Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Rasnačs un VBTAI vienojas par galvenajiem sadarbības virzieniem bērnu tiesību aizsardzības jomā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Prezidenta krustdēls (turpinājums)
P
2017.01.16 Starp citu, Līģē/Rīgā samaksāju 2.40 eirikus par kafijas tasi. Tāda naudiņa laukos noperk tāfeli zāles pret galvas sāpēm, kas seko pazesmojumiem, kam seko paģiras, un garantēti bojā nieres, bet varētu nopirkt sauju kaņepju sēklas no kuras izaudzēt ārstniecisku, un dabisku piena tēju, kāda ļauj cilvēkam atgriezties dabas vidē un dod ienākumus veselus bērnus audzēt. Bet darbnīca (kāda Latvijas mēdija atbalstīta) to nemāca, jo Siherheits Dīnstam (SD/DP) nebūs darbs bāriņtautas Obersturmband fīreru vārdzinošos likumus sargāt.
Prezidenta krustdēls
P
2017.01.16 Latvijas bērni šodien ir bāriņtautas atliekas. Pēcpadomijas Latvijas valdība nav leģitimizēta ar valdības vīru vai sievu labiem piemēriem, bet balstās uz romantiķu cēli izdomātiem likumiem un tukšiem vārdiem. Kur ir pat viens piemērs šo 26 gadu laikā, ka kāds no Latvijas valdības būtu upurējis savu labklājību tautas labā? Kur pazuda visi cēlie Tautas Frontes dalībnieki, ja vien tie neietinās romantiskā miglā? Nebūsim izbrīnīti, ka tauta ir ne tikai pajukusi, bet vairs ir tukša romantiskā vējonī saraustīta atmiņa. Nesen iebraucu Rīgā. Atvedu paziņu us ‘darbnīcu’, kāda, manu prāt, solija lauciniekam darboties neievērojot skaužu valodu. Izrādijās, ka darbnīca mācija, kā ierēdņiem neievērot (represēt) tautas valodu. Tāda valoda izceļas kad ierēdņi darbojas nežēlīgu (un necilvēcisku) likumu ietvaros. Latvijas pirmsākumi ir meklējami pašpalīdzībā (talkās) nevis aplam izglītotu ierēdņu pajumtē. Starp citu, Līģē/Rīgā samaksāju 2.40 eirikus par kafijas tasi. Tāda naudiņa laukos noper
:)
:
Savadak laikam ka par kretiniem nosaukt nevar. Ta vieta, lai par prioritatem liktu butiskus bernu tiesibu jautajumus Latvija, dzen atbalsta politiku arvalstim, kas butiba ir beaztbildigu vecaku intereses. Vai patiesham ir prioritate? kauns nav? Latvija citas prioritates nav? Kamer shitadu letu politiku dzis ari nekas neuzlabosies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas