Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Saeima konceptuāli atbalsta ieguldījumu procentu izmaksas ierobežošanu Karginam un Krasovickim

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kaspars Gasūns
K
Es tomēr gribētu dzirdēt autoritatīvu juristu (nevis K un K) komentārus par šo projektu. Lieta ir ļoti jutīga un slidena, tādēļ ar populismu nevajadzētu pārmēru aizrauties.
Kuka
K
Kada velna pec visas Latvijas iedzivotaju tautas masai ir jamaksa divu blezu piesavinatas naudas un jasedz aferistu darijumu??Tikai tapec ka valdosajiem pasiem svilst kabatas un var izpeldet melnie caurumi???Kapec parejiem uznjemejiem kuriem kreditsaistibas par razotnem valsts atbildibu neuznjemas lidz kredita galejiam izmaksam un ljauj atnemt Latvija sis razotnes un iznicinat!Laikam jau tapec prese izskaneja Godmanja cukurfabrikas un Latvijas cukura razotnes krahs!
dzenis
d
Kāpēc tiek izdzēstas saites, vai tad tur kautkas tik slēpjams bij ?
skarba realitate
s
Vajadziga politiska griba - un ne tikai K&K launpratibas vares pieradit, bet ari visu bijuso premjeru un citu augstu amatpersonu rikosanos preteji valsts interesem
Mg
M
Bet protams, ja valsts var pietiesāt kaut ko no K&K, tad tas ir jādara. Cik saprotu, tad tos depozītus viņi vēl ilgi nedrīkstēs izņemt, tad labāk tiesiski pierādām ļaunprātību un "savācam" tos 30 miljonus, nekā ar apšaubāmu likumību kašķējamies par nepilnu miljonu.
rubins
r
Tas viss ir pupu mizas,valstij vajadzetu uzlikt viniem sodu 1 miljarda ls apmērā un nevajag grozīt tos likumus un izgudrot velosipēdu....
dzenis
d
Pēc visa notikušā un mums vēl nezināmā, iesākumā būtu tikai normāli - konfiscēt tos Kargina-Krasovicka depozītus ar visiem procentiem par labu valstij. Ieskatam - literatūra:
Bet
B
K&K taču solīja tiesāties un jebkura tiesvedība kaitē uzņēmuma tēlam.
zoss
z
Strebjam LPPistu un TūPlistu sūdus!
Ērglis
Ē
"mīnusi ekonomikai, ko dos tas, ka būs apgrūtināta Parex bankas pārdošana." Uz kāda pamata pārdošana būs apgrūtināta? :)
Jusis
J
Neizmaksāt procentus - tas ir labi , bet nepieciešama arī visas mantas konfiskācija -šie KK to jau sen ir pelnījuši.!
Bet
B
Kāda tad ir šī lēmuma bilance? plus punkti Vienotībai nākamajās vēlēšanās. mīnusi ekonomikai, ko dos tas, ka būs apgrūtināta Parex bankas pārdošana. Nez vai šo pieskaitīs partiju priekšvēlēšanu aģitācijai?
!
!
Populistiski un tādā garā. Jautājums ir, vai Parex bankā, kas tagad pieder valstij, tiks apcirptas nesamērīgās algas un citi tēriņi, kas pēc 4ATA datiem ir visaugstākie LV banku sektorā. Lūk, tur nu gan var kaut ko darīt arī bez Saeimas konceptuālajām domām. (Grūti iedomāties 100 konceptuāli domājošas galvas vienuviet, sevišķi, ja daļa čato, daļa lasa avīzes un daži komponē.)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas