Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Saeima apstiprina Čakšu veselības ministra amatā (papildināts 10:57)

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tendence
t
Čakšas draudzība ar farmaceitiem pilsoņiem var izrādīties slazds
Nost Čašku
N
Es,tautas pārstāvis negribu čašku ir par ministru.
Buba
B
Par Čakšu - dzīvosim redzēsim. Bet par Bondara negatīvo viedokli pārsteiguma nav, - viņaprāt vienīgais piemērotais pretendents uz JEBKURU amatu - Narciss Bondars.
vientiesīc
v
Vai kāds ir izmeklējis iespējamo interešu konfliktu šai kundzei ?
Šalle
Š
Kas tā par vella sievieti, kura sev izvēlas par mašīnu Subaru WRX??? Kas te notiek?
Apinis
A
publiski nozakāja sievieti,bet šodien esot pārdomājis ,slavina.Cerams,ka viņam ar galvu kārtībā,
Apinis
A
publiski nozakāja sievieti,bet šodien esot pārdomājis ,slavina.Cerams,ka viņam ar galvu kārtībā,
Jāzeps
J
BĪBELE. JEREMIJAS 17- 5,6,7,8. 5-Tā saka Tas KUNGS,DIEVS= nolādēts, kas paļaujas uz cilvēkiem, tur savu elkoni par atbalstu, kura sirds atkāpjas no Tā Kunga. 6-Tas ir kā koks tuksnešainā klajumā,tas nekad nekādu labumu neredzēs,tam jādzīvo izkaltušā sāļainā klajuma zemē. 7-Bet svētīgs ir, kas paļaujās uz to Kungu, un kura cerība ir tas Kungs,Dievs. 8-Tas ir kā koks, kas stādīts pie upes,pat karstumā tam lapas paliek zaļas,un turpina nest augļus. Nogānot kādu,-es nolieku savus panākumus zem lāsta. Valsts Himnā,= DIEVS SVĒTĪ LATVIJU=gudrākus un pareizākus vārdus diez kāds varētu piemeklēt. Bet blakus jūtama liela aplamība. Par cik Latvijas iedzīvotāju vairākums ir atkrituši no Dieva, praktizē,= netiklību,elkdievību,okultismu, alkatību un korupciju,-bērni tiek piesūcināti,nomaitāti ar uzspiestu netiklību un vardarbību, skolās nav obligātas BĪBELES mācības, pensionāri tiek mocīti ar trūkumu,nav regulāras un objektīvas pensiju indeksācijas, un vēl daudz LĀSTAM pakļautu elementu. Tautai,kas ir atkritusi no Dieva,=sakomplektēt apzinīgu, gudru valdību,kas par tevi rūpēsies neizdosies, jo tikai dziļi Dievbijīgam cilvēkam piemīt īpašība gādāt par citu vajadzībām. Pagāns savā sirdsprāta tukšībā dzīvo ar vienu domu,kā piemeklēt ļoti dārgu projektu, nozagt daudz un labi nomaskēt darījuma pēdas. Dadžu krūms nevar sākt ražot vīnogas. Atkrītot no Dieva, paši eam izvēlējušies atrasties zem iznīkšanas lāsta. Nemīlot Jēzu Kristu, miljoni sēdot baznīcas autobusā ir ceļā uz elli. Musulmaņi, dabas untumi,plūdi = tas ir Dieva sods, lāsta sekas. Kamēr anālā cauruma pielūgsme netiks nomainīta pret Dieva, Jēzus Kristus pielūgšanu,viss tikai pasliktināsies. Dievs nevar svētīt to,ko Viņš ir ar lāstiem apkrāvis. Ko cilvēks ir sējis,=tas arī būs jānopļauj. Visai tautai vajaga atgriezties no grēcīgā dzīves veida,noželot grēkus,ieaicinot Jēzu Kristu savā sirdī,=Tikai tā Dievs var uzklausīt un dziedināt šo zemi. Iesaku iesist=GOOGLE=UN noklausīties unikālu,nelielu video-(ПРОФЕССОР В АДУ)
Jāzepam
J
DIEVA vārda valkāšana bez nopietnas vajadzības ir Tava bezatbildība!
  • 7
  • 0
pacients
p
Ja Belēvičam sākumā vēl mazliet ticēju, tad šai - nemaz!
dakters
d
ministres pirmais darbs https://www.youtube.com/watch?v=eJ5okl36cxw
Benita
B
Ak ta apstiprina gan? Šaubu tak nebija. Šī blondīne ir taisni tas, kas mūsu valdības stiprināšanai vajadzīgs. Publiski apritoāšā informācija (radio, televīzija) saka, ka šī apaļvaigu mammīte, "strādājot" (šeptējas) trīs vai varbūt pat vairāk darba vietās, savās nepiepildāmajās ķešās jau tagad mēnsī pamanoties iebāzt savus simttūkstoš eiro. Tātad, vismaz desmit Latvijai tik vajadzīgo superekstra klases speciālistu atalgošanai nepieciešamus līdzekļus. Gadā (vairāk, kā miljons EUR) – viens spējōigs biznesa cilvēlks varētu uzsākt strādāt, dodot darbu desmitiem šādu speciālistu. To maksā aizvien sarūkošais nodokļu maksātāju kontingents. Šī blondīne nepārprotami ir tā pati suga, kas „atalgotie” valsts finansēto augstskolu "rektori". Kā publiski konstatē visi šās valsts establišmenti (valsts kontrole, utt.) tur jau neko nevarot darīt. Jo kas tiekot pie siles, tam esot tiesības ņemt. Un viņi arī ņem. Bet nevis dod un ceļ, bet grauj. Arī šis gadījums vēlreiz liecina, ka šie valsti izsūcošie pusvampīri nerodas no zila gaisa. Bet ir šodienas un vakardienas valsts ministrētāju produkts. Katrs no viņiem no Latvijas gadā ne tikai izspiež vairākus simtus godīgu darba darītāju, bet pastiprināti grauj valsts ekonomiku - ar šādiem gadījumiemmakroekonomikai piemērojamajiem multiplikatorkoeficientu efektivitāti.
Feldšeris Antons
F
Es esmu gatavs ieņemt tās valdes vietas,kuras atstāj Čakša. Ja tās ieņems ZZS locekļi,tad šī ir kārtējā afēra !
nu
n
Sērija nr 2., seriālam "Veselības ministrs mazohists". Pirmā sērija beidzās ar to ka "naudas maiss" vēlējās iegūt vēl varu,bet tika pazemots visas valsts priekšā par nogrieztu pumpu.Un nācās ar kaunu bēgt,noslēpjoties savā briežu barā. Šeit arī,nez kādai mazohistei ir jābūt lai no gada algas vairā kā 100000 euro +piemaksas,piekrist dzīvot un strādāt "kā uz delnas",par 32000 eur gadā. Mistika.
rekur
r
Pirmie iespaidi informācijas vākuma apstākļos. 1. Bija visu varens ministrs-miljonārs, kurš visur ar kāju vēra vaļā durvis un pēkšņi vienas dienas laikā kļuva melns, maziņš un nevarīgs. Dēļ sīkas operācijas par 100 EU. 2. Visu varenais ministrs taisnojās, kā 4.klases puišelis, kurš noķerts pīpējot skolas atejā. Steidzīgi pamet ministriju, Saemu un pat Zaļo partiju. 3. Burtiski 1 dienas laikā parādās jauns ministra kandidāts, nu jau ministrs, kurš būdams līdz ausīm parādos, gatavs pāriet darbā ar 10 reizes mazāku atalgojumu. Izskatās pēc bērnu pasakas vai multfilmas no Donalda Daka sērijas vai kā saka tautā- Lohotrona priekš lētticīgiem muļķiem. Pareiza atbilde uz jautājumu acīm redzot ir par vairākiem desmitiem vai pat simts miljoniem EU, kuri mēģināja iepeldēt nepareizajā kabatā.
NOZIEGUMS kārtējais
N
Saiema uzreiz bez lasījuma, ja kāds lēmums TAUTAI, tad aizcietējums!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas