Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Ronis: mēs novērtējam krievu attieksmi pret vēsturi, ceram uz to pašu no Krievijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
!
!
ai, ku izskatīgs vīrietis tas Ronis:)
Agris
A
Ronis laikam runā par mieru kad tika deportēti vairāk kā simts tūkstoši Baltijas valstu pilsoņi.Vai par to mums jāpriecājas 9. maijā? Kaut kā nav padevušies mums tie ārlietu ministri, jau sākot ar Jurkānu.
regina
r
Vajag Čingishanam pieminekli uzcelt Maskavā un Mongoļiem lielā skaitā rīkot dzīres pie uz mietā spraustajām galvām Ronis arī ir pelnījis, lai tiktu uzsāktas medības!
учение -свет ,
у
ссср за время 2 й мировой войны потерял 26 млн. . человек убитыми , из них только 8 млн. были военные... а сколько миллионов были уничтожены сталинскими репрессиями.? .:( , а вы кто такие обвинять русского человека который больше всего пострадал ? Вы что думаете мы русские благодарны за это Сталину ? - противно читать ваши комментарии , потом удивляетесь почему вас так ненавидят!
Bogdanova, bļ...
B
Jo tuvāk nāk 9.maijs, jo aktīvāk Saskaņas centra priekšpulks dzeris pa visiem portāliem raujas, latviešos nacionālo mazohismu potēdams.
AD
A
Tev taisnība.
lno
l
Ar dzeri veltīgi strīdēties. Visām tautam tiesības, pat pienākums, atcereties vēsturi, izņemot latviešus, kuriem kaitīgi "rakņāties pagatnē":)
lno
l
Tā ir laba diena tādā ziņā, ka tika pārtraukta bezjēdzīga asins izliešana Eiropā un vismaz iestājās miers," teica ministrs __________________________ Nu ministram gan derētu atsvaidzināt zināšanas vēsturē. Asinsizliešana turpinājas visās okupētajas teritorijās ne tikai pēc 9. maija, bet arī turpmākajās desmitgadēs. Laikam Ronis neko nav dzirdējis ne par Ungārijas, ne Čehoslovākijas notikumiem?
AD
A
Dzeri, skatos, ka Tu tāds aizmāršīgs. Es aizrādīju uz Taviem meliem, kad Tu apgalvoji, ka " krievu tauta, kas, īstenībā, cieta no šā te režīma vairāk par visiem." Es Tev paskaidroju, ka "visvairāk Krievijā cieta tās tautības, pret kurām tika vērsts genocīds". Genocīds nozīmē 'visas tautas plānveida iznīcināšanu. Visu krievu tautu Krievijas režīms neiznīcināja un nedomāja iznīcināt .
AD
A
"Tad jau visa Eiropa un ne tikai lien bez ziepēm." -------------------------------------------------- --- Dzeri, Dzeri! Vai tādas ir Tavas vēstures zināšanas? Vai tad pēc 2. Pasaules kara Krievija sagrāba VISU Eiropu? Vai varbūt Tu uzskati, ka tam, kas ir bijis verdzībā, un skatītājam no malas var būt vienāda attieksme pret vergturi? P.S. Skatos, ka Tev gan ir slodze cīnoties ar šī raksta komentētājiem.
Leonīds
L
par ekonomiku saki domāsim. he. nu domā vien, domā ... Voss (ja tādu esi dzirdējis) arī par to tikai domāja. Sacēla dzīvojamos kvartālus krieviem, nodrošināja viņiem te darbu, dzīvesvietu, latviešu nacionālistus pa vienam apklusināja, par vēsturi teica, aizmirsīsim, noliksim malā, mēs ar viņiem runājām krieviski, laipni izturējāmies. utt. Igauņi turpretim neko neaizmirsa, nepiedeva un runāja savā igauņu valodā ar visiem, nebaidoties ka uz viņiem kāds apvainosies. visādus okupācijas pieminekļus aizvāca, nenobijās. Un ko tu tagad teiksi, dzeri? Ar ko Igauņi sliktāk dzīvo?
dzeris - otra puse
d
Un kur tu saskati līšanu bez ziepēm? Ka brauc uz 9 maija svinībām? Tad jau visa Eiropa un ne tikai lien bez ziepēm.
dzeris
d
Ainārs: Tas par pagātnes aizmiršanu, dzīvošanu tagadnē un skatīšanos nākotnē ir Krievijai raksturīgs demagoģijas triks! Valstij un sabiedrībai, kas nav gatava objektīvi izvērtēt pagātni, atzīt pagātnes kļūdas, nav nedz tagadnes, nedz nākotnes! TĀ IR AKSIOMA!!!:) ----------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------------------- Nu labi, piekrītu, un ko tālāk? Pateiksim Krievijai - ja jūs neizvērtēsiet savu pagātni tā, kā mums patīk, mēs ar jums netirgosimies un pārtrauksim tranzītu? Vai tev ir kādas citas idejas, kā mēs varam piespiest Krieviju to izdarīt? Varbūt, liksim to pagātni mierā, un vienkārši domāsim par ekonomiku?
otra puse
o
"Nu un ko tu iesaki darīt? Vispār ignorēt Krieviju, neuzturēt ar to nekādus kontaktus?" Var taču uzturēt kontaktus arī nepazemojoties, nepalīdzot uzturēt krievu tautā valdošo cietēju nācijas mītu. Tas taču ir elementāra humānisma vārdā, dzeri. Un tas nav nekas nereāls - tikai vajag nedaudz mugurkaulu. Kas pats sevi cienīs, ievērojot citu interese, to pašu cienīs. Bet tādus lienošos "bez ziepēm" toč necienīs - un pamatoti.
dzeris - AD
d
Visi tad cieta, sākot ar čečeņiem un vāciešiem, un beidzot ar krieviem un latviešiem, un tas ir sen zināms fakts, tāpēc arī saku - jāatceras tas viss ir, jāaizmirst nav, bet, veidot visu politiku, izejot tikai no pagātnes pārnodarījumiem, tas ir stipri neauglīgi un neracionāli, un, ne pie kā laba neved, un izdevīgi tas tikai dažādiem radikāļim no vienas vai otras puses.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas