Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Reformu partija nolēmusi kļūt agresīvāka un aktīvāka; Bondaram varētu būt liela loma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
!
!
3% partija
Pils projekts
P
Vai tad ir tāda partija? Tas ir Zatlera Prezidenta pils projekts siltām vietām apvērsuma organizētājiem. Zatleram,Rinkēvičam, Egnerei,Ķīlim. Rīkojums Nr. 2 ir nelikumīgs. Palasiet Satversmi.Tātad ZPP nevis ZRP.
Kas siles ēdāji, kas siles stutes
K
Rotē augšgals - partijnieki ir tikai pelēkā masa!
Labāk nepateiksi
L
Vai tiešām vēl kādam nav skaidrs – kāpēc RP ir tāds liktenis, kāds te nu rādās? Un vadība joprojām nesaprot, ka cilvēki normāli neiesaistās partijās, lai kļūtu par vadības kodola rokaspuišiem/meitām. Ja cilvēks iesaistās partijā, tad – civilizētā pasaulē – viņam ir idejas un vēlme darboties un kaut ko mainīt pasaules kārtībā, bet partijas izvēle saistās ar katra personīgo redzējumu uz veidu, kā savas idejas piepildīt. Neviens taču nestājas partijā, lai kļūtu par pešku tiem, kas bīda savas lietas, un tiktu izmantots par skrūvīti balsošanas mašinērijā. Interesanti ko domā vienkāršie RP ierindnieki, ja piemēram vadība paziņo «Ja Mārtiņš Bondars izšķirsies pievienoties mūsu komandai, tad viņš būs viens no tās līderiem,»... Ja es būtu aktīvi strādājusi šādā partijā, es to uztvertu kā personīgu apvainojumu, jo tāda attieksme signalizē, ka partijai var būt pavisam citi kritēriji savu biedru novērtēšanā kā oficiālo partijas mērķu sasniegšana kopīgā darbā sabiedrības labā.
o, disciplīna un vēlme darboties ta
o
...jābūt 380 biedriem, bet ieradies tikai 61 biedrs...
Parakstamies!
P
Par okupacijas pieminekla nojauksanu! www.peticijas.com
paskatiet CV
p
Bondars ir līdzvainīgs pie Krājbankas kraha un daudzu noguldītāju aptīrīšanas. Nav skaidrs, no kura laika ar savu sagrābstīto izglītību kļuvis par kaut cik jēdzīgu ekonomistu. Ka tik savā listē nedabū visvairāk mīnusus!
nu pareizi!
n
lai gūtu tautas atbalstu, tad - kritikai jābūt aplamai un bezjēdzīgai.
  • 1
  • 0
par Sandru
p
Šamējais meklēsies Reformu partijas iekšienē! Jāsāk ar Kukuli. Forša meita un īsti derīga par mēra kandidāti.
Ērglis
Ē
Nu riktīgs bērnudārzs, ar ko tad iebaidīsiet? Ar meliem ? Mēģiniet! Ja tas dīglis basketbolists pievienosies, tad viņš savu politkarjeru noraks uz mūžu
:)
:
Reformas Reformu partijā :)))
?
?
Vai šis Bondars no RP ir tas pats Bondars, kurš pm vēlēšannām dzeltenā jakā skraidīja kā TB biedrs, puķītes dāvinādams? Protams, Kazinovska rekordu, kurš pabijis jau 6 partijās un tagad arī jau cierē uz RP biedra statusu, nepārspēt, bet cik partijās pats šis tips ir piedalījies?
nurr
n
Vēlu veiksmi Bondaram un RP. Esmu izlēmis nebalsot vairs par Vienotību, jo tai trūkst ''aknu'' veikt reformas, tā ir kļuvusi tāda pati kā savā laikā LC un TP - kas iegūstot varu iegrimst pašapmierinātībā, un visus pārējos uzskata par muļķiem. RP savukukārt, lai savāktu kaut cik necik nopietnu vēlētāju atbalstu ir jāveic pilnīgs re-brandings. Ir jāmaina zīmols, jāparāda komanda, ir jādistancējas no Vienotības, jāparāda sevi kā reformu inicatoru un spēku. Ir jāpievērš uzmanība tam, ka RP frakcija Saeimā un ministri valdībā publiski netiek pozicionēti kā RP , bet kā atsevišķas personības. Ir jābūt nopietnai kampaņai lai izvilktu saulītē visus partijas padarītos darbus, cilvēkus. Ir jāveic kāda iespaidīga sociāla kampaņa, kas vairotu partijas plašāku atpazīstamību. Zatleram ir jānoiet pagrīdē. Iespējams partijai ir jāaicina klāt vēl kāds labi pazīstams un pozitīvs tēls. Ar Bondaru nepietiks, tie laiki, kad cilvēki balso par vienu ģīmi ir pagājuši, turklāt Bondars ilgi nav bijis apritē, un ir zaudējis atpazīstamību, kā arī viņam nav ministra darba pieredzes. Lai veicas !
krokodils - visiem
k
Reformu partijai jātiek vaļā no politiska naivuma.Naidnieki ir zināmi - tie ir izbijušie šķēlisti,šleserieši un esošie lembergieši,bet slēptie nelabvēļi un potenciālie nodevēji ir Vienotība.
beka
b
To šķūrēšanau jau kūrē Ivo- nez kāpēc šim tā neveicas pēdējā laikā!?
labu ceļu vēju! ha , ha
l
ļoti labi, lai tik ārdās- nu jau visi zin, kas lācītim vēderā. Ceru, ka Bondars ,,neuzrausies" uz šim tukšajiem salmiem.....
pakausis
p
Nez, man gan tas Bondars ir gauži vienaldzīgs.. Ja grib cilvēks, lai tak šauj sev kājā un klibo vesels. Ne tavā, ne manā dzīvē no tā pilnīgi nekas jau nu nemainīsies.
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas