Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Saeimā likvidēs medpunktu

Saeimas prezidijs, veicot izmaiņas lēmumprojektā par Saeimas štatu sarakstu, nolēma no nākamā gada 1. janvāra likvidēt Saeimas medpunktu. Tāpat arī paredzēts samazināts parlamenta sabiedrisko attiecību biroja darbinieku skaitu. Savukārt Tautas partija (TP) pēc deputāta Dzintara Ābiķa izslēgšanas arī zaudējusi viena konsultanta vietu, jo frakcijā samazinājies deputātu skaits.

Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze (ZZS), lūgts komentēt štata samazinājumu, teica, ka nevienā valsts pārvaldes iestādē nav atsevišķa medpunkta. Viņš arī uzsvēra, ka Saeima budžetu lemj patstāvīgi, bet tā nekad neesot centusies iztērēt visu naudu. Piemēram, pērn tā valsts budžetā tā atskaitījusi 700 000 latu.

Jau vairākas nedēļas vakanta ir Saeimas priekšsēdētāja biedra amata vieta, kuru atstāja deputāte Vineta Muižniece (TP), kad kļuva par TP Saeimas frakcijas vadītāju. G. Daudze it kā jokojot minēja, ka arī tas būs zināms ietaupījums budžetā. Viņš gan lūdzis TP izvirzīt kandidātu, jo nav šaubu, ka šī vieta pienākas tieši šai partijai. Tomēr TP Saeimas frakcijas vadītāja Vineta Muižniece lika noprast, ka šonedēļ partija to nedarīs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas