Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 7. jūnijs
Gaida, Arnis, Arno

Rungainis: Pensionāri šantažē sabiedrību ar nevēlēšanos solidarizēties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
labvēlīgais
l
cik TU pats patriot esi ziedojis labdarībai un cik no mēnēšalgas esi ziedojis par labu krīzei, ja prasi, lai ziedo pensionāri. LABĀK BŪTU ORGANIZĒJIS AKCIJU -VISUS BEZ IZŅĒMUMA ZIEDOT NO ALGAS ZINĀMU SUMMU KRĪZES LIKVIDĀCIJAI.
Indulis Balodis
I
Ģirts-absolūts smurgulis,neko nav izdarījis sabiedrības interesēs,tikai savās,Tevi jāaizsūta uz kūdras purviem, tad zināsi,kas ir intensīvs darbs!Pēdējais mēsls!!!
Tieši otrādi!
T
Tieši otrādi,banķiera kungs! Politiķi un baņķieri nevēlas atzīt,ka Latvijā ir jāatjauno progresīvais ienākuma nodoklis-nodoklis pēc maksātspējas,kādu Latvijai piedāvā un paši maksā starptautiskie aizdevēji!
Kādēļ solidarizēties Runga
K
Lai taču solidarizējas ar miljonāriem pensionāri,invalīdi,bezdarbnieki!
Gandrīz vai anekdote!
G
Baņķieri-pensiju eksperti!
Ojārs>Pojaco
O
Viņu uztrauc tikai un vienīgi iespējamā paša lielo ienākumu aplikšana ar lielākiem nodokļiem! Labāk lai samazina pensijas!
Dainis
D
Rungainis negrib solidarizēties ar sabiedrību.Sabiedrībai jāsolidarizējas ar Rungaini!
Pojaco
P
vai vinam neskiet,ka santaze sabiedribu tie pensionari-ka Kirsons,kuriem pensijas ir pari 1000 un vairak.?Te ari ir kur pasmelties!!!!!!Vel bez tam aldzina 420-ta nu tiesam ir mazina,lai dabutu tadu pensiju.Re-darba laucins ir plass,vajag tik rakt.
cony
c
Esmu pensionārs un neesmu pēc ciltskoka radinieks,bet piekrītu un uzskatu,ka Rungainis ir ekonomists ar visaugstāko raudzi domāšanā.Jauniešu aizbraukšanā,nepareizā pirms Dombrovska, valsts valdīšanā,kas izsauca padziļināto krīzi ,tieši vainīgi pensionāri,kas balsoja un atbalstīja oligarhu partijas un valdības.Tāpat lāča pakalpojumu un bremzi krīzes pārvarēšanā savu artavu pielika , Valsts satura jeb Satversmes Tiesa ar komunistisko domāšanu apveltītā Kūtra vadībā.Mēs pensionāri,tāpat kā ik viena radība neesam izredzētie,bet kopējā dabas un sabiedrības sastāvdaļa.Ja jostas jāsavelk mūsu strādājošiem,jaunatnei,tad arī mums pensionāriem solidāri tas jādara.Protam,arī man it kā žēl būtu atdot mēnesī tos 10 vai 20 latus atpakaļ sociālajam budžetam,bet kopējās lietas labā savu labumu principā nav jāžēlo,jo taču visi zinām dievišķās patiesības....dots devējam atmaksāaaajās 100 kārtīgi.
nnv
n
katrs, kurš aizstāv Rungaini, ir viņa rads vai draugaļa
Accept
A
Vajag iet un gāzt valdību bez liekām dziesmām un stulbībām.Dziesmas ir izdziedātas ir jāsākas darbībai.Latvijā vajag vairāk tādu cilvēku kā neo kas uzlaustu to sasodīto oligarhu un viņu pakalpiņu kontus.Pēc tam to naudu varētu aizsūtīt visiem vienkāršajiem Latviešu iedzīvotājiem. Rungaini man ir žēl ka tava māte savu P%#u mocīja laizdama Tevi pasaulē Tu esi slims cilvēks tevī nav ieaudzināta cieņa pret līdzcilvēkiem.
Andra
A
Gribētos atgādināt, tā sauktajam, invstīciju baņķierim, ka mēs pensionāri savu pensiju esam paši nopelnījuši un nodokļu veidā jau avansā samksājuši gan šai valstij, gan arī padomju iekārtas laikā, un padomju laikā radījuši materiālās vērtības, ko pie pašreizējās valsts iekārtas iniekoja un iztranžierēja tā sauktajā privatizācijā, aizmirstot par pensionāriem, kas tajā laikā strādāja par nieka atalgojumu šīs vērtības radot. Pensionāri, kam šodien pensionējoties ir lielākas pensijas kā iztikas minimums ir strādājuši , nu ju 20 gadus šajā valsts iekārtā maksājot ļoti lielus nodokļus (90-tajos gados soc.nodoklis bija 39 %). Var jau to izdilušo deķīti, ko sauc par valst bužetu raustīt no vienas puses uz otru, cilvēkus tracinot (es to nosauktu par psiholoģisko teroru), tikai nekas vairāk no tā neradīsis. Ir jārada no jauna rūpniecība un lauksaimniecība, jāprasa atbildība no valsts vadītājiem, kas 20 gadu laikā valstī ir sagrāvuši tautsaimniecību, savas šakalībs vārdā. Un vēl par pārmetumiem dzimstības jomā - paldies Dievam, ka dzemdēti tik maz to bērnu, kas grib raut sirmgalvjiem maizes kumosu no mutes laukā. Valstī jau nav darba spēka trūkums, bet gan darba vietu trūkums.
Andris
A
Tādi ... dēliņi ... ir arī daudzi pensionāri. Bezjēdzīgs arguments.
P.K.
P
Yes mr.Rungainis what a wonderful idea.If every latvian pensioner paid Ls.1 per month to Latvia' s 1000 millionaires then all of Latvias problems would be solved. You should be nominated for a Nobel Prize.
antons
a
Rungainis nav...tu mērkaķis tāds...... Viņš ir komunistes funkcionāres dēliņš ar aptaukotām smadzenēm. Mērkaķiem nav sačakarētā vielmaiņa no neveselīga ēdiena. Neapvaino mērkaķus. No komunista gēniem radies. Tur neko nevarēs lī'dzēt! tādi gēni. Deģenerāts!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Līderība pozitīvā nozīmē ir ārkārtīgi svarīga

Par to, kādēļ sestdien jāpieceļas un jāaiziet nobalsot par personībām, kas iespējami efektīvāk spēs pārstāvēt Latvijas intereses Eiropā, vēsturnieku Gati Krūmiņu intervē Agnese Margēviča

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas