Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Saeimas deputāti nākamgad algas un piemaksas nemazinās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cūkuģīmis
c
abet man vienīgā iespēja ir tos rezultātus piekooriģēt :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
tur jau tā sāls, ka pa liela
t
un TAM NAV NEKĀDA SAKARA NE AR PROFESIONALITĀTI, NE AR ATALGOJUMU - tam ir sakars ar SISTĒMU - mafijai vajag lupatlelles, lai sēž tur un tēlo parlamentārismu . Un lupatlelles var nolasīt ne tik vien no slaucējiem vai vecajiem kompartijas sekretāriem - var arī no svarcēlājiem, kompozitoriem vai vienkārši durdobeliskiem kretiniem. "Ilze 00:52 ......ka NEKAD NEVIENS veiksmīgs, zinošs un profesionāls cilvēks nepametīs savu pamatdarbu, lai ievēlētos Saeimā. ......." un "Andrejs » Ilze 01:52 Kādēļ lai kaut kad kāds zinošs un profesionāls cilvēks atstātu savu pamatdarbu un dotos ievēlēties Saeimā? ........ tomēr ar savām zināšanām spēj nopelnīt tur, kur tiek cienītas viņa zināšanas, nevis piederība kādai partijai?...." Pietiktu ar vienu diktatoru, kas pats ap sevi savāktu, ko pats gribētu un darbotos pēc šariata likumiem.
VIENĪGĀ IESPĒJA
V
Lai kaut kādā veidā sakārtotu un novērstu šo dubulto standartu piekopšanu VĒLĒTĀJIEM ATLIEK TIKAI VIENS: 1)ATCERĒTIES NO KURU PARTIJU DEPUTĀTIEM NĀKUŠI ŠIE PRIEKŠLIKUMI; 2)NĀKAMĀJĀS VĒLĒŠANĀS NEVĒLĒT PAR TIEM DEPUTĀTU KANDIDĀTIEM UN PARTIJĀM, KUR TIE IESPRUKUŠI TURPMĀKAS SILTAS VIETIŅAS MEKLĒJUMOS.
incene
i
Kāpēc Jūs uzskatāt, ka Saeimā ir obligāti jānotur profesionāli cilvēki, ka tur nedrīkst samazināt algas, bet ārstam, medmāsai, kuri ir tieši sasitīti ar cilvēka dzīvības glābšanu samazināt algas ir normāli, tur nav vajadzīgi profesionāļi? Uzņēmējiem jāuzliek jauni nodokļi, tie arī mums nav vajadzīgi? NVA darbiniekiem alga kā deputāta 1 kompensācija (par dzīvojamās platības īri), tātad bezdarbieku problēmas mūsu valstī nav svarīgas? Cilvēki brauc un brauks prom, kam tad strādās tie Saeimas "profesionāļi", kurš maksās nodokļus, kur būs nauda tām nākošajām algām un kompensācijām? Jūsu viedoklis liek domāt, ka Jūs sen neesat bijusi Latvijā, vai arī ļoti tuvredzīga, ar ļoti dīvainu prioritāšu sistēmu.
ku-kū
k
Nu, es jau teicu: kamēr mēs neiesim ar sūdainu koku, tikmēr šitā neliģitīmi savēlētā saeima dancos uz mūsu kakliem. Tautas partija varētu saziedot deputātu algām no valsts izkrāpto miljonu, jo, kā zināms, vēlēšanu rezultāti ir iegūti caur krāpšanos.
SKOLOTĀJA
S
Viņiem 300 Ls un man 300 Ls - man mīnus 46%, bet viņiem ???????
diki
d
par 986 latiem darba laikā var uzraut zolīti, sarunāt vizīti pie ārsta, apmeklēt operas izrādi... :) tiešām - ziedosim budžetam!:)
Luudzu! :)
L
Es priecātos, ja jūs aizpilditu manu aptauju. Tajā ir tikai 3 jautājumi un tā, protams, ir anonīma. www.visidati.lv/aptauja/310437765/
Andrejs
A
Kādēļ lai kaut kad kāds zinošs un profesionāls cilvēks atstātu savu pamatdarbu un dotos ievēlēties Saeimā? Cerot, ka viņa vaimanas/argumentus uzklausīs kāds vēlētājs, savukārt vēlētāju vairums viņu nories, neiedziļinoties nekādos argumentos? Kam tas vajadzīgs cilvēkam, kurš ir speciālists savā profesijā, un "pagaidām" tomēr ar savām zināšanām spēj nopelnīt tur, kur tiek cienītas viņa zināšanas, nevis piederība kādai partijai? Manuprāt- neviens sevi cienošs cilvēks šodien nepametīs nopietnu darbu, lai rīt kļūtu par Saeimas deputātu. Ar to negribu noniecināt tos ļaudis, kuri par Saeimas deputātiem ir kļuvuši vakar un aizvakar! Bet šodien ir skaidrs, ka Saeimas deputāts ir tikai pajoliņš, kurš ar pogas spiedienu apstiprina partijas vadības nostāju kādā jautājumā. Vakar un aizvakar varbūt bija ilūzija, ka viss ir savādāk. Kam gan būtu jānotiek, lai patiesi gudrie ļaudis vēlētos kaut vai padomdevēju statusā iesaistīties Latvijas pārvaldes procesā? Un- kam gan gan būtu jānotiek, lai mūsu brīžiem ne gluži visu saprotošie valdītāji vēlētos šos patiesi gudros ļaudis pieaicināt par padomdevējiem?
Andrejs
A
Tos nu nevarētu pat nosaukt par "tautas priekšstāvjiem". Viņiem būtu jābūt pirmajiem, kuri samazina savu atalgojumu- un tad- tikai pēc tam, kad būtu apcirpuši atalgojumu paši sev, viņi drīkstētu kaut ko atļaut MK lemt par atalgojuma samazināšanu skolotājiem, policistiem un citiem ļaudīm, kuri tik tiešām nodrošina Latvijas valsts dzīvotspēju.
Ilze
I
Saeimas deputātu atalgojums, salīdzinot ar Saeimas kārtības rullī noteikto, kopš pagājušā budžeta grozījumiem šī gada jūnijā ir samazināts par 40%. Mums pašiem jāizšķirās, vai esam gatavi tam, ka deputāti saņem vidējo atalgojumu tautsaimniecībā, kas nozīmē, ka NEKAD NEVIENS veiksmīgs, zinošs un profesionāls cilvēks nepametīs savu pamatdarbu, lai ievēlētos Saeimā. Ja esam uz šo ar mieru, tad vālējam pilnās burās uz priekšu. Arguments, ka esošie deputāti ir kropļi, zagļi, cūkas utt. diemžēl nestrādā, tautas priekšstāvji ir mūsu pašu ievēlēti. Pie tam, absolūtais vairums ievēlēto cilvēku nav savu sirdšķīsto dabu mainījuši Saeimā - tie jau pirms tam bijuši tādi, kādi tie ir. Nebūsim liekuļi, kungi un dāmas!
tads
t
Es iesaku vispar ignoret gaidamas velesanas, jo jaunas sejas tapat nebus, bet vecas jau ir pieradijusas, ka par tautas labklajibu nav spejigas domat, bet tikai zagt. Pat neredzu darba dienas nekadu iniciativu no vinu puses, lai vispar viniem algas maksatu.
Lelle
L
"...būs jāievēro Saeimas ēkas apmeklēšanas noteikumi. Grozījumi paredz, ka Saeimas prezidijs izstrādās noteikumus par apmeklēšanas un uzturēšanās kārtību Saeimas ēkās. Nu kas tie par deputātiem, kuriem bailes metas no savas tautas? Suņi zina ko ēduši...
Lelle
L
Zagļi un pļūtīzeri nolaida valsti ar visu tautu klozetpodā, bet paši turpina trekni izrīt aizdevumu...drīz tas beigsies un jaunu neviens nedos. Tautieši, rakstam visi uz starptautiskajām institūijām ziņojumus, par to, kas te notiek!!!Jo tiem arī tiek bāzts batons ausīs!!! Vai 40,-Ls var nosaukt par sociālo spilvenu??? Un tie paši tiek doti tikai maznodrošinātiem...ja tu esi zaudējis darbu, kur visu laiku maksāti godīgi nodokļi, bet tev ir mašīna jaunāka par 10 gadiem vai 2 īpašumi(dzīvoklis un dača) vai vēl kredīts, nemūžam neredzēt pat tos 40,-Ls, kaut bērni mirst badā!!! Vai tā ir valsts???? Vai tā ir valdība??? Vai tiešām mums nav vairs kārtīgu veču palicis, nu tādu, kas cīnījās par šīs valsts neatkarību?!
Juhans
J
Būs jauna Saeima - drīz.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas