Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 7. jūnijs
Gaida, Arnis, Arno

Rīgas dome plāno renovēt bijušo pašvaldības bērnudārzu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šausmas
Š
Šausmas par to cik izmaksā bērnu dārzi. Vai nav labāk tās summas atdot ģimenēm. Cik tad darbavietu garantē b/d? Bet ģimenē atradīsies vecmāmiņa vai vectētiņš un līdz pirmskolai b/d vispār NAV VAJADZĪGI.
versija
v
Āža kāja ir izlīdusi ārā. Tātad kāds būs sagribējis noprihvatizēt bērnudārza ēku. Būs aizgājis līdz pazīstamam domniekam un piesolījis piķi. Sarunājuši nodot renovējamo, bet jau gatavo bērnudārza ēku privātajai partnerībai. Pie viena uzlikuši Izglītības departamenta politiskajām prostitūtēm izstrādāt saistošos noteikumus par piemaksām no Domes - speciāli tā, lai tie būtu izdevīgi tieši šim veiklajam prihvatizatoram. Galu galā bērnudārzam līdzi nāk zeme, uz kuras varēs piebūvēt klāt veikaliņus.
Žora
Ž
Kāpēc jāmelo, ka RD pirks vietas un atrisinās rindu problēmu? RD saka, ka naudas pietikšot tikai dažiem īpašajiem b/d, ko grupas nopirkt. Visiem vietas tāpat nepietiks.
psihiatrs
p
Atnāc uz vizīti, varbūt tava debīlisma attīstību var apturēt!
Dr.xy
D
Olegs Burovs un Rigas domes SC cekisti,gatavojas ierikot bernu darzu,lai audzinatu jauno cekistenu paaudzi.
Latweets
L
Viņš prognozēja, ka iedzīvotājiem par bērnudārzu Maskavas ielā 256 varētu būt liela interese, jo līdz ar Dienvidu tilta uzbūvēšanu šajā vietā ir labi attīstīta infrastruktūra. ----------------- Viņi tur remontēs bērnudārzu vai būvēs tirdzniecības centru?
Terorists
T
90 gadu vidū atdodam bērnudārzus par svietmaizi,bet kad Rīga pārvēršas par nebeidzamo cilvēku pieplūduma vietu reanimējam ko varam.Nu redzi nu kādi mums politikāņi LR savairojušies un turpina vairoties.
b/d
b
Tagad jau maisam gals vaļā - var taisīt privātu biznesu uz bērnudārzu rēķina, turklāt slaukt pašvaldību uz līdzfinanssējumu un papildus vēl prasīt no vecākiem. Ēka arī praktiski ir gatava, drusku jāpieremontē, un gan jau pašvaldība piemetīs. Nu saki viens cilvēks, kāpēc lai kāda mamzele ar sakariem pie politikāņiem un kura pīpē kontrabandas papirausus no Krievijas, netaisītu sev skaistu biznesu? Sāksies jauna ēra - bērnudārzu priekšnieces brauks uz darbu ar leksusiem - ap vienpadsmitiem, kad būs izgulējušās, un tīsies prom, kad būs padzērušas kafiju, sasmiņķējušās un sapīpējušās b/d ierīkotajās smēķētavās. Bet tomēr ir cerība, ka šī piparbodīte aizklapēsies ciet pēc nākamajām vēlēšanām. Muļķa mēri mums nav vajadzīgi, un viņu mamzeles un blatņiki tāpat.
Oskars
O
Tur būs KRIEVU desanta KAZARMAS.
Matīss Kaļāns
M
Viss jau būtu labi, ja vien varētu paļauties uz domes "labo gribu". Būtisks ir jautājums, kāpēc ir jāsarežģī process taisot plašākai sabiedrībai neskaidrus, RD ierēdņu virzītus iepirkumus un "bērnudārzu atjaunošanas projektus", ja pavisam vienkārši var ieviest principu "nauda seko bērnam", kā rezultāta tirgus pats atrisinātu rindu jautājumu! Prakse un pieredze rāda, ka resursu apsaimniekošanā privātās struktūras ir efektīvākas un kvalitatīvākas nekā valsts institūcijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pārkāpumi un sodi aug

Trešajās valstīs reģistrētie transportlīdzekļi būs jādeklarē CSDD sistēmā.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas