Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Sabiedrība gaida draudzīgu politisko spēku bez iekšējām pretrunām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ttt
t
..piparbodniekus..demagogus..divkošus..solījumu netpildītājus..pusmigušus''lāčukus''..jaunus siles ''padomniekus''..utt utt negaida noteikti!!! tā kā kungs..''neiespringstiet''!!!!!!!!!!..
viktorija
v
Sabiedrība gaida draudzīgu politisko spēku bez iekšējām pretrunām.(Zaķis) Lielākā pretruna esi tu pats augstprātīgs uzpūties gailis bez smadzenēm.
bezdarbnieks
b
vai šitais resnais burlaks maz zina, ko gaida sabiedrība?!
Joks
J
Es brīnos par šī kunga NAIVO VIENTIESĪBU un BEZGALĪGO PAŠTAISNUMU. SABIEDRĪBAI NAV VAJADZĪGS IEKŠĒJI DRAUDZĪGS POLITISKAIS SPĒKS. SABIEDRĪBAI IR VAJADZĪGS PRET SABIEDRĪBU DRAUDZĪGS POLITISKAIS SPĒKS.
jaa
j
realitāti zaudējušie vienotie kangari no saeimas izlidos nākamjaaas vēlēšanās kā korķis no pudeles
Eksperts
E
Zaķi vajadzēja sūtīt uz "Dejo nost".
Trahtenbergs
T
es sen gaidu speeku , kurš aiz resteem iemestu mafiju , ne tikai taas kalpus , bet augšgalu , jo kameer taa hidra atradiisies muusu varas gaiteņos , valsts attiistiiba neiespeejama...
vāks visam
v
Zaķis sāk izskatīties pēc taukmūļa un darbība ne ar ko neatšķiras no oranžajiem stjervjatņikiem.
VIENTULAIS VILKS
V
Zaki kad tu konsolidesi ,,resno,, galu tad busi tautai draudzis politiskais speks .ATSTAJ 3MINISTRIJAS UN PROTI ARLIETU ,IEKSLIETU UN FINANSU .,PAREJAS LIKVIDE ,NU NAV VAJADZIGI TIE LIEKEZU TUKSTOSI IT SEVISKI ZEMKOPIBAS ,VESELIBAS UN IZGLITIBAS ,KURA REGULARI ABITURENTIEM IZSUTA KLUDAINUS UZDEVUMUS.
J
Vienotībai reitings krīt. Ar tādu griešanas politiku un tautas tracināšanu ne Dombrovskim, ne Zaķim vairs nav cieņas cilvēku acīs. Elektrības tarifu celšana, nodokļi, bezdarbs - tas viss mazina Vienotības autoritāti, apriebusies ir Vienotība.
Buba
B
Zaķi, vai "draudzīgs politiskai spēks" trubas zemnieku izpratnē nenozīmē, ka vadonis ir Ventspils mazais Ali baba?
Meli!
M
Zaķa meli, sabiedrība neko tādu negaida, Zaķis nav visa sabiedrība. Vienotība ir apvienība, kur vēl ir dažādi viedokļi, ja visi būs kā uzblīdušajam Zaķim, tad nav brīnums, ka Vienotību necienīs vairs pilnīgi neviens.
Vāks visam
V
V nespēj kontrolēt šito sūdumigu. Zemkopības ministrijas Nekustāmo īpašumu iepirkumā parādās darbnieku veselības apdrošināšana par 10969 ls. Kopš kura laika tika atcelts FM aizliegums par veselības apdrošināšanu ierēdņiem no visas tautas maka??? Vai tad krīze jau beigusies? Tāpēc jau jāapzog bērni un pensionāri, ka kungi turpina uzdzīvi.
Ilmārs
I
Sabiedrība gaida ,kad Vienotība beidzot liks mierā pensijas un bērnu pabalstus!
Gatis
G
Vispār jau sabiedrība gaida, lai debili lēmumi netraucētu dzīvot un strādāt šajā valstī. Un tas prasa godīgu politiku. Jācer, ka personīgās ambīcijas nebūs augstākas par valsts interesēm, lai gan šaubas, vērojot Vienotības rosīšanos, pārņem. Diemžēl, neviena labāka šobrīd nav. Ceru, ka tikai šobrīd.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas