Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 4. jūnijs
Sindija, Sintija, Elfrīda

Reformu partija iedrošina ministrus cīņai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mikijs mausis
m
paga, paga - vai tad sākumā nebija cits teksts?
hm
h
Kad viņi beigs cīnīties un sāks strādāt?
J
Tad, kad AAA & V beigs jaukties pa vidu!
  • 1
  • 0
Klāra
K
Galīgi nosmējos - beigie argumenti ministru atlaišanai - šauru grupu (grupējumu) intereses, kuras patiešām, šķiet, ir pret sabiedriskas.
Popciks
P
Circeni - jaapadzen!! Sen skaidrs, ka vina neprot vadit Veselibas nozari
Popciks
P
Ko Chigaane var filozofeet par pieredzes truukumu?? Ko VINJA noziimiigu ir izdarijusi, kameer ir Saeimaa?. Cepuri nost RP. Man patik shie ministri. Te sen prasijaas parmainjas- Gardovskis tik taisa aarstus un pumpee naudu, bet darba jaunajiem arstiem nav, lielaas pashvaldiibas pasutijumus sarunaa ar ar chaljiem. utt. Ta turpiniet, dzeki.
Ietekmīga grupa
I
Kur viņi skrāpē to savu grafiti? Kapēc nezinam?
tā turpināt!gods kalpot je notiem
t
man ta izskatās:nopirktā RP 12.09.2012. 09:26 Zaleru ,iespējams,nopirka Vienotības iedotais dzīvoklis /un šis danco pēc jenotu mūzikas/ pauļu uti,iespējams, nopirka jenotdruvu nieces meituks /un šis dara visu, ko šī saplānojusi/ ķuili ,iespējams, nopirka jenotvinčiks ,slavēdams un laizīdamies apkārt šim/lai vairotu jenotlāča valdības slavu/ spurdžu ,iespējams, nopirka jenotupagastveci un šis pārlaimīgs ,ka šie slavē šo pumpaino/ pārdotā Latvija ,jeb : jenoti uzpērk ZRP
ha=ha
h
Lasu: "arī Vienotības ministres Ilze Viņķele un Ingrīda Circene veic reformas labklājības un veselības nozarēs. Labi, ja to sauc par reformu, lai tad nu veic (bet labāk nevajag)... un tad; "bet «salīdzinoši veiksmīgi strādā ar reformu mērķauditoriju»". Mans opis teiktu - es ir mems un gar zem".
Boot
B
Kāda reforma ir iesākta ar kādu mērķi rezultātā?
no malas
n
Izteikti tendencioza publikācija, kuras mērķis ir radīt iespaidu, ka dažās ministrijās valda haoss, un kultivēt uz atsevišķu neapmierināto viedokļiem balstītu nemieru. No valsts viedokļa stipri destruktīva pieeja, tā mūsu sabiedrībai nodara vairāk ļauna, nekā Latvijai nelojāli cittautieši.
Kā tad
K
Viņķele un Circene veic reformas ??? !!! ??? Nu Čigānīt,šitais joks nu galīgi nav smieklīgs.
WWW
W
Ir buutiskas atskjiriibas : Vinkjele un Circene veic "reformas" uz mazaa cilveeka reekjina, RP ministri tieshaam ir iekaapushi lapsenju midzenii!
  • 3
  • 0
Nuuuuu
N
Atbildu Nu nu - Tu nu daudz gan zini ko Valsts kontrole bauda! Toties mazo pašvaldību gada pārskatus vispār neviens nebauda! Tur vienmēr ir Viss OK, jo gada pārskata atzinumu sniedz pašu apmaksāts revidents, kurš tāpat ne par ko neatbild.
->Nuuuuuuu...
-
Izlasi tēmas virsrakstu un nesmīdini tautu ar savām pamatskolas līmeņa zināšanām.
  • 2
  • 1
kārlis
k
Un tomēr, augstskolui izvērtēšanu vadīja IZM ierēdne Evija Papule, kas kopš 90.gadiem nodarbojās ar biligvālās izglītības ieviešanu, un pati sevi slavēja avīzē Izglītība. Koķi un Rivžu pat nav vērts pieminēt! Šķiet, ka klusi, bet pēc tanku modes darbojas PEdfak mafija, ja atceramies, ka tās bijušais dekāns tagad ir LU rektora Auzi;na vietnieks mācību darbā! Ja izgāsusies(vai ,ticamāk, izgāzta) ir bilindvālā izglītība, kāpēc minētā Papule vada Izglītības departamentu?!
nu nav jau to reformu
n
tur jau tā nelaime. ir populistiski saukļi, ir skaļi paziņojumi, bet reformu naf. naf pat plāna kas kad kur. kur nu vel analīzes cik tas maksās, kur ņems naudu, kāds būs ieguvums. no tā visa nekā naf. ir 3 klauni kas imitē skaļu darbibu
>ha ha
&
reformai jā vajag gadus, bet plāna ta vienalga naf. nav pat plāna tām reformām, ir tikai lozungi no tribīnes nekas vairāk. darbu naf, rezultātu naf. beigās viss ar lielu blīkšķi izgāzisies, un protams ka visa pasaule būs vainiga, tik ne pašu mazspēja. ne stoit, ne stoit
  • 4
  • 0
haha
h
Lai uztaisītu reformas vajag gadus, lai justu to rezultātus, vēl pāris klāt. Lai nosauktu citus par klauniem pietiek ar skaļu balsi un pāris munūtēm pie klaviatūras. Tādus trikus šodien māk pat papagaiļi.
  • 3
  • 3
krokodils
k
Visi lielo pilsētu mēri ir vai nu vēstures mēslainē vēlēšanu rezultātā aizmēzto partiju vai opozīcijas pārstāvji.Šo pretdarbība Reformu partijas ministru iecerētām reformām ir absolūti saprotama.Zaudējuši varu un ietekmi Valsts līmenī,tie ir saglabājuši varas pozīcijas pašvaldībās un līdz šim varēja netraucēti zagt un ņemt kukuļus. Līdz ar reformām šo "baronu" patvaļai būs pielikts trekns punkts. Tāpēc nav jābrīnās par šo "tautas kalpu" histērisko gaudošanu.Vēlētājiem ir jāzin, ka ne jau rūpes par iedzīvotāju labklājību nosaka šo vietējās politmafijas pārstāvju rīcību,bet gan iespēja nodrošināt savu labklājību uz tautas rēķina.
>nu nu
&
bet pats tiko teici ka tur sēd opozicija un zudušās partijas. ne jau viņi likumus raksta. viņi atšķiribā no ministra likumus ievēro:) bez tam tie sliktie saimnieki, ko te bezjēgā lamā nez kāpec atkal un atkal tiek pārveleti, bet "ministi-ģēniji" nonāks politikas mēslainē momentā pēc nākamām velešanām ja tik tālu izvilks:)
  • 3
  • 1
nunu
n
Dažs laikam nemaz nezin, ka VK pārbauda tikai darba atbilstību likumiem un MK noteikumiem. Ja likumus un MK noteikumus uztaisa tādus, kā tie ir, tad VK neko nevar izdarīt, un viss vienmēr izskatās skaisti. Tur jau tas āķis, ka jaunie ministri ķeras klāt noteikumiem, un tas uzbudina visus, kurus tas skars, visvairāk tos, kas barojas pa likumos un normās atstātajiem caurumiem.
  • 1
  • 3
Hola
H
Laikam jau pats esi nesen no tās mēslaines izlīdis. Kā tev pašam reptili nav kauna! Lielās pilsēta Valsts kontrole pārbauda katru gadu. Iespēja kaut ko pa kluso šeptēt ir tieši mazajām pašvaldībām.
  • 6
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas