Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Puntulis atstājis ļoti pozitīvu pirmo iespaidu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Būs ļoti
B
paklausīgs un darīs visu, ko liks? Nu kā var nebūt pozitīvs iespaids? Oikisti rullē?
Labais iespaids
L
Akustiskā koncertzāle uz AB dambja kā prioritāte?
Jo viens ir
J
dumjāks un gļēvāks, jo labāk?
Jāpiekrīt?
J
Politiskās prostitūtas loma varētu būt ienesīgākā Puntuļa švakajā karjerā?
rūgtā patiesība
r
Nēnu, ja padomā, kādus ķēmus NA varēja Kariņam piespēlēt (kaut vai veco plānprātiņu Kiršteinu vai slinko beku Kursīti, vai, dies lai nogrābstās, Iesalnieku), skaidrs, ka Kariņš atviegloti nopūtās, ieraudzījis Puntuli. Vismaz adekvāts. Tā jau viņam tas ministru kabinets tāds visai jancīgs ar mazo napoleoniņu Bordānu, kas vislaik griež zobus, ka nav pats premjers, ar Ramončiku no Kotlešniekiem, ar Šuplinsku, kas iet uz MK sēdēm sapucējusies kā uz skolas diseni dzimtajā Latgales miesta skolā, ar mūžīgo NA ministru Gerhardu.... Ministra līmenī tur ir tikai daži (JV ministri + Nemiro+Linkaits). Viss, pārējie tur ir pārpatums. nevienā puslīdz sakarīgā Rietumu valstī viņi nebūtu pat zemākā līmeņa ierēdņi savās vadītajās ministrijās.
asd
a
Bļāviens. Kiviča vietā !!!
Didzis
D
Likuši Zigmāru Liepiņu, kurš tiešām būtu labs kultūras ministrs pat bez iespaoda atstāšanas. Puntulis ir parasts populists, kurš vēl nebūdama ministrs sola kultūrai debess mannu.
nja
n
NAciķiem nav profesionāļu. Normāli cilvēki, kas draudzējas ar galvu, niet vienā partijā ar tādiem apdolbītiem neonacisteļiem kā Raivis Dzintars, Parādnieks, Dombrava, Iesalnieks, Zeltīts... Viņiem nav no kā ņemt normālus ministrus. Viņiem nekad nav bijis neviens normāls ministrs. Viņu ministri ir Gerhards, Rasnačs. Ja jums liekas, ka Melbārde bija profesionāla, jūs kļūdāties. Viņa vienkārši bija bezkaunīgs ceļarullis, kas rullēja pāri neērtiem jautājumiem par 100gades finansējumu, par koncertzāli Daugavā, par visu.
  • 12
  • 3
Cik
C
gļēva seja! Tieši tas, kas piekariņiem vajadzīgs?
ideja!
i
Es domāju, ka naurītim jāmaina uzvārds. Varbūt labāk būs Tuntulis?
harmonija un progress!
h
Puntulis ir bijis viens no visštruntīgākajaiem solistiem Operā, ir visas iespējas kļūt par visštruntīāko kultūras ministru nabaga Latvijas vēsturē!
cirks un farss
c
Caurkritis, izgāzies dziedātājs būs Latvijas kultūras saulvedis? NA vadās pēc Šķēles slavenā ieteikuma, kādus likt amatā? NA ir galīgā purvā, ja daudzmaz cienījamu mūziķi nevar atrast?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas