Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Repšes pieteikumu un Sudrabas varbūtējo nākšanu politikā Vienotība nesaskata kā draudus sev

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
SPILBERGS
S
NO RITA AR GARIEM PUSDIENAS EDOT AR ALUMINIJA KAROTI STREBEKLI BEZ MATIEM,UN GULET ATKAL AR MATIEM LIDZ PADUSEM UN TAA LIDZ NOLEKSANAI NO VANSHU TILTA
!
!
Repše cool - ekscentriskuma devu tajā teātrī vjag.
Freds.
F
Es tikai priecatos, ja Jaunups un Repse aizietu no Vienotibas, jo tiesi Jaunups bija tas kas gribeja sadarboties ar SC, par Sudrabu, pedeja laika kur tikai paradas kaut kadi speki kas ir pret Latvijas valstiskumu,ta Sudraba tur ir goda prezidija, nevajag aizmirst no kuras Bankas nak Sudraba, izskatas ka ari sapno par Kremla zvaigznem.
Vairis
V
Abi draugi vienādi,gan Repše,gan Jaunups,tikai redz tik daudz acīmredzamu nelietību Jaunups bija sastrādājis,ka Vienotība nedrīkstēja viņu vairāk pieturēt savā paspārnē,jo tie izsitēja-kasiera paņēmieni nebija vairs apslēpjami un ne tikai tas vien,viņš jau bija kontaktštepselis arī visos melnajos caurumos,kas draudēja ar reitingu kritumu tiesiskajai partijai.Bet te atkal kopā visi līdzīgie,sak mēģināts nav zaudēts,un cenšas atkal izmēģināt izspēlēt kārtējo triku rēķinoties uz dažu labu vientiesību.
Tūdaļ-tāgadiņš
T
Vieniegais reālais drauds kretīnu un zagļu varām ir sevi cienoša tauta , kaurai vēl ir palicis kaut mazliet nesačakarētu smadzeņu, kuras nepieļautu atbalstīt nācijas lielākos kretīnus. Šie 20 g. ir garantēti pierādījuši, ka Debīlijas parazītinkubatorā šadas tautas nav un nebūs, tāpēc visi varas pretekļi varēs ārprātā treknēt mūžam Bauriem uz kakla dejojot kretīndančus bez kaut kādiem tur draudiem. Latviet Turrries Nepadodies ! Urrraaaāāā un atkal....!!!
Durka Racing
D
Viņi toč nebrauc ar BMW?
vientiesīc
v
Repše labi izskatītos ar gariem matiem.
SPILBERGS
S
NO RITA AR GARIEM PUSDIENAS EDOT AR ALUMINIJA KAROTI STREBEKLI BEZ MATIEM,UN GULET ATKAL AR MATIEM LIDZ PADUSEM UN TAA LIDZ NOLEKSANAI NO VANSHU TILTA
  • 0
  • 0
asdfa
a
Stulbie latvieši ar savām mazajām partijgrupiņām to vien zin kā ķīvēties savā starpā. Nožēlojama tauta...
Ah tā
A
Jau sarunājuši kārtējo Karteli?
eVe
e
Par repši var piekrist, Vienotibai nebūtu ko uztraukties par savu kārtējo klonu. Par Sudrabu nedaudz ir piemelots jo baidās gan. Nesenās āboltiņas histēriskas ķengas to lieliski apliecina.
Metinātājs
M
Ko ierūsējušie vēl var saskatīt?
anna
a
Vienotībai gal'\igi acis aizpampušas savā pašapmierinātībā....
.
.
Veiksme ir tikai domu un darbības sadarbības rezultāts.
to
t
tev durkas templī iemācija
  • 0
  • 0
krjaukls
k
Šobrīd LV ir nogurusi no mesijām, Zatleriem, Sudrabām, u.c. Vienotība ir ieguvusi stabilu vēlētāju valstī, to skaits var tikai vairoties, atkarīgs no tā kā veiksies valdībai, secinu - vēl ir palikuši daži procenti lētticīgo, bet ja valdībai veiksies, pat tie izzudīs.. Repše un Jaunups saprot, ka viņu laiks pagājis tāpēc raustās veidot partiju un pareizi, jo tā būs lemta neveiksmei. Mani sāk izbrīnīt Freimanis kurš jūt, ka nav sapelnijis pietiekoši naudiņas un palicis pārāk lokans, bet tas viņam var maksāt dārgi, pat ļoti dārgi.
Murgs
M
... Tā uzskata sociologs Aigars Freimanis...Khm,khm
  • 2
  • 0
Andris
A
Ko reāli Repše ir izdarījis labu Latvijas labā?Kā baņķieris tusējās Laventa sabiedrībā un noskatījās kā uzmet apkrātos noguldītājus,pievēra acis uz Laukkredīta izlaupīšanu.Repšes labākais draugs baņķieris Belokoņs tiek vainots Kirgīzijai piešķirtās 200 miljonu dolāru palīdzības nozagšanā.Tautas intereses jau Repše noteikti nepārstāvēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas