Laika ziņas
Šodien
Migla

Rinkēvičs koalīcijas kodolā redz Vienotību un ZRP, neizslēdz sadarbību ar SC

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautrais
j
ar to skaidrumu ir ,ka ir...zināms puisis strādājis uz nebēdu, lai sev padirseni nopelnītu...
Tāds bija sākums
T
«Анализ проникновения российских криминальных структур в экономику и политические институты Латвийской Республики накануне парламентских выборов»
>>>---
&
Kāds, pjoliņ, tevis nosauktajiem neliešiem ir sakars ar ZZS?
K-K
K
... Paldies par 'apgaismojumu' ZRP un Vienotibas partiju - Latvijas 'nodevibas indeksacija' ... > 50% ? !!! ... ZZS ir jau noteikts 100% ... Nav brinums Nacionala apvieniba aizsteidzas abam garam veletaju popularitate ... jo tacu bijusie 'tuvenieki' spej atpazit bijuso darba deveju neizteiktas velmes ...
Nevēlēšu par mazāko ļaunumu
N
Demokrātiskā Valstī, par kādu sevi uzskata LR, katram ir tiesības brīvi demonstrēt savu nostāju attiecībā uz piedāvātajiem kandidātiem 11. Saeimai. Katrs pats izdara savu izvēli un par to nes atbildību. Tas ir sirdsapziņas jautājums, tādēļ šeit nevajadzētu nevienu pierunāt spert kādu soli, par kura pareizību viņš pats nav pārliecināts. Mana apzināta izvēle ir nepiedalīties vēlēšanās. Piedalīšos tad vēlēšanās, kad būs partija, kuru vēlēšos atbalstīt. Pagaidām tādas nav. Manuprāt partijas, frakcijas un koalīcijas važas mūsdienu (Latvijas) demokrātijā ir pārāk smagas, lai paļautos uz atsevišķa kandidāta godprātību. Partiju programmas atklāti demonstrē savu ignoranci par Valsts un sabiedrības patiesajām problēmām. Tādēļ es personīgi esmu nolēmusi vēlēt neiet. Nevēlēšu par mazāko ļaunumu, lai uzturētu nekrietnu sistēmu un valdību. Vēlējot ar tukšām aploksnēm, var demonstrēt savu negatīvo attieksmi pret izvirzītajām partijām un to sarakstiem. Tai pat laikā demonstrējot par savu atbalstu dotajai sistēmai. Saeimā vienalga būs 100 deputāti, un vēlētāju lojalitāte jaunajai valdībai būs vērtējama aukstāk, jo derīgo balsu kopskaits (par nodoto balsu kopskaitu (vēlēšanās piedalījušos vēlētāju kopskaitu) uzskatāms derīgo vēlēšanu aplokšņu kopskaits)būs augstāks ("Saeimas vēlēšanu likums"38. pants, 31. pants (4)), nekā tad, ja nepiedalīsies vēlēšanās, tātad neizrādīs aktuālajai valsts sistēmai-kārtībai savu lojalitāti. Kā arī jāņem vērā Satversmes sekojošie paragrāfi: „74. Saeimā pieņemtais un septiņdesmit otrā panta kārtībā apturētais likums ir atcelts tautas nobalsošanā, ja balsotāju skaits ir vismaz puse no pēdējās Saeimas vēlēšanās piedalījušos vēlētāju skaita un ja vairākums ir balsojis par likuma atcelšanu. (21.03.1933. likuma redakcijā)” „79. Tautas nobalsošanai nodotais Satversmes pārgrozījums ir pieņemts, ja tam piekrīt vismaz puse no visiem balsstiesīgiem. Tautas nobalsošanai nodotais likumprojekts, lēmums par Latvijas dalību Eiropas Savienībā vai būtiskām izmaiņām šīs dalības nosacījumos ir pieņemts, ja balsotāju skaits ir vismaz puse no pēdējās Saeimas vēlēšanās piedalījušos vēlētāju skaitaun ja vairākums ir balsojis par likumprojekta pieņemšanu, Latvijas dalību Eiropas Savienībā vai būtiskām izmaiņām šīs dalības nosacījumos. (08.05.2003. likuma redakcijā, kas stājas spēkā 05.06.2003.)” (mani izcēlumi) Vai ievēlēt savus draugus un radus? Diemžēl neiesaku atbalstīt ne draugus, ne radus, ne viņu draugus vai radus, ja viņi iesaistījušies nekrietno partiju sarakstos. Jo mūsdienās partijas, frakcijas un koalīcijas disciplīna tiek celta augstāk par tikumību un atbildību sabiedrības un Valsts priekšā. Lai cik tikumīgs būs Jūsu draugs, rads vai viņa draugs un rads, partijas, frakcijas vai koalīcijas važu saistīts, diez vai viņš spēs pat iesniegt kādu neatkarīgu, bet neatliekami nepieciešamu likumprojektu. Valdošai varai jāpiespiež apdomāt savu rīcību. Viens veids, kā to var panākt, ir šīs varas apzināta ignorēšana.
muļķu zemes pavalstnieks
m
Latvijā ir vajadzīga Jauna Ekonomiskā Politika(JEP) ,kaut ko līdzīgu savu laiku Krievijas NEPam (новая экономическая политика),bet mums tā vietā piedāvā Veco Ekonomisko Politiku ar jaunām sejām. Sejas mainās un kļūst arvien jaunākas un nepieredzējušākas,bet ekonomiskais kurss paliek nemainīgs. Diemžēl,redzam,ka jaunās sejas nespēj kompleksi domāt,kaut vai viens piemērs - ZRP premjera kandidāts Sprūdžs ierosina demogrāfisko problēmu risināt uz pensionāru rēķina. Tātad, daļa no sociālā budžeta tiek novirzīta atbalstam ģimenēm ar bērniem,rezultātā šo ģimeņu vecāki un vecvecāki tiek nolikti savu bērnu apgādībā,jo ar apcirpto pensiju sevi uzturēt vairs nespēj. Un to sauc par palīdzību ģimenēm ar bērniem? Tas ir tikai viens piemērs,kas labi demonstrē jauno seju aprobežoto domāšanu. Vai var attīstīt ekonomiku,ja valsts iedzīvotājus ar budžeta konsolidācijām un nodokļu eskalāciju padara par pirkt nespējīgiem? Kas tā būs par ekonomiku bez patērētājiem? Ekonomika ir naudas un preču aprite pa noslēgtu loku - ražotājs,tirgotājs patērētājs,un atkal patērētājs pie ražotāja kā darbaspēks atgūst pirktspēju un loks turpinās,bet ,ja kādu subjektu apritē nobloķē,un mūsu gadījumā tas ir patērētājs,tad aprite lokā apstājas un jāmeklē citas alternatīvas. Latvijas valsts iekšējā naudas preču aprite ar tai piemītošo multiplikator efektu šādā veidā ir paralizēta un tiek stimulēta importa/eksporta aprite - svešu valstu ekonomikas attīstība Latvijas ekonomiskajā teritorijā,kas nedod Latvijas valstij peļņu,bet dod tikai nodokļus centrālās valdības budžetā un darba vietas,tātad ārvalstu investoru firmas darbojas kā bezpeļņas uzņēmumi skatoties no valstiskā viedokļa. Kāda tad būtu "jaunā" ekonomiskā politika? Tā kā pašlaik dzīvojam globālās ekonomikas,kas balstīta uz parādu piramīdas, norieta laikā,tad jāatgriežas pie klasiskās ekonomikas ar brīviem nacionālās valūtas kursiem,kas visu noliks savās vietās. Tikai vai mums atradīsies politiskie spēki,kas to uzdrīkstēsies?
muļķu zemes pavalstnieks
m
AIZBRAUS UZ LIELVEIKALIEM. Mazpilsētās tā gluži nav,bet cilvēki ,kas pērkas nesaprot,ka viņi ar savu pirkumu audzē valsts parāda piramīdu,tas būtu jāredz valdībai,bet arī tā skatās tikai savā kabatā. Tā nelielā elitārā sabiedrības daļa,kas dzīvo labi,dzīvo ne tikai uz pārējās sabiedrības daļas ,bet arī uz nākošo paaudžu rēķina.
  • 1
  • 0
lielveikals
l
Komunistiskā vienotība ir labi piestrojījusi savus biedreļus, čigānes lakatiņu biedrība uzlabo savu mantisko stāvokli.
  • 2
  • 0
Aizbrauc uz Lielveikaliem
A
un redzēsi,ka tas pārmērīgais patērēšanas bums nebūt vēl nav beidzies,mašīnu pilni plači,nav kur nolikt manu mašīnu,veikali pilni un visi tik krāmē no plauktiem grozos
  • 1
  • 0
ha ha haaaa! :))))
h
ak, šīs sorozītu bezbugurkaulnieku partijas! ... Latvijā ir vajadzīgs likums, kurš aizliegtu nevalstiskām organizācijām (kuras saņem ārvalstu finansējumu) piedaīties partiju slavināšanā ... šāds likums ir noteikti vajadzīgs! ... bet, bet, bet .... drīz būs dakšas jāņem rokās un jāiet savs gods aizstāvēt .... :))))
fakts
f
Nepārdotie nekustame īpašumi un citas naudar rebes velk pie krievu nacionālstiem, vai kā velk.
un
u
pakaļā komunisti vienotība un ZRP!
  • 3
  • 1
Bet
B
tur taču priekšā komunisti ZZS.
  • 1
  • 2
nu gan maita melo
n
.........................zeglers Dombrovski neieredz ne acu galā.
NU JA
N
mentāli Vienotībai un ZRP tuvāki tak oligarhu pakalpiņi SC ?Tie labāk saprot ka dzeliškas bīdīt,arī šlosers būs kautko samācijis Rīgas domniekiem,utt. Bet uz jaunajiem no VL tā īsti paļauties nevar ,kautkas var noiet greizi,nejauši kautkas nāks gaismā no netīrajām rebēm. Un to jau V un ZRP labi saprot,tāpēc dēļ kam riskēt ar VL, drosāk būs ar SC ,tas nekas ka Putlera rokas partija,ka tik piķis nāks mierīgi bez stresa.
vispār jau
v
mentāli komunisti ZZS sen jau sametušies uz vienu roku ar Kremļa.
  • 4
  • 5
Ja nu
J
Mentāli vienotība, ZRP un SC būs vienoti kaut vai tāpēc, ka visi kalpo ārvalstu oligarhiem. Nav svarīgi rietumos, vai austrumos, nodevēji vienmēr sadziedāsies.
  • 7
  • 4
sdfvsdf
s
Taadi kaa Rinkeevichi ir Latvijas nodeveeji.
vienotības kakām
v
Neiesaku draudēt visiem smirdīgais komunist, ka ziepes nesanāk pašam!
  • 8
  • 1
Neiesaku, pajoliņ
N
mētāties ar vārdiem, ka mammai nesanāk lielas ziepes.
  • 1
  • 8
Jukums
J
VL ir jābūt valdībā, ļoti iespējams, pat premjeram ir jānāk tieši no šīs partijas. Vienotībai pienāktos vieta opozīcijā.
ome
o
No Rinkevica teikta iznak, ka partija Visu Latvijai ir lidzvertiga naidigaijai , latviju nistosajai partijai Saskanas centris. Ka sads kretins vispar vareja stradat valsts parvalde, prezidenta kanceleja?
alberts
a
Tas ir pie noteikuma - kad naivie letiņi kartējo reizi aiz BAILĒM nenobalsos par - VL!
?
?
Kādu amatu Zatlers paredzējis Rinkevičam, kas visu laiku spiedis Vienotību uz sadarbību ar SC? Visi citi no atlaistās kancelejas jau būs iekārtoti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas