
v
Eh, vecāks par mani, bet tik naivs! Domā tad, tad kad nav vairs amatā, tad Šlesers viņā klausīsies un darīs ko prasa! Attopies. Pujāt! Vēl kāds laiciņš un Šlesers tevi vairs nesveicinās.
:))
:
Smieklīgi, ka baznīcas kalps tā runā - zina taču, ka visu nosaka dieva griba... :D
Lelle
L
Kur tad nu pēkšņi večukam tā acis atvērās?! Līdzko no amata nost un kretīnu naudas sūknis pārstājis darboties, tā arī domāšana mainās..visu laiku vecis pakaļu laizīja šļusakoviem.
Lelle
L
Kur tad nu pēkšņi večukam tā acis atvērās, līdzko no amata nost un kretīni naudas sūknis pārstājis darboties..visu laiku vecis pakaļu laizīja šļusakoviem.
kolja
k
naakoshajaa dziivee tam caalim purnu >>>>> pret asfatu
Tantuks
T
Tikai Pentjušs ir svēts cilvēks, bet Pujats draudzējas ar sātanisko partiju PLL.
antipujats
a
Lai iet ieskrieties sis mulkis Pujats!
Tija
T
Pilnīgi pareizi.Ja kāds strādā darbu un pie tam saņem par to nesamērīgi lielu atalgojumu,tad-kur ir rezultāti? Kur ir atbildība? Tādas mūsu "spīdekļiem" nav nekādas,arī kauna nav nemaz.Tādā gadījumā nevajag brīnīties,ka mums tapat nav nekāda pienākuma par blēžu baru balsot. Paši pūta, paši dega.
Runcis
R
Pacenties brangi - baznicas par " pareizo" partiju agitpunktiem partaisijis. Butu pardevis pasu dievu, ja vien ko varetu iemainit pret to. ( J. Haseks )
Runcis
R
Ja gan. Baznicas parvertis " pareizo" partiju agitpunktos. Pardotu ari pasu dievu, ja vien pret ko varetu iemainit. ( J. Haseks )

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas