Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Reformu partijas kongresā gan kritizē citas partijas, gan pievēršas paškritikai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ridzinieks
r
tur tādas cvetkovas un rubiki ir simtiem.
??? - Trīs soļi
?
Visspēcīgākais no Trīs soļu ieteikumiem protams ir: pierunāt Ķīli iestāties partijā. Viņam taču tur nav ko darīt. Ķīlis ir grāvējs, sagrāva izglītību, bet RP taču nav jāgrauj, tā ir jau sagruvusi. Ķīli vislabāk būtu ieteikt uzņemt SC.
Kamikadze
K
Cirks aizbrauca, bet klauni palika... Tur nav vairs ko piebilst...
tris solji.
t
Partijai nav ne vainas. Un lai ko klukstetu "politologi", viniem ir visas izredzes, ja: 1) Skaidri un detaljas nodefine uz kadiem principiem sadarbosies ar SC; Lidz sikumiem un personalijam. 2) Skaidri un detaljas paskaidros savu valodas politiku izglitibas joma; 3) Pierunas Kjiili iestaties partija Tie butu obligatie prieksnoteikumi. Tad 5 procenti var but aizsniedzami un "zelta karts" nakamaja parlamenta. Bez taa - bezceris.
pilsonis
p
Ieskatos, ko solīja RP izglītībā: Pāriesim uz efektīvu profesionālās un augstākās izglītības finansēšanas sistēmu, kas būtiski uzlabos izglītības kvalitāti un studējošo motivāciju. Uzsāksim īstenot aktīvu reemigrācijas politiku – nodrošinot aizbraukušajiem informatīvu atbalstu, aktīvu izglītības un kultūras sadarbību. Kaut kā nemanīju jūsu aktivitātes! Kāpēc uzrunā ir jākritizē citi? Iesaku konsultēties pie psihiatra.
krokodils-visiem
k
Visu histērisko komentu autori ir izbijušie šķēšleslembveidīgie parazīti.
pilsonis
p
Zatleram nav ko uztraukties. Tajā brīdī, kad SC būs gatava pārņemt varu, tā pabīdīs uz otro plānu dažas iezīmētas personas. Politiku jau tas nemainīs.
Paldies RP !!!!
P
Paldies Zatlera kungam un RP partijai par to ka riebigos zaglus-lembi,skeli,minhauzena delu sleseri un daudzus citus apklusinaja !!! Ja nebutu rikojuma Nr.2 - mums sodien naktos matuskas krievijas sastava lembim kurpes laizit... Jau ta sie sudu vel joprojam smird , bet kas butu noticis ja lembis visu valdibu par sazagto naudu butu nopircis + slesers visus celus,dzelzcelus un ostas butu sev paklavis bet skele parejo ???? Sos nomelnojosos komentus raksta tie,kam "sap" ka nevar vairs tik atklati zagt + vinu pakalpini. Paldies Zatler, par uzdrikstesanos toreiz un izturibu tagad !! Suni rej,karavana iet talak.
Ko reanimēt?
K
Vai šis pats tika līdz tribīnei vai miesassargi uznesa? Ko reanimēt? Vai nelikumīgo rīkojumu Nr.2? Kā varēja tā spēlēties ar augstāko valsts institūciju? Kā varēja izrādīt tādu necieņu valsts vissvarīgākajām amatpersonām? Tikai lai tiktu atkal pie siles? Kauns!
Tam suber
T
Kur tu te partiju redzi? Jā, ir pāris antiņu, bet pārējie SILES rukši, kuriem tik interesē pie tautas pupa piezīsties.
  • 1
  • 2
Super
S
Paldies Dievam, ka RP neatbalsta taadi subjekti, kaa tu:) Nezin, kurai partijai ir paveicies ar taadu elektoraatu?:P
  • 2
  • 1
Nodevēji
N
"Ļoti konsekventi" tie reformisti, kas pirmie gan rosināja jautājumu par bērnudārziem kā vietu, kur bērni mācās valsts valodā, taču pēc tam reālajā dzīvē pēkšņi uztaisīja pagriezienu par 180 grādiem, "uzmetot" NA un savus kolēģus piekrāpjot ... Kā tad ir ar to RP praktisko rīcību valsts valodas jautājuma sakarā bērnudārzos? Kā tad šī rīcība saskan ar RP vārdiem vēl pusotru gadu atpakaļ? Kuri tad ir tie piekrāpēji?
Utte
U
Demitera vietā būtu uzaicinājuši Dimiteru. Vot kumēdiņi būtu.
Hei, Utte
H
Loba duma. Dimiters vismaz kādu sakarīgu tekstiņu nodeklamētu un mūzīķi sacerētu. Bet ko šitie nejēgas?
  • 4
  • 1
Zatler, nokaunies!
Z
Zatler, vai Ļiļka arī bija kongresā, vai tērē mūsu naudiņu?
Bambaks
B
Reformu partija savu džokeri jau ir izspēlējuši- pēc Prezidenta rīkojuma Nr.2 uz viņiem tika liktas lielas cerības, ka beigsies Dombrovska stagnācija un dzīve ies uz labo pusi. RP saņēma vairāk balsu kā Vienotība, bet Dombrovskis un Āboltiņa ar veiklām intrigām atkal tika pie varas. Tagad Dombrovska stagnācija turpinās, un PR ir parādījusi savu nespēju. Otras iespējas nebūs.
Joks.
J
Joks jau tāds, ka tā interese par tautu zaplerēniem beidzās jau otrā dienā pēc vēlēšanām. Tagad šie jūt tikai SILES smaržu un turēsies tur kaut vai sprāguši. Vienkārši šī partiju sistēma ir jālikvidē un tautai pašai jāizvēlas un jāvēlē savi priekšstāvji kā to paredz Latvijas Satversme. Žēl, ka Satversmi gandrīz neviens nelasa. Joks.
  • 5
  • 0
Milda
M
Kauns man par to Zapleru Voldiņu. Paņēma sev azotē avantūristu ķuili un abas blondās kazas un nolaida tādu luni, ka vēl vēsturniekiem ilgi nāksies viņu stulbumu analizēt. Būtu nu pratušies un to mākslīgo sili ciet taisījuši, jo ne domu, ne darbu no viņiem nesagaidīt.
Nu, nu ...
N
.... lozungi VL-TB/LNNK ir pirmajā vietā, bet praktiskā darbība neseko, pauda Zatlers. --- Patiesi. NA noticēja RP paziņojumiem un paceltajiem lozungiem, ka bērnudārziem jāpāriet uz apmācību latviešu valodā (to reformisti pauda referenduma laikā par krievu kā valsts valodu Latvijā), un vairākkārt tāpēc rosināja par to balsot Saeimā un MK, atbalstot RP sludināto. Taču RP no saviem vārdiem pēkšņi atteicās un bloķēja šos ierosinājumus. "Ļoti konsekventi" tie reformisti, kas pirmie gan rosināja jautājumu par bērnudārziem kā vietu, kur bērni mācās valsts valodā, taču pēc tam reālajā dzīvē pēkšņi uztaisīja pagriezienu par 180 grādiem, "uzmetot" NA un savus kolēģus piekrāpjot ... Kā tad ir ar to RP praktisko rīcību valsts valodas jautājuma sakarā bērnudārzos? Kā tad šī rīcība saskan ar RP vārdiem vēl pusotru gadu atpakaļ? Kuri tad ir tie piekrāpēji?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas