Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Ronis gatavs atteikties no ministra amata, to tīkojot Zaķis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Liliana
L
je partage votre usmhoeniaste, Willy Ronis est un tre8s grand photographe.Je vous conseille aussi Derrie8re l'objectif de Willy Ronis ed Hoebeke, Paris 2001, livre que je me suis offert e0 l'expo qui a eu lieu e0 Paris. C'est magnifique!Merci pour tous vos conseils et bonne anne9e 2011
Flory
F
C'est marrant que tu tospes un commentaire cette semaine car j'ai trouve9 des articles tre8s inte9ressants sur l'e9volution de la jurisprudence cette semaine et je compte en faire e9tat dans un nouveau post. Deux jugements rendent la vie plus facile au photographe de rue, un lie9 au paysage affaire (affaire du puy de pariou si je ne me trompe pas), l'autre lie9 aux personnes (affaire frane7ois marie Banier) qui illustre ce que tu dis (ne pas nuire e0 l'image de la personne et avoir une de9marche ostensiblement artistique).Je post plus d'infos de8s que j'aurai un peu re9fle9chi au truc.
@
@
Vai ministru maiņa nepieciešama???
Kaija
K
Vakar paklausījos Olšteinu LTV 1, - nožēlojami: kaut ko iemācījies, iekalis no galvas, pat sejā var redzēt - nezin. Bet ielīst krēslā vajadzēja. Tad kurš vēl bez Olšteina ir gaisa tricinātāji?
andris
a
Vienotība arvien noteiktāk ieņem LC / TP / PLL u.c. "šeptmaņpartiju" lomu. Aizsedzoties ar Dombrovski kā karogu. Stulbi...
MK
M
ZOODĀRZS
cilvēks no malas
c
Ta ko te kādam vēl mieru nedod TP,kura ar savu biedru izdarībām ne tuvu nestāv šiem jenotu briesmoņiem,viss,ko darīja TP šie jenoti pārraka un sačakarēja cik vien tas bija iespējams,vienkārši traucēja strādāt un it visur tikai saskatīja aferas,bet paskat ko paši dara,kaut vai radfaru afēra,tad ar krājbankas necaurspīdīgo aferu,Jaunupa -kasiera naudas rebes ar mežiem uz basketbola klubiem,visas valdes,kur salikti pietuvinātie klasesbiedri,u.t.t.visu nav iespējams pat uzskaitīt.
analīze
a
Bet Zaķim tas būtu kā saldais ēdiens, par to nešaubos ne mirkli.
jānis
j
Bija Tautas partuja - šķiet , ka Vienotība grib ieņemt tās vietu . Zaķis - kā Vienotība viņu vēl iztur ?
Ai,ai
A
Tie, kas šo cilvēku sauc par ņuņnu ir garīgi atpalikuši un stulbi padomdevēji. Palasiet Bībeli- izskatās, ka Latvijā pie varas raujas ne jau godaprātīgie, bet bezkaunīgie un zvērīgie! Tā ir pašiznīcināšanās!
pa
p
Satiksmes ministram jābūt bezpartejiskam vai no ZRP. Latvijai vecie korupcijas ceļi vairs neder!
Upucis
U
Godīgiem cilvēkiem ir grūti turēties pretim politisko lobiju mūrim un tad ir tā vai nu aizej, vai paliec parpolitisko zanķi , kas piekalpo partiju lobiju lielkapitāla interesēm, bet tauta , kas tai atļauju prasīs, Lattelecom, LMT prihvatizācija, vai jāpilda valūtas fondam dotie solījumi?
Ilmars
I
Tikai ne Zaki! Bijusasi Jekabpils kases turētājs!
Minne
M
Godīgi cilvēki bieži tiek pabīdīti malā,jo viņi neturas pie savām savtīgajām interesēm.
jautājums
j
Vai Jūs tiešām tik labi pazīstat rakstā minētos personāžus, lai varētu tik kategoriski apgalvot. Pēc Jūsu uzrakstītā jāsāk ticēt par godīgo kretīnu krusttēvu un tīrradni ar neiesāktu augstāko izglītību kā upuriem, kuri cietuši, jo neturējā spie savām savtīgajām interesēm!
  • 0
  • 2
Bedre milzu lempim
B
Izraka milzu lempim bedri, iekrita tajā nejauši ronis, bet zaķis grib lēkt tajā pats un tēlot lauvu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas