Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +24 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Saeimas deputāte Cvetkova izstājas no Saskaņas

Saeimas deputāte  Irina Cvetkova izstājusies no sociāldemokrātiskās partijas Saskaņa un attiecīgās frakcijas Saeimā, liecina viņas paziņojums medijiem. Cvetkova turpinās darboties Saeimā kā neatkarīga deputāte."Manas dzīves pieci gadi bija neatraujami saistīti ar politiku un aktīvu parlamentāro darbību.

Šajā ceļā man bija gan uzvaras, gan vilšanās. Man ir izveidojušās labas koleģiālas attiecības ar Saskaņas deputātiem, tomēr, jau ilgstoši man ir konflikts ar partijas vadību sakarā ar partijas atteikšanos no savas ideoloģijas," situāciju komentē Cvetkova."Piemēram, nenosodot latviešu leģionāru gājienu 16.martā, 9.maija svinības pārvērstas par aģitācijas šovu, kam nav ideoloģiskā piepildījuma. Es nevaru būt partijā, kas manipulē ar saviem vēlētājiem, attaisnojot atteikšanos no saviem ideāliem ar nepieciešamību kļūt par lojāliem ar nolūku ieiet koalīcijā. Mana aiziešana no partijas – ir protests pret tās vadības darbībām un rīcību," tā deputāte.

Iemesls, kādēļ Cvetkova pamet partiju, esot demokrātisko normu pārkāpums no vadības puses. Nesen notikušajā partijas Latgales priekšpilsētas pirmorganizācijas sapulcē viņa pārliecinājusies, ka vadība pārkāpj Statūtus, noniecina partijas biedru intereses un viedokli.

"Uzskatu, ka piedalīšanās valdībā nevar būt par attaisnojumu sava vēlētāja nodevībai," paziņojumu noslēdz I.Cvetkova.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas