Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +24 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Rīcības plānu nelegālā tirgus apkarošanai pieprasa gan cigarešu, gan alkohola ražotāji

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
redīss
r
Preiļos botkins arī gāja caur veikaliem . Zinu cilvēkus, kas nopirka, pagaršoja un lēja laukā. Bet gali ta ūdenī
Teodora
T
Kādreiz, 90-gadu sākuma Rīgā klīda valodas par to, ka tieši pašā LB esot viens vesels cehs, kas rullējot tikai "krutku". Tā esot gājusi pārdošanā veikalos un kafejnīcās.
jojo
j
Tikai nevajag atkal rīkot tās tukšās akcijas ar mazo točku ķeršanu, lai tak vienreiz noķer ar kādu klielo zivi.
bimbam
b
Dzert ir slikti, bet ja jau ta daram, tad pa prieksu alkohola razotajiem butu jasak razot k v a l i t a t i v s alkohols, jo pat prestizos veikalos ir sanacis nopirkt snabi, no kura smakas vien jau sak galva sapet un vemiens nakt! Konkreta gadijuma iet runa tiesi par LB produkciju! Nav starpibas, vai dzeram oficialo vai pagridas krutku!
maļavkins
m
Ludzā pilns tirgus ar Krievijas cigaretēm un šņabi un visiem viss pie vienas vietas
13.janvaris.
1
..idioti .darismi so darisim to??? varbut vispirms padomajiet dzilak kapec ir taka ir.vispirms ir fizikas likums,no pilnaka trauka arvien udens parpludis uz tuksako,jo kontrabanda ir absoluti visas valstis kur lieas cenu atskiribas.cilveki gadsimtiem smeke,dzera un dzers. Bet kad saka kad nevar samazinat akcizi,blefs,un tiri dirsa lideja atruna,mes eiropai neesam vajadzigi iznemot ka bufervalsts ar krieviju,bet ir tadi pedini kam ir samaksats un nosledz visadus mums loti neizdevigus ligumus,un patejie cies no ta, tiesais piemers tagad ar akcizes nodokli..tapec saksim domat un rikoties pasi,neviens,neviena partija neatrisinas musu problemas.
!
!
Tie nav gluži tie miljoni - tie ir arī veselības aprūpes miljoni pēc baudas. Beidziet demagoģēt - tirgus ekonomika, ja nepērk, domā pats, kā rīkoties, lai pirktu. Turklāt vēl šādu mantu, kas nav pirmās nepieciešamības prece - un nekad nebūs.
Hmm
H
man ir plāns --- Plānveidīga iedzīvotāju izglītošana par smēķēšanas un alkohola lietošanas kaitīgumu, tā neatgriezeniskajām sekām.. Tad vēl - līdzekļu piešķiršana zinātnei, ar mērķi izstrādāt speciālas vakcīnas, lai tauta nekad neuzsāk smēķet .. dzert alc.. +zāles, kas palīdzētu ātri atmest šos netikumus.. Tāds ir mans plāns
redīss
r
Viens maza auguma labi paēdis čali deviņdesmitajos gados taisīja biznesu ar muitas moliktavām.Tajās ar spirta kravām darījās baigie podi. Tagad šis čalis ir Šļešera padomnieks.Morāle-labs padoms zelta vērts.
w
w
alkohols,cigaretes,gāzes baloni- ejošākā pierobežas prece
dālija
d
VID vajadzētu pastiprinati darboties Latgalē, tur jebkurā veikalā var dabūr Baltkrievijas, Krievijas nezināmas izcelsmes alhokolu. Tas jau notiek 20 gadu garumā.Vajag izņet to visu no apgrozības un sodīt pārdevējus. Viņi zin no kurienes viņu veikalos ir alkohols, cigaretes. Kāpēc nekas līdz šim nav darīts?
Teodora
T
Nu, viens no diviem- vai nu tā kā šeit "Pirmais" raksta- vai nu arī ar saprātīgākām cenām. Nu un, ka EU kaut ko tur paredz. Esam arī dzirdējuši, ka Štatos it kā pudelīte Coca-Cola maksājot $ 20,- ...
!
!
Ja nebūs kontrabandas, ko tad smēķēs policisti? Un no kā paņems naudiņu par acu pievēršanu? Nevajag taču iedomāties, ka mūsu paziņu, radu vidū nav neviena policista,
Juksis
J
Var jau to cīņu pret nelegālo šņabi un smēķiem izpūst līdz globālām batālijām, bet aiztaisīt caurumus uz robežas ar Krieviju un Baltkrieviju, liekas, nav pa spēkam nevienam "spēkam."
volk tambovskij
v
taapeec jau tiek biidiita uzņeemeeju partijas radiišanas versija , jo naakamaa saema vairaak var nebuut jumts paar kontrabandu , kuru izdevaas likumiigajiem zagļiem un laupiitaajiem nopirkt , pie mums visu var mainiit tika saeimas veeleešanas , mums pat budžets paredzeets liidz oktobrim , ... kontrabandu masveidaa nepaardos točkaas , šņabis un degviela tiek tirgota oficiaalaas bodees , jaaņem purinaat bodnieki , šņabis bodees nopeerkams tik riebiigs , ka nav dzerams , ja andelmaņiem nebuutu atbalsts saeimaa tad kontra labi ja 10% vilktu, kas tad to 40% eenu ekonomiku taisa ja ne paši kuri sevi deevee par uzņeemeejiem , ... partiju sagribeejušies , tad jau Leiškalnu ņemat savaa paspaarnee un par premjeru , specs uz liimeņa , .... godiigiem uzņeemeejiem saeimaa nav ko mekleet , nesaprotu ko uzņeemeejs dariis saeimaa , pa to laiku bizness aizies pa burbuli , ja godiigi ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas