Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Rīgas domes deputāts Skuja uzvārdu nav mainījis krimināllietas dēļ

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Noriss
N
Ušļakovs šodien TV taisīja izrādi .Uz žurnālistu jautājumiem kā vienmēr atbildēja izvairīgi ,lai neteiktu vairāk - neatbildēja. Visā visumā iznāk tā .Pēc ušļakova domām zolitūdes traģēdijā Rīgas Domes ''zieds '' ar ušļakovu priekšgalā ne pie kā nav vainīgi.Viņš vainu uzveļ likumdošanai.Tikai kā izskaidrot būvvaldes nolaidību !? Viņam degunā tika iebāzti dokumenti ,ka sobrīd nolaidība turpinās ,bet viņš redziet vai žurnālistiem netic ,un vēlāk pārbaudīšot patssameklējot dokumentāciju,bet tikmēr kamēr viņš kaut ko pārbaudīs cilvēkiem atkal viens jumts var uzkrist uz galvas.Dotajā mirklī ušļakovs lobē Ķirsona ēstuvi''Māja"" kura nav nodota un pieņemta eksplotācijā,bet cilvēki top jau apkalpoti.Ušļakovs turpina būt savā vietā .
krabis
k
Ja nedaudz paskatās, kas notiek RD iekšpusē, tad Ušakovu varētu nomest no amata jau tūlīt. Pietiktu jau ar Rīags t.s. brīvostu un "slaveno" namu pārvaldi (pareizāk būtu teikt - patvaldību!). Un tas sviests, ko Ušakova jaunākajā Rīgas avīzē var izlasīt kā atbildes uz jautājumiem - RD par savu nespēju apsaimniekot Rīgas īpašumus visu noveļ uz Saeimu un valdību. Smieklīgi. Acīmredzot Skujam ir tikai viens skaidrs skelets, tāpēc pasilda to zupu. Pēc Ušakova Rīgā būs kārtīgs krahs un tas man, kā Rīgas nodokļu maksātājam galīgi neiet pie sirds.
precizējums
p
Jā, tiesa Skujam bija 2004. gadā par 1996. gada notikumiem. Nilam tas PR pašvaks, ja galdā liek n-tās reizes uzsildītu zupu.
raksturojums
r
jā, arī 1996 gadā skuja bija blēdis!
  • 2
  • 0
pasportistka
p
psrs varēja būt divi uzvārdi! pat kombinācija skuja-mudaks!
Varbūt iemācies lasīt!
V
“Padomju laikā nevarēja pasē likt divus VĀRDUS"
  • 0
  • 0
Vārds
V
Starp citu, Latvijā ir tāpat, Jaunzeme-Grende utt., tātad Skuja ir samelojis. "2001.gadā D. Žagars atkārtoti pieprasīja kukuli 6000 latu apmērā (...) Pa šo laiku J. M. Skuja paguvis nomainīt savu uzvārdu – iepriekš viņu sauca Jānis Iļjins. Taču, kā tagad apgalvo J. M. Skuja, uzvārda maiņa nav bijusi saistīta ar krimināllietu – viņš izlēmis pāriet mātes uzvārdā. “Padomju laikā nevarēja pasē likt divus vārdus un tad vienkārši nolēmu to nokārtot,” norādīja J. M. Skuja." Vai tad 2000.gados mums ir bijuši padomju laiki? Ko viņš murgo?
  • 0
  • 1
Laura
L
Murgs kaut kāds, zīmogu nav, kur likt tiem Rīgas domniekiem gan pozīcijā, gan opozīcijā. "Vēlētāji mani atbalstījuši", "zinu šo korupcijas drēbi no iekšpuses", tāds Džeims Bonds, arī uzvārdus maina, kā cimdus.
galīga putra
g
''2004.gadā Rīgas Apgabaltiesas Krimināllietu tiesas kolēģija Jānim Iļjinam (tā kādreiz sauca J. M. Skuju) piesprieda brīvības atņemšanu uz trim gadiem nosacīti'' ''Kukuļošanā starpnieks bija SIA ZOOM darbinieks J. M. Skuja, toreiz tika teikts Latvijas Republikas Augstākās Tiesas preses paziņojumā''
Vārds
V
Ušļakovs šodien TV taisīja izrādi .Uz žurnālistu jautājumiem kā vienmēr atbildēja izvairīgi ,lai neteiktu vairāk - neatbildēja. Visā visumā iznāk tā .Pēc ušļakova domām zolitūdes traģēdijā Rīgas Domes ''zieds '' ar ušļakovu priekšgalā ne pie kā nav vainīgi.Viņš vainu uzveļ likumdošanai.Tikai kā izskaidrot būvvaldes nolaidību !? Viņam degunā tika iebāzti dokumenti ,ka sobrīd nolaidība turpinās ,bet viņš redziet vai žurnālistiem netic ,un vēlāk pārbaudīšot patssameklējot dokumentāciju,bet tikmēr kamēr viņš kaut ko pārbaudīs cilvēkiem atkal viens jumts var uzkrist uz galvas.Dotajā mirklī ušļakovs lobē Ķirsona ēstuvi''Māja"" kura nav nodota un pieņemta eksplotācijā,bet cilvēki top jau apkalpoti.Ušļakovs turpina būt savā vietā
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas