Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Reformu partija noskaņota atrisināt ebreju organizāciju īpašumu restitūciju jautājumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
punkts
p
Tie, kas prasa ipasumus nav cietusie!!!!! Vai tas vienreiz nav skaidrs?! Lai Suharneko paskaidro Latvijas tautai kaa vins ir cietis holokaustu! Mantrausiba iznicina cilveci.
Dr.xy
D
Atdot kadam to, kas vinam nepienakas, ir absurds un nelikumigs pieprasijums. Tatad sis "jautajums" ir izsmelts ! NAV jadod nekadas atbildes "prasitajiem",NAV jariko diskusijas,NAV jariko kaut kadas "petisanas". Schluss ! Basta ! Amen!
rekonstruktors
r
Manuprāt vajag teikts skaidru un taisnu - NĒ! Īpašumos ietilpst grausti, bet ir arī īpašumi, kas ir izremontēti. Un kādas vēl kompensācijas? No mūsu nodokļu maksātāju algas! Tas viss ir diezgan utopiski. Atkal tiek izmantots manipulējošais vārds - genocīds. Latvieši tika iznīcināti gandrīz pilnībā un ko tad mums teikt? NĒ< NĒ un vēl vienu reizi NĒ.
tiesaam?
t
bija otraadi. gandriiz pilniibaa tika izniicinaati ebreji, bet ne par to ir staasts. staasts ir par to, ka gan latviesi, gan ebreji ir cietusi no totalitaaro reziimu represijaam un taapeec nav saprotama dazu klaatesoso veeleesanaas turpinaat totalitaaro reziimu praksi un represeet citus.
  • 0
  • 0
migla
m
Vai pajautāji Latvijas tautai, pirms solīt atrisināšanu?
Helena
H
ebreju kopiena Otrajā pasaules karā cieta visvairāk... Vai patiešam? Itka cilveks ar augstāko izglitību , bet skaitīt neprot! Visi dati liecina ka vissvairak cietuši ir latvieši. Bet ko var gaidīt no žīda? Šai partijai būs vaks, ja viņi turpinās vjach.dombrovska garā!
jautaajiens
j
kjiiveesanaas par to "kursh vairaak cietis" ir zemiska un atbaidosa, jo seviskji tad, kad tiek izmantota lai diskrimineetu otru pusi. es vareetu kjeekja antisemiitiem atgaadinaat, ka nacisti bija paredzeejusi ebrejus vispaar izniicinaat.
  • 0
  • 0
no taalienes
n
ak šīs svešvaru pārpirktās nabaga dvēselītes!
Bille
B
Kāpēc atrisinātam jautājumam laiku pa laikam parādās, ka to vajadzētu atrisināt?
lūriķis
l
Visus jautājumus un problēmas atrisina lielā samierinātāja un līdzinātāja...
  • 0
  • 0
kK-K
k
... VISPIRMAM: ...JABUT GODIGAM !!! KAS TAD ISTI BIJA 'Homo 'sovieticus ' ?UN SASTADIJA TO SPICI??? un soreiz neatstasti partijas liniju par sarkanajiem letiniem - tiem nebija teiksana ! ... Un 'homo sovieticus' nezmiedza TIKAI zidus vien ... BET ... VISUS NETIKAMOS PAKLAUTOS ( starp citu 200, ooo no 300 000 CCCP palikusajiem letiniem vienkarsi pazuda liku bedres ar Stalina vai kada cita paveli ) .... Tapat , Rapaporta aprakstitas Stalina represijas pret zidiem isteniba bija 'homo sovieticus ' vadibas' PASTIRISANAS ---- NO INTERNACIONALA KOMINTERNA KLIKES GLOBALISTIEM TIKA APKAROTA CIONISTU KLIKE !!!! ... UN LETINIEM, UPURIEM , tapat ka parastiem krieviem, TU R NEBIJA NEKADAS TEIKSANAS ...
Juzis
J
Jūdasi!
atklati
a
Ebreju sabiedrisko organizaciju vaditaju ( tie kas pieprasa sab. ipasumus)biografiju uz galda un tad atklasies, ka sie ebreji Latvijaa iebraukusi pec kara no PSRS! Un tadi pieprasa ebreju sab. celtnes no 20 gadiem! Sausmas, kas te notiek! Un politiki uz vedera lidis vinu prieksaa, lai tik ieklutu Saeimaa!
afera
a
Ipasumus var atdot tikai tiesajiem asins radiniekiem un nevienam citam! Punkts. Sab. ipasumus nedrikst atdod sen neesosam organizacijam un tas jaunaas, kas tagad ipasumus prasa, grib vienlkarsi piesavinaties mantu, kas viniem nekad nav piederejusi, un vini par sim ekam pat nevienu santimu nav maksajusi! Nu kaaa var atdot tadiem, kas pat 1 santimu nav ieguldijusi! Pietiek mahinaciju un politika ir viena liela meliga afera. Un tada ir sii tagadejo ebreju ipasumu pieprasisana. Afera! Un ja politiki ies sis aferas pavada, tad viniem nav vietas Saeimaaa!
nu nu
n
Ebrejiem ir ne tikai kapim, ari ebreju slimnica, ebreju skolas utt. Slimnicu es uzskatu par sevi nostadiosanu pari citiem. Jo nedrikst arstet pec tautibas principa. Sarakstu uz galda, kas jau pieder ebrejiem!
vilnis
v
ja Klintonei butu kadus radiniekus paklavusi tadam teroram kadam paklava latvijas iedzivotajus pec 1940, tad vinas domas sini jautajuma kardinali mainitos. kaut kadiem no psrs 1980 iemigrejusiem migrantiem vispar nav nekadas tiesibas seit, vini ir musu viesi.
K-K
K
... Ja KADS politikis VAI politiska partija, SOREIZ RP, nav IEPAZINUSIES ar VISIEM VESTURISKIEM 'ASPEKTIEM', (domajams ari ari AR TAS izvelu konsekvencem) KUR NU VEL JURIDISKIEM , ETISKIEM UN MORALIEM, TAD KAMDEL IR JAMULD ARPUS KARTAS ???? ... KAS TE BEZABRENE NOTIEK ???? ...KAM KALPO SI PARTIJA ????
pareizi
p
Zvirbulenam pilniga taisniba. Tiesi ar sarakstu, kas jau atdots un pieder ebrejiem pasaulei mute bus ciet! Citadi Klintone domaa, ka ebreji Latvijaa dzivo zaru budas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas