Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Riekstiņš: TP vēlētāju samulsināja PLL piedāvājums par bībeles mācību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nils
n
man gan aizdomas, ka pie vainas TP alkatīgā un nekompetentā rīcība, kas pēc šādiem apgalvojumiem, šķīet, nav mazinājusies (nekompetence galvenokārt).
Julis
J
lai nu nokautrejas un netiko vel klut par prezidentu!
fakti
f
Māris Riekstiņš, bijušais komunists, Fizkultūras institūta absolvents un šā institūta komjaunatnes sekretārs, Maskavas nomenklatūras kadrs padomju laikā, kad strādāja par Jaunatnes Organizāciju Komitejas (faktiski komjaunatnes centrālkomitejas ārējo sakaru nodaļa, cieši saistīta ar KGB) vadītāja vietnieku. Izglītība: 1985. gadā beidzis LVFKI – sporta pedagogs, 1993 LU Juridisko fakultāti 1985. sācis strādāt LVFKI sporta spēļu katedrā 1983–1985 Fizkultūras institūta komjaunatnes komitejas sekretārs 1987–1991 Jaunatnes organizāciju komitejas priekšsēdētāja vietnieks 1991.g. dec. – 1993. LR Ārlietu ministrijas sakaru referents 1993 – iecelts par Ārlietu ministrijas valsts sekretāru. Riekstiņa sievas Irēnas tūrisma firma "VIA Rīga" nodrošināja ministrijas darboņu ārzemju lidojumus. 2004 – iecelts par Latvijas vēstnieku ASV. ASV mēdijos sasmērējies, kad vides aizsardzības aktīvisti aptur Riekstiņa mēģinājumu nozāģēt pie Latvijas vēstniecības augošu retu koku. 2006.g. februāris – iestājies Tautas partijā. Ārlietu ministrs Māris Riekstiņš (TP), atstājot premjera biroja vadītāja amatu, 2007.g. novembrī saņēma kompensāciju ap 2000 latu. Ārlietu ministra Māra Riekstiņa (TP) ģimene 2008.g. tikusi pie jauna mitekļa jūras kāpu aizsargjoslā, kas juridiski ir noformēts kā palīgceltne - klēts
mzgd
m
Vispār jau vēlētājus samulsināja pats permanentais prezidenta kandidāts Māris un tas, ko viņa partija izdarīja ar valsts ekonomiku, bet, ja jau tikai reliģija pie vainas, lai nu tā būtu :)
Tenis
T
Vēlētājus samulsina tas, ka vēl joprojām par korupciju nav notiesāts neviens augsti stāvošs politikānis. Kad tas notiks?
kodols.
k
Riekstin, beidz muldēt. Tu sāc kļūt līdzīgs Šleseram un Rubikam. Saproti 1X, ka izlietu ūdeni nevar sasmelt !
AM
A
Stulbais, ciniskais, augstpratigais Riekstins ir iedomajies, ka vins ir kaut kas svarigs, bet patiesiba sis augstpratigais kretins ir viens nekaunigs, pretigs cilveks.
ērce
ē
Pietie TP propaganda !
bij. TP vēlētājs
b
Nezinu, varbūt ir arī tādi, kuriem pēdējais pīliens bija PLL un cits, ko pieminēja Riekstiņš, bet es nolēmu nebalsot par TP vismaz gadu āgrāk. Kā dažus iemeslus varu nosaukt Kalvīša homofobiskus izteicienus, kad viņs bija premjers, praida nesargāšana no huligāņiem, kad IeL ministrs bija Segliņš, (pats esmu hetero, starp citu, vnk man ir liberāli uzskati), Segliņa bezdarbība Vēcrīgas nemieru laikā - sedēja mājās, dzēra vīnu un ņirdza par to, ka Vecrīga sit stiklus un apgāž mašīnas - superīgs iekšlietu ministrs! Vēl Gazproma lobēšana, fin. ministrs Slakteris... Slinkums rakstīt daudz, bet pat nosaukto faktu jau pilnīgi pietiek, lai vairs nekad nebalsotu par TP. Jā, ari paša Riekstiņa klēts, citu starpā.
tt
t
Jācer, ka par dalību kongresā būs paņemts atvaļinājums uz paša rēķina. Vispār atbildīgs mums tas vēstnieks NATO: Lībijā kariņš, bet šis izvēlas murgot Rīgā kaut ko par abildību :)
Guntis
G
Haa, par ''sili, no kuras pastrebties'' - kaa naglai uz galvas! Neuztraucies, Riekstinja kungs, gan jau atgrieziisies, lai straadaatu!
Rezumē.
R
Latvijas izsaimniekotāji sacerējušies uz atdzimšanu,jāsmejas par šiem feniksiem.Tautas partijas vēlētāji beidzot saprata ko viņi bija ievēlējuši. Uzņēmumu padomes bija viņu siles un barotnes. Nevajadzēja tik alkatīgi rīt,bet vajadzēja valsti vadīt .Nezin kur sev attaisnojumu meklēt,nu viņiem Bībele vainīga.Ieteiktu katram no viņiem izlasīt kaut vienu bausli no Bībeles:"Tev nebūs zagt!", un to ievērot ,tad varbūt vēlētājs būtu Tautas partiju izvēlējies. "
patiesība
p
Riekstiņa kungs,bīsties labāk Dieva,citiem Dieva vārds un Bībele palīdzēja grūtos brīžos un sasniegt garīgu mieru un labklājību,bet redz Tautas partijai bībele traucēja saņemt tautas atbalstu vēlēšanās
el Paso
e
nu ja visi šie pekstiņi par to kāpēc izgāžas vēlēšanās kungus pašus mierina un viņi paši tiem tic, nu tad prieks par viņiem :D reāli, vajag paskatīties pagātnē, vārdi Kalvītis, Demakova, Šķele, Segliņš, Slakteris ..... var turpināt un turpināt + sarakstam var piemest pa ka'dam korupcijas skandāla, vēja enerģijas kvotu skandālam, tumsas pilij utt utt , tas arī ir iemesls jūsu pagrimumam oranžais mēri (kurš, Paldies Dievam ir izdziedēts un vairs nemoka Latviju)
K-K
K
... Un sis TP partijas apologists, bez iespejam saprast savas partijas nodevigas programmas iespaidu uz tautas un valsts nakotni vel murmulo ... par kaut ko kas nav pieradams, ar secinajumiem kuri ir apsaubami ... ... Un tad vel censas kapt ar Skeles palidzibu VP kresla !!! ... Beidz tacu vavulot vispareja veida - ja gribi but lideris - nu tad saki atklati: Kadas tad ir partijas jaunas VERTIBAS un KAM NO TAM NAKS LABUMS?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas