Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 13. jūnijs
Uva, Ainārs, Zigfrīds

Rozentāle ministres krēslu pamet ar labi padarīta darba sajūtu, tāpēc kompensāciju pieņems

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
chifle
c
SUŅI REJ BET KARAVĀNA IET TĀLĀK.Kura nopietna organizācija varētu uzņemties Mītiņa organizēšanu .Cik ilgi tiks izvarota nodokļu maksataju nauda .Kur palicis vietējais mahinātors Krīgera kungs .Es domāju liela daļa'aktīvo blogotāju būtu Daugavas krastā pie ķirurga pils. CIK ILGI VAR BRĒKT PAR TAISNĪBU NEIEGŪSTOT VIŅU.
Blaumanis
B
Vēl tāds nav piedzimis, kurš atteiktos ...
piemers
p
Esmu nostradajis ministra darbaa 3 dienas un man pienakas kompensacija! Vai tas ir pareizi?
MAFA
M
Nesaprotu kādēļ pienākas kompensācijas tādiem ministriem, kas paši atstāj amatu???? Ja darbinieks pats aiziet no darba viņam taču nekādas kompensācijas nemaksā!!!
un
u
Labs darbs padarits - diskrediteta TP, Rozentales nopelns.
magda
m
laikam jau katram ir savs priekšstats par labi padarītu darbu...
berija
b
Tauta savus varoņus pazīst sejā.
frizieris
f
"Nekā personīgi" jau rādīja kā Rozentāle un visa TP jeb Tautas Posts vairs nelietojot dienesta auto savām vajadzībām... Un tad mūsu "mīļā" ministres kundze atrunājās, ka tā viss neesot, pati gan pamanījusi kameru fiksi deva vaļu kājām lai paspētu uz troļiku. Pašai diez kauns nav, tā melot. Pat ja viņa šo kompensāciju ziedotu, tad noteikti savai otrai ķešai....
p***
p
Sipeniece toch labaaka buutu par shito stulbo ... ja darbs buutu padariits, tad Stradinjos buutu vieta kur izguldiit intensiivajaa cilveekus ar sirds probleemaam. Stulbaa kuc* likvideeja 1. slimniicu, tagad nav kur slimniekus likt. Stradinji visi pilni.
ha..ha
h
..wou ''matu kasītavai'' būs baigais ''ziedu laiks''..kamēr visu ''kompensāciju'' ..sakasīs!!!:))) ..bet vispār jau nu ļoti nožēlojami!!!par kaunu un sirdsapziņu ..laikam sētas mietam vairāk tās!!!!
diskobumba
d
kauna vispār nav tai tantei! Kā viņa tik ilgi noturējās!!! Kad intervijās viņai sāk uzdot nepatīkamus jautājumus, viņa sāk ķerkt un bērt kā pupa visādas nesakarības pushistērijā!!! Tā kā mazi bērni, bet lūk pie mums tādi tiek amatā un vēl slakteris protams!!!
labais
l
smieklīgākais un absurdākais visā ir tas, ka Dombrovskis un pārējie, kas nostrādās līdz vēlēšanām, kompensācijas nesaņems. Tās saņem tikai žurkas un taukmīļi - padzītie un aizbēgušie.
kaka
k
muahahahaha :D pa purnu un upee iekshaa...
labvēlis
l
Rozentālei par labi padarītu darbu piešķirt par velti frizieri uz mūžu!
nita
n
Labi gan padarits,laikam izdevas tos miljonus Sveices banka uz labiem procentiem noguldit.Kas tad labs tika izdarits?Rajonu slimnicas likvidetas,veselibas aprupe lauku rajonos zem katras kritikas.Pacientu maksajumi paaugstinati.Labi gan pastradajusi.Te jau zirgam jasmejas...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Policija Rīgā aiztur agresīvu Krievijas atbalstītāju

Sestdienas pēcpusdienā, 8. jūnijā, Rīgas pašvaldības policijas (RPP) Latgales pārvaldes darbinieki, patrulējot Latgales apkaimē, Daugavpils ielā ievēroja divus vīriešus. Braucot garām abiem vīriešiem...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas