Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Reformu partija nosauc savas nākamā gada valsts budžeta prioritātes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
koko
k
...kādā skolā sūta savus bērnus Slaviks Dom.???
J
Plāni ir labi, vajag tikai tos izpildīt. Ja daudz ko paveiks RP 2013. gadā, turpinās 2014. gadā, tad ir lielas izredzes iekļūt Saeimā 2014. gada vēlēšanās un turpināt iesāktos darbus. Stratēģija ir laba, tik turpiniet darboties un sevi parādīt! Lai veicas!
:)
:
Sapnis vasaras naktī :)))
to vau. Kamēr citi
t
komentē sēžot uz dīvāna,pat guļot,tikmēr vau,nabadziņam jāstāv pie stūra.
....
.
Socialais taisnīgums, izglītība valsts valodā, latviešiem nav citas valsts, krieviem ir, minimālai algai būt vismaz iztikas minimuma līmenī pēc nodokļiem, reāla 2013.gada iztikas minimuma aprēķināšana nevis tā 22 gadus vecā parodija. Likvidēt pārlielās uzšūmētās BērziņViņķelu pensijas, jo kāds ir sociālais taisnīgums, ja 40 gadus valsts darbā nostrādājošais saņem pensiju 130 latus???
Senais
S
Skaistas vīzijas
ivars graudums
i
Un jaapanaak, lai iedziivotaaji ar citu maates valodu savus beernus suuta latvieshu skolaas.
tince
t
Vienotība dara visu,la Reformistus noēstu.Vai tiešām tas kādam nav skaidri redzams.Koalīcijas partneri...:))))
tincei
t
šeit ar nevienotiba ir pret RP. RP diemzēl izskatš pēc pilnīga Kremļa projekta. Skuju taku RP.
  • 1
  • 1
standzinieks
s
Un nacionāļi, Lemberga uzkūdīti, viņiem aktīvi piebalso. Kamēr latviešu partijas kašķējas, saskaņieši nostiprina savu varu Rīgā- mūsu valsts galvaspilsētā.
  • 8
  • 0
emils
e
ES , PROTAMS, ATVAINOJOS, BET VAI KADS MAN TIRA , SKAIDRA LATVIESU VALODA IR PATEICIS TAISNIBU , IZNEMOT DZIVAS ETIKAS GRAMATAS ?! KAS JUMS TA PAR MORALI ?! NEZINU NEVIENU PLANETU IZPLATIJUMA, KUR TADA VEL PASTAVETU ...!!! TAPEC JAU ARI PIE JUMS VALDA HAOSS, PAR LAIMI TOMER GAISMAS SKOLOTAJIEM IZDODAS TO MAZINAT. BET VAI JUSU TIESAIS UN VIENIGAIS PIENAKUMS NAV VINUS ATBALSTIT!!! GALU GALA , VINI TACU SARGA MUSU MAJAS !!! KATRS PATS ATRADIS CELU UN VEIDU KA TO VAR PANAKT!!!
umka
u
RIP! šobrīd aizliegts komentēt pie jaunā, talatntīgā hokejista Pelša nāves ziņojuma. Diemžēl ši problēma nāk no Reformu partijas pārvaldītās izglītības ministrijas. Pasaulē ir izpētījuši šo jauniešu problēmu - jauniešiem neeksistē baiļu sindroms, jauniešiem šis informācijas bloks vēl ir tukšs, tas, ko saprot un apzinās kā riskus savai dzīvibai pieaugušais, jaunietis vēl dažādu savu rīcību neuztver kā dzīvības risku.Diemžel algu izmaiņa atbilstoši kādai vācu sistemai būs nepietiekama. Ir radikāli jāmaina izglitibas uzstādījumi, kurus komunistu profesori nespēs izmainīt!
ieklausies
i
Vienīgā prioritāte kam ir jēga - izbeidziet tautu dzīt nabadzībā un parādu jūgā!
atbalstītājs
a
RP- vienīgā partija, kura neshēmo, nesola ķīseļa upes piena krastos un nešūpo valdību, bet gan strādā tautas labā un kurai ir stingri principi attiecībā uz valsts nozadzējiem. Lai veicas! Domājoši cilvēki, Latvijas patrioti jūs atbalsta un atbalstīs vienmēr.
un arī
u
nestrādā
  • 5
  • 8
..
.
Lai valsti "restarteetu" nodoklji jaamazina vismaz uz pusi..10Ls vairaak neliidzees-situaacija ir katastrofaala. Vieniigaa prioritaate ir iedziivotaaju dziivesliimenja audzeeshana,viss paareejais veidosies pakaartoti
W
W
Pašiem vajag kādreiz palasīties, ko solījuši
secinajums
s
Komenteetaajiem buutu jaapalasa, kaapeec shis vai tas nav iistenojies, netaa visu par visiem var atrast, ja atminja par iisu!
  • 4
  • 0
Gerda
G
Pirmais darbs Izglitbas ministrijai ir likvidet visas tas skolas, kuras notiek beru izglitosana svesvalodas vai okupantu valoda- krievu valoda. Latvija valsts valoda ir latvieus valoda un tas nozime, ka visas Latvijas valsts, pasvaldibu skolas izglitiba ir janodrosian 100% Latvijas valsts valoda- latvieus valoda.
kā tad
k
Jā, Kononova jau ieskrējās, lai likvidētu lauku skolas
  • 2
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas