Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Ražuks rosina izskatīt iespēju atlaist Jūrmalas domi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Amir
A
I would love to go to the Magical Island of Ireland just thinking about all those iffderent hues of green, rolling hillsides, brooks and streams takes my breath away not to mention all the magical castles that are there, I can just imagine myself in days of yore wearing a beautiful flowing dress, on the parapet of a castle, looking longinly over the landscape, eagerly searching with my eyes for my Prince Charming to come and take me away on his magnificant white steed.
Maki
M
There is a place I remember that I would go to when i was a kid, It was toguhrh that swamp behind my house. I would take a swing on the rope swing to get axross the muck! I would walk on rocks to stay out of the swamp. I remember seeing in the distance the coolest play castle there ever was! This was back in the early 80 s so they did not make stuff like that back then. This kids dad made it for him (what a cool dad!) We used to hang out therer and plan treasure hunts and games of tag and kick the can! His mom would bring us cookies and pink lemonade. I would love to go back there and visit for a while!
VIENOTĪBA
V
MĒS NOLĒMĀM,ja paliks NEW WAWE paliks arī dome!
Oskars
O
Kad atlaidīs RĪGAS - LIEPĀJAS - DAUGAVPILS domes ??????
Feis
F
Sejā rakstīts.... viscaur intrigants, intrigants un vēlreiz intrigants!!!!!
Frenks
F
Tautas frontē jau tas pars bija, bet tā notiek, ja ir zem histēriskas bābas tupeles.
  • 1
  • 0
dome
d
Pričom te deputāti?NAUDAS PLŪSMAS bīda vecās meitenes,deputāti saņem otkatus.
OK
O
Atlaist domi tas ir OK! Bet Ražuks ir vēl darbīgāks savā labā!
Ideja
I
Jurmala jamaina velesanu kartiba un deputatu vieta jaievel viens cilveks-mers kam bus plasas pilnvaras Jurmalas attistiba.Savadak tikko ka domes deputati uzsak izskatit kadu no nakotnes projektiem ta visa ta varza sakot no Ancana lidz krievu blokam sak vilkt lacadu katrs uz savu pusi jeb tirgojas kularos.Tas nav normali.
sīkums
s
Kāpēc visi runā par ražuka dzeršanas kāri, bet nepiemin, ka Truksnis tak dzer kā lops, piedevām dzērumā sniedz intervijas un vazājas pa domi.
Frenks
F
Kad tas notika? Pats izdomāji, vai Romualds esi ? :)
  • 0
  • 0
kontroliere Sudraba
k
Jauki, protams, ka visi te komentē pat nelasījuši manu apkopojumu par kontroles rezultātiem. Patreizējā mēra vadības laiks ziņojumā ietverts tikai 4 mēnešu periodā. Galvenās pretenzijas man bija par laika posmu pirms 2009.gada vēlēšanām, Munkevica un Ražuka vadīšanas laiku. Mans secinājums: "Iespējami pārkāpumi". Korekts - vai ne? Man neuzliek nekādu atbildību:), bet jums ir ko ņemties. Zatleristu iecelts pārvaldnieks nebūs ne par mata tiesu labāks par patreizējo pilsētas vadību. 2013.gadā domājiet, mīļie jūrmalnieki, ko vēlat.
skābais
s
Man kā neatzītam kaktu politologam visā šajā ņemtnē interesants šķiet tikai apstāklis „ ka 15 mēnešus pirms kārtējām vēlēšanām ārkārtas vēlēšanas nenotiek, bet ieceļ pagaidu administrāciju.” Manuprāt ļoti labs veids, kā izravēt „mazos”, nu tos, kuru struktūras nav pārstāvētas Saeimā, vai dotajā brīdī atrodas opozīcijā. Tātad jaunieceļamo pagaidu administrāciju komplektēs „Vienotība”, ZRP un varbūt arī NA atļaus kādu rekomendāciju izteikt. Kadri izšķir visu un tā kā jāliek tikai pārbaudītie, tātad tikai no savām rindām. Tie, kas tagad JPD ir no šīm partijām, tiks atlaisti līdz ar visiem, bet formāli. Tie kas nav – izravēti līdz ar visiem radiem. Attiecīgi, atrašanās pie pašvaldības resursiem un ruporiem gadu pirms vēlēšanām ir ļoti svētīgi „mazā” cilvēka prāta ieregulēšanai, savukārt „sliktie” ir prom no barotnes un savas kampaņas būs spiesti riktēt no slepenajiem uzkrājumiem, nevis par municipalitātes naudu.
lats
l
jūrmalas domes sab. attiecību nod. darbinieki čakli raksta komentārus, nuja, tā jau palikt bez siltās viets
ja atlaidīs
j
no tā jau nekas nemainīsies ,vienkārši pie siles tiks nākamie ,kas gaida rindā,normāli cilvēki jau pie varas netiek tiek tikai nekaunīgākie ,ko tad piemēram Šlesers ,Kalvītis,Ameriks ,Repše tā raujas pie varas,tāpēc ka būt deputātam dotajā brīdī ir visienesīgākais bizness!
101
1
Vai kādam patiesi ir šaubas, ka pašreizējā Jūrmalas domes vadība darbojas ne pilsētas, bet savā labā? Protams, ka nav. Jo ātrāk atlaidīs pašreizējo Jūrmalas domi, jo ātrāk tiks apturēta pilsētas izlaupīšana. Bet rodas iespaids, ka visiem pofig.
kakai
k
Tāds, ka kontroles atzinumi arī par alkoholiķa Ražuka mērēšanas laiku, kur viņš pats kā pāvs izpaudies. Un vēl Trencis ņēmies uz nebēdu:)) Bet viņš jau sodīts - gan ar tiesas lēmumu, gan neievēlēšanu domē. Ražuku izbalsoja no mēra krēsla nu tad spuras gaisā:))
students
s
Ko kakā? Skaidrāk neproti izteikties?
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas