Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Repši Latvijas attīstībai vadībā nomaina Juris Pūce

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ilmars
I
Kad Repse tiks nosutits uz kadu trako namu, lai vinu tur aparstetu???
Fredis
F
Dz\irdēju Repšes, Pūces un Jaunupa runas. Viņi izstrādāšot labāku programmu... Arī esošajai nebija ne vainas. Vaina bija cilvēkos. Repše savu iespēju izmantoja nelietderīgi. Pūce bija iejaukts kaut kādos ministrijas skandālos. Jaunups pazistams kā liels kombinātors sev par labu. Tādi personāži neiedveš uzticību. Neviens nav parādījis, ka spēj NESAVTĪGI kalpot Latvijai. Un pat par pusmiljona samaksu nē. Tad kādas izredzes? nekādas! Uzticības kredīts iztērēts! Tqaas nu jākrāj no jauna ar reāliem darbiem valsts labā. Tikai tad kaut kas varētu iznākt.
partaigenosse >> korupts
p
Gan Ķīlis, gan Bondars - abi tādi pūt un palaid. Ja Repše vēl tā nekas, tad Pūce - galīgi garām !
pagrabos, pie kaķiem
p
lai viņi vairo savu biedru skaitu !
korupts
k
Ierēdnis nekad nebūs līderis, lai cik zinošs viņš arī ir. Jābūt gudram kā Ķīlim vai izskatīgam kā Bondars.Vē labāk, ja abi kopā.
par ķīli
p
ķīlis bija nelietīgs, grasījās pārkrievot mūsu valsts augstskolas, kopā ar inesi stūri no izm cenšoties ieviest krievu studiju valodu visās Latvijas valsts augstskolās, labi, ka viņu patrieca
  • 4
  • 1
:)
:
Katram LATVIJAS ATTĪSTĪBAI biedram jāiesaista partijā viens rads vai draugs:))))
stingrā mamma
s
Ja nu kaut kā žēl, tad noteikti par to, ka neviens nenotiesās Repši par visiem kaitējumiem, ko viņš jau kādreiz Latvijai kā valstij nodarījis un vēl vairāk par tiem kaitējumiem, kuri valstij kaitēt turpina -- kā knābja strīķēto daļu, kam nekāda sakara ar tiesikumu. Par autoceļu fonda likidāciju, par kultūrkapitāla fonda veidošanas maiņu šo slimnieku autolietotājiem derēja test ar monķirovkām, gleznotājiem nomālēt brūnstrīpainu un performanču meistariem - vilkt pa granti aiz kliba zirga ratiem. Vienīgi viņa garakaite varētu liegt viņu tiešat pēc nopelniem. Nez, kādēļ LR netiek ievist likums, ka vismaz premjeru un finansu ministru amata kandidātiem nav jānes ārstu konsīlija apliecinājums par nevainojamu gara veselību?
zahars
z
Dzīvo miroņu festivāls, rezolūcija : aizliegt liet sudraba lodes un tēst apšu mietus....
Buba
B
Balts zārks ar melnām pumpām ...
Alberts
A
Šmuc parteja ar šmucfīreriem
erzerums
e
Tā gan skumja ziņa! Man gan labāk tīk uz pigoriem orientētais Einis.
Repsis Rapsis
R
Repše tur bija kaa darvas karote medus mucaa - tadell arii par ssiem neviens nebalsoja...
joj
j
Arī pārējie, kā bija ziņots medijos, ir apšmucējušies
  • 3
  • 0
Ne gluži
N
Repše tur bija visgudrākais pat ja visdīzvainākais. Par šiem nebalsoju ultralabējās programmas dēļ un Pūces dēļ, brīnums, ka dienās, kad atzīmēja gadu pēc Zolitūdes traģēdijas šis neko twitter neierakstīja, suns zina, ko ēdis.
  • 5
  • 2
Lūk vietējās populācijas pieaugums
L
Imigranti nav risinājums,jo tad zūd jēga valstij. Tā kā es neredzu uzplaukumam ne mērķi,ne iespējas. Laikam kļūsim par globālklaidoņiem,kas sazināsies pidžininglišā. Musļiki arī klejos jo nav ražotāji. Jukām galu neredzu.
vo-blje.blje ohujet ar gradiem
v
Pūce ieguvis jurista profesionālo kvalifikāciju un maģistra grādu Latvijas Universitātes Juridiskajā fakultātē un maģistra grādu vadības zinātnē Ekonomikas un vadības fakultātē. No 2001. Līdz 2010. gadam bijis Latvijas Universitātes senators un kopš 2007. gada ir arī pasniedzējs Latvijas Universitātē. No 2010. līdz 2013. gadam bijis Ekonomikas ministrijas valsts sekretārs. Ir nodibinājuma Latvijas Universitātes fonds valdes loceklis, vairāku zinātnisku publikāciju un pētījumu līdzautors.
Vārds
V
Tad jau skaidrs, no kurienes tik daudz par "fondiem" zin. Diez sievas NVO vel arvien tik daudz būvnieku ziedojumus "pievelk" vai ballīte beigusies.
  • 5
  • 1
Es nevaru iedomāties
E
Kāda varētu būt pozitīva attīstība sarūkošā populācijā.
dfg
d
Piemēram, populācijas pieaugums.
  • 2
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas