Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Runāt par vēsturi ar Krieviju būs grūti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Grīva
G
Cik labi būtu, ja šis Nils Muižnieks un Brats-Kehris aizvāktos atpakaļ uz savām mītnes zemēm. Nauda ietaupītos un saskaņa starp cilvēkiem būtu labāka. Pie mums šiem aizūdens 'tautiešiem" pārāk daudz darba iespēju šeit dod. tas, ka viņi dzīvo'juši rietumu pasaulē, nedoe tiesības "čakarēt" mūsu dzīvi (domāju globālās līnijās).Liela vaina mūsu šīsdienas neveiksmēs ir dēļ šiem pasaules lāpītājiem. Bet viņiem jau nav kur sprukt. Tur viņus negaida tāds darbs un alga.
Pits
P
Ar sakumpušu muguru vispār grūti parunāt. Kur nu vēl tam otram tādu sakumpušo murmulētaju saprast.
Memory
M
Vēsturi vajag atcerēties, jo citādi var izziet kā tam šerifam iz filmas ''Rembo.First blood', kas Vjetnamas kara veterānu nevēlējās cienīt. Ko nu Muižnieka kungs brīnās par Krievijas šodienas rīcību aizstāvot savu veco kaujinieku, kuru bijušie valsts vadītāji nosūtīja karot uz ienaidnieka aizmuguri? Varbūt uzskata, ka šodienas Krievijas valdinieki būtu jārīkojās saskaņā ar ''bāleliņu'' tik iecienīto metodi ''paņēma un uzmeta'' ? Drīzumā jau prezidenta vēlēšanas Krievijā,bet daudzi vecie karotāji vēl dzīvi - tā kā ar viņu uzmešanu ne Meģvedevs, ne Putins nesteidzās....
vai tiesham
v
beidzot ar to drausmigo valsti nevar beidzot slegt ciet robezhu,un nelaist no turienes nagumauceju un banditu ordas terorizet cilvekus Eiropa.
1
1
Kāda v esture? aizmirstiet takš vienreiz! nu bija okupācija, nu un? Dzīvojam šodienai un rītdienai, mums bez vēstures jau problēmu pietiek!
Oskars
O
Nekas nav grūti tikai DROŠI jāsāk un ar 1990gadu OBLIGĀCIJU preču piegādi ......
Memory
M
Vēl tikai atliek pierakstīt Krievijai vainu par Latvijas vēstures kā atsevišķa mācību priekšmeta nemācīšanu skolās - un būs pilns alibi ekspertam par veikto darbu integrācijas frontē (izniekotajiem resursiem)? Nebrīnišos, ja Muižnieka kungs dosies V.Paegles pēdās atpakaļ uz ASV - īpašumlietas tak' sakārtotas, varēs pelnīti atpūsties?
Memory
M
Beidziet te laist demagoģiju par Krieviju - labāk novērtējiet divdesmit gados pašu rokām&galvām paveikto Latvijā! Ar ko pašmāju un aizjūras latviešu intelektuāļi var palepoties? Ar augsto demokrātijas indeksu un Latvijas 48.vietu ANO izveidotajā salīdzinošajā valstu tabulā (Human development index)? Nelepojās, tā vietā trenkā pagātnes rēgus un cenšas savu vēstures versiju uztiept citiem. Un tauta šo aktīvo darbošanos novērtē adekvāti - uzticības reitings 4.maija varnešiem kritās, krītās, krītās.....
gaura
g
Krievijas vēsture jau sākot ar krievu nācijas un valstiskuma veidošanos ir viena liela falsifikācija, kas turpinās līdz mūsdienām. Krievija faktiski vienmēr ir bijusi viena liela kara nometne un karš krievu tautas apziņā ir svēta lieta. Karš, kas vērsts uz citu tautu pakļaušanu un savu teritoriju paplašināšanu. PSRS sabrukumam nāca līdz ģeopolitisks trieciens: - Krievija jau otrreiz 20.gs. nevis pieaudzēja zavas teritorijas, bet zaudēja. (Pirmoreiz pēc boļševiku nākšanas pie varas un PSRS izveidošanas, kad arī Latvija ieguva savu valstiskumu.) Rezultātā radās dokuments par šiem militāri stratēģiskajiem zaudējumiem PSRS sabrukuma rezultātā. Šajā dokumentā bija iezīmēti arī darbības virzieni, lai atgūtu šos militāri startēģiskos zaudējumus, tajā skaitā arī Kaukāzā. No tā arī izrietēja karš Čečenijā un vēlāk Gruzijā. Krievijas retorika var mainīties, bet ne ģeopolitiskās intereses un militāri startēģiskie mērķi. Kur iepējams, tur Krievija savas ģeopolitiskās intereses risinās ar kara palīdzību, bet, kur tas nav iespējams, kā tas ir attiecībā uz Latviju, tiek un tiks izmantoti citi līdzekļi. Domāju, ka mēs pamazām nonāksim Krievijas ekonomiskajā atkarībā, kaut arī esam Eiropas savienības dalībvalsts. Un šai ekonomiskajai atkarībai var sekot arī Latvijas politiskā kursa maiņa, pat iekļaušanās Krievijas sastāvā.
jo
j
muizhkungaitis ir viens no kretiiniem kas spekulee ar ,,savas,, tautas veesturi... jurkaans, kreitusiene....buutu labs intereshu pulcinjshs
VOX POPULI
V
Nu,šito fruktu ssarunām nedrīkst laist pat ''lielgabala šāviena ''attālumā. Ko gan viņš sajēdz no okupācijas un latviešu sāpes.Kara beigās daudz žurku no grimstošā kuģa aizmuka. Bet TAUTAI bija jādzīvo šeit ! Tagad šie gudrīši mācīs mūs,kā krievus mīlēt !!!!!!!!!
ko šis zin?
k
Tikai Latvijā šis muižkungs varēja tikt tik siltā vietiņā. ASV viņš darītu to pašu ko viņa brālis Pēteris.
Bo
B
Katru dienu, stabīli: 3...4 raksti par Krieviju, 3..4 raksti par Lembergu. 3...4 raksti par Krieviju, 3..4 raksti par Lembergu. 3...4 raksti par Krieviju, 3..4 raksti par Lembergu. 3...4 raksti par Krieviju, 3..4 raksti par Lembergu. 3...4 raksti par Krieviju, 3..4 raksti par Lembergu. .....
Jonis
J
ko šitais no realitātes atrautais komunistu pakaļskrējēs te murgu???
.
.
varbūt vajag beidzot sākt runāt par vēsturi ar eiropas savienību un skaidrot situāciju ar krieviem? lai viņi neprasa vietu norādes krievu valodā, ko? paskaidrot, ka nepilsoņi nav minoritāte, bet civilokupanti pēc pašas eiropas savienības likumiem, kurus eiropa attiecībā uz mums nezin kāpēc piemirst un nevēlas pielietot praksē? un ka viņus varētu palūgt dekolonizēties vēsturiskās dzimtenes virzienā, lai izpildītu ženēvas konvencijas nosacījumus? bet ar krieviem tāpat nav jēgas runāt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas